9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

THK: “Έχουμε στερέψει από πιλότους μαχητικών”

Πρωτοφανής ομολογία από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της Τουρκίας – Οι θρησκευτικές διώξεις των Αλεβιτών μουσουλμάνων πιλότων

f16turkish f-16-haf

Το Επιτελείο Αεροπορίας της Τουρκίας έκανε μια απίστευτη ομολογία ότι “η ΤΗΚ έχει στερέψει από πιλότους” και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ελληνική ΠΑ να επιβάλλει την κυριαρχία της στο Αιγαίο για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι να ωριμάσει η επόμενη γενιά χειριστών.
Την απίστευτη ομολογία ότι η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία που σχεδόν καθημερινά κάνει επίδειξη προκλητικότητας στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, έχει κυριολεχτικά… στερέψει από πιλότους, έκανε σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του Επιτελείου Αεροπορίας της Τουρκίας, αντιπτέραρχος Abidin Ünal.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπτεράρχου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για τα αίτια των πολλών αεροπορικών ατυχημάτων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που έχουν στοιχίσει την ζωή σε μεγάλο αριθμό πιλότων τα τελευταία χρόνια, από το 2010 μέχρι το 2015 συνολικά έχουν αποχωρήσει από την ενεργό υπηρεσία 567 πιλότοι.
Από αυτούς, οι 193 αποχωρήσαν αφού συνταξιοδοτήθηκαν ενώ οι υπόλοιποι για «διάφορους» λόγους προτίμησαν να αποστρατευτούν.
Ο Τούρκος αντιπτέραρχος προσπάθησε να αιτιολογήσει την αυξημένο αριθμό θανατηφόρων ατυχημάτων της πολεμικής αεροπορίας, κάτι που έχει θορυβήσει το σώμα και έχει προκαλέσει πολλές ενστάσεις για την καταλληλότητα της εκπαίδευσης των Τούρκων πιλότων.
Κατά την διάρκεια δε αυτής της αποκαλυπτικής συνέντευξης, αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη πιλότων για τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη καθώς τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια αθρόα έξοδος, εξέλιξη που έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα για την ομαλή λειτουργία της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας!
Θυμίζουμε ότι προ δύο ετών βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, κατηγόρησε την τότε κυβέρνηση Ρ.Τ.Ερντογάν για θρησκευτικούς διαχωρισμούς και ότι είχε καταφέρει να εκδιώξει από την ΤΗΚ 700 Αλεβίτες πιλότους!
“Ανακοίνωσε” τότε την “απόλυση” 800 ανδρών από την Αεροπορία της Τουρκίας (ΤΗΚ) εκ των οποίων οι 700 είναι Αλεβίτες, όπως ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ και σημαντικό μέρος των κατοίκων της χώρας.
Οι υπόλοιποι 100 αποβάλονται, λόγω κακής διαγωγής και χρεών από τυχερά παιχνίδια!
Ως φάινεται τελικά η καταγγελία ήταν αληθινή και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται.
Σημειώνεται ότι οι Αλεβίτες (ίδιο θρήσκευμα με τους Σύρους Αλαουϊτες και τον Σύρο πρόεδρο Μ.Άσαντ) πιστεύουν στον τριαδικό Θεό και αποτελούν σιιτική αίρεση με χριστιανικές δοξασίες.
Κατά πολλούς αποτελούν τους κρυπτοχριστιανούς που θα ξαναβαπτισθούν Ορθόδοξοι Χριστιανοί στους Έσχατους Καιρούς και κατά την προφητευόμενη από τους Αγίους μας διάλυση της Τουρκίας.
Μια τέτοια δήλωση αδυναμίας δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλευτη από την ελληνική κυβέρνηση, που τώρα γνωρίζει ότι η ΠΑ μπορέι να επιβληθεί της ΤΗΚ λόγω λειψανδαρίας και κατώτερης εκπαίδευσης.
defencenet.gr

- Advertisement -

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This