9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Ένας χρόνος KOSMO plus στην Αλεξανδρούπολη

COSMOPLUS

Κλήρωση με πολλά δώρα επιφύλασσε η τελετή που οργάνωσε το super market KOSMO plus στην Αλεξανδρούπολη με την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας.
Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου με την συμμετοχή πολλών πελατών στην είσοδο της πόλης δίπλα στα INTERSPORT.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος των καταστημάτων KOSMO plus κος Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο κος Θεόφιλος Κολύμπατζης μέτοχος των KOSMO plus με τις οικογένειες τους, ο κος Κώστας Χρυσουλάκης διευθυντής λειτουργίας των καταστημάτων, ο διευθυντής του καταστήματος και όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτό μαζί με πολύ κόσμο που θέλησε να τιμήσει τον εναν χρόνο λειτουργίας του KOSMO plus και να ευχηθεί ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Στο κοινό προσέφεραν κεράσματα τα προϊόντα ζύμης ΚΕΧΑΓΙΑ, η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, το αλεύρι ΜΑΝΝΑ.
Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής KOSMO plus, μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να λειτουργήσει με ιδιαίτερη επιτυχία 7 καταστήματα στη Θράκη, απασχολώντας 150 εργαζόμενους. Το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης το επισκέφτηκαν σε έναν χρόνο λειτουργίας πάνω απο 200.000 ικανοποιημένοι πελάτες!!
Τα super market KOSMO plus είναι 100% Ελληνική εταιρεία και προσφέρουν στους καταναλωτές ΣΤΑΘΕΡΑ χαμηλές τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα καθημερινής ανάγκης. Στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης διαθέτει επίσης προϊόντα μαναβικής και κρεοπωλείο.
Στα καταστήματα KOSMO plus οι καταναλωτές βρίσκουν πολλά προϊόντα που παράγονται από Θρακιώτικες επιχειρήσεις αλλά και γνωστές μάρκες προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

COSMOPLUS2

Η κλήρωση ανέδειξε 12 τυχερούς που κέρδισαν απο ενα ποδήλατο.
Γκουτινάκης Γεώργιος
Κόλλια Σοφία
Αντωνοπούλου Παναγιώτα
Γιαλαμά Μανουσία
Τσουμίτα Στέλλα
Μουρατίδης Θεόδωρος
Γεωργιάδου Δήμητρα
Μπράμος Γιάννης
Καραγιαννάκης Ευστράτιος
Καρακόλια
Τσαμπαζίδης Δημήτριος
Μανωλούκου Αναστασία

- Advertisement -

COSMOPLUS1

Από ένα κιβώτιο μπύρες AMSTEL κέρδισαν οι: Ζάχου Κατερίνα, Σκεύας, Παπάζης Θεόδωρος, Χατζόπουλος Ιωάννης, Ρήγας Ναθαναήλ.
Από έξι κιλά αλεύρι ΜΑΝΝΑ κέρδισαν οι: Σουμά Καλίτσα, Μανδάνη Αλεξάνδρα, Διαμαντίδης Γιάννης και Μαργαριτίδης.
Τέλος η κλήρωση για τα 2 τυχερούς με δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ανέδειξε τυχερούς τους: Λιλούδη Κωνσταντίνο και Τσούλου Ιουλία.
Στο τέλος ο κος Κολύμπατζης επιφύλασε μιά έκπληξη για τους δύο τυχερούς των εισιτηρίων προσφέροντας τους 3 μέρες ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στον προορισμό της επιλογής τους.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This