9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

“ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ… ΔΕΧΘΟΥΝ”

Μπροστά στα μάτια μας ξετυλίγεται ένα πλήρως συντονισμένο σχέδιο, αφανισμού της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδος – Και όσοι δεν το βλέπουν αυτό, είναι ή ηλίθιοι, ή προδότες -Τα κηρύγματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, συνεχίζονται στα ελληνικά σχολεία

limeniko-metanastes-150 Limeniko1-570

Ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισέρχονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην χώρα μας, με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό.
Αν νομίζετε ακόμα, ότι αυτό είναι ένα τυχαίο ή παροδικό γεγονός, κάνετε μεγάλο λάθος.
Μπροστά στα ματιά μας ξετυλίγεται ένα πλήρως συντονισμένο σχέδιο αφανισμού της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδος.
Και όσοι δεν το βλέπουν αυτό, κυρίως από πλευράς της σημερινής Κυβερνήσεως, είναι ή ηλίθιοι ή προδότες.
Μην ξεχνάτε ότι είχαν προηγηθεί στα σχολεία, τα μαθήματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που συνεχίζονται και σήμερα, ώστε να ατονίσουν πλήρως τα αντανακλαστικά της Ελληνικής κοινωνίας.
Φροντίζουν γι’ αυτό οι “προοδευτικοί” των Αθηναϊκών καναλιών, με τα ρεπορτάζ που παρουσιάζουν.
Και πως να μην συγκινηθείς, όταν βλέπεις στην οθόνη, τα ματάκια ενός μικρού παιδιού, που μόνο αν είναι κανείς αναίσθητος στον ανθρώπινο πόνο, δεν μπορεί να μην συγκινηθεί.
Όμως πέρα από αυτό, η πραγματικότητα που κρύβεται είναι τελείως διαφορετική και δεν έχει καμμία σχέση με τα ανθρώπινα αισθήματα.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, με πλήρη συνείδηση του ιερού καθήκοντός της, για υπεύθυνη πληροφόρηση των αναγνωστών της, εδώ στην εσχατιά της Ελληνικής πατρίδος, εδώ στον Έβρο, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να παρουσιάζει το εφιαλτικό σχέδιο που ξετυλίγεται εις βάρος της πατρίδος μας.
Αλλά όπως γράψαμε, τα αντανακλαστικά των Ελλήνων, έχουν ατονίσει.
Και η πλύση εγκεφάλου, με ανθρωπιστικά δήθεν μηνύματα, συνεχίζεται, την ώρα που η χώρα μας πεθαίνει δημογραφικά ενώ αυξάνονται οι γεννήσεις των φανατικών μουσουλμάνων, που έχουν εισρεύσει στην Ελλάδα και που δίνουν εφιαλτικά νούμερα για το 2025, οπότε θα έχουμε γίνει μειονότητα μέσα στην πατρίδα μας.
Διαβάστε και τις παρακάτω καίριες επισημάνσεις που κάνει για το θέμα αυτό, ο άριστα ενημερωμένος συγγραφέας – τουρκολόγος κ. Νίκος Χειλαδάκης.
***

Τουρκική μυστική υπηρεσία προωθεί τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα (Φεβρουάριος 2014)

- Advertisement -

Την καταπληκτική είδηση ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014).
Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο… άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεώρησης, κάθε χρόνο περίπου 150.000 λαθρομετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, συγκεντρώνονται στην Τουρκία και εκεί αφού τους αναλαμβάνει η Jitem προωθούνται βάσει συγκεκριμένων και ελεγχόμενων οδικών διαδρόμων προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα φυσικά με το αζημίωτο για τους Τούρκους.
Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα άρχισε να λειτουργεί ήδη από το 1993, όταν τα πρώτα κύματα των λαθρομεταναστών άρχισαν να φτάνουν κατά κύματα στην Τουρκία.
Μετά το 2001 τα κύματα αυτά έγιναν κυριολεκτικά «χείμαρρος», που αφού διοχετεύονταν στο «κανάλι» της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας οδηγούνται με οργανωμένα γκρουπ στα δυτικά για να περάσουν στα ελληνικά νησιά και στην Θράκη με κάθε μέσο.
Στα στρατηγεία αυτά υπάρχει και μια μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών με τα οποία συχνά προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες, φυσικά με αντίτιμο, για να τα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια όταν περάσουν τα εμπόδια και έρθουν στην χώρα μας που χαρακτηρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ, σαν… ξέφραγο αμπέλι.
Αλήθεια μετά και από όλες αυτές τις αποκαλύψεις κόλαφος υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το ποιοι οργανωμένα και βάσει σχεδίων μεταφέρουν τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους στην χώρα μας;
Ξέραμε όπως η τουρκική μαφία βρίσκεται πίσω από την προώθηση των λαθρομεταναστών, τώρα αποκαλύπτεται, (για όσους δεν το είχαν ακόμα μυριστεί), πως ακόμα και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.
***
Τουρκική οδηγία: “Βυθίστε την βάρκα σας μόλις μπείτε σε Ελληνικά νερά” (Μάιος 2014)

Αποκαλύψεις που πραγματικά μας «ταρακουνούν» κάνει η τουρκική εφημερίδα, Zaman, (αντιπολιτευόμενη και πρώτη σε κυκλοφορία στην Τουρκία ), σε ένα πραγματικά αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, (2/4), όπου αναφέρεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ οι ίδιοι οι Τούρκοι που προωθούν τους χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες προς τα νησιά του Αιγαίου, τους έχουν «δασκαλέψει» έτσι ώστε μόλις εισέρθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και επέμβει η ελληνική ακτοφυλακή για να τους πιέσει να γυρίσουν πίσω, να… βυθίζουν τις βάρκες τους.
Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται, οι Έλληνες θα αναγκαστούν να τους διασώσουν και να τους μεταφέρουν ντεφάκτο σε ελληνικό έδαφος και έτσι κατοχυρώνεται η είσοδος τους στην Ελλάδα σαν διασωθέντες ναυαγοί.
Τις αποκαλύψεις αυτές της τουρκικής εφημερίδας, τις οποίες σημειωτέον επισημαίνει και η Διεθνής Αμνηστία, τις κάνει σε μια εδική έκθεση η «Επιτροπή Έρευνας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του τουρκικού κοινοβουλίου.
Η εν λόγω έκθεση βγάζει στην επιφάνεια με αυτόν τον τρόπο όλο το βάθος της τεράστιας επιχείρησης προώθησης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές αποκαλύψεις αυτής της έκθεσης, που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα, -ακούστε!!!-, μέσα στα δυο τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ροή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κατά… 15 ολόκληρα επίπεδα.
Δηλαδή δεκαπέντε φορές παραπάνω είναι ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που προωθήθηκαν από τους Τούρκους στην Ελλάδα μέσα στα δυο τελευταία χρόνια.
Μάλιστα οι τουρκικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον καθώς οι συνθήκες που επικρατούν σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, της κεντρικής Ασίας, και της βορείου Αφρικής, προοιωνίζουν την αύξηση του ρεύματος σε εκρηκτικό βαθμό.
Αναλογίζεται κανείς τι συνέπειες θα έχει όλη αυτή η απελπισμένη ισλαμική «άνθρωποθύελλα» την οποία οι ίδιοι οι Τούρκοι προωθούν να εισέρθει στην χώρα μας.
Ποιος μιλά για αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας ; Εδώ πρόκειται για πραγματική εισβολή και κατάληψη της χώρας μας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά καμιά αντίδραση.
Αντί να καταγγείλουμε ανοιχτά τους Τούρκους εμείς επιδιδόμαστε σε ηλίθια δημοσιοσχετιστικά χαμόγελα στις διμερείς επαφές, (όπως πρόσφατα ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας με τον Τούρκο πρέσβη).
Οι στρατιές αυτών των απελπισμένων μουσουλμάνων έρχονται μαζικά σαν μεγάλα «φορτία» από την Τουρκία και «αδειάζονται» κυριολεκτικά στα ελληνικά χωρικά ύδατα προκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις που αναμένονται να αυξηθούν στο άμεσο μέλλον.
Το εντυπωσιακό είναι πως η έκθεση της τουρκικής επιτροπής επικρίνει έντονα την… ελληνική πλευρά ότι δεν διασώζει όπως θα έπρεπε τους ναυαγούς λαθρομετανάστες και ότι δεν τους περιθάλπει σε ικανοποιητικό βαθμό.
Δηλαδή με λίγα λόγια η τουρκική ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο!
Εντυπωσιακό είναι επίσης να επισημαίνουμε ότι στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας αναφέρεται πως μια σειρά τουρκικών κρατικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, όπως ακτοφυλακή, τουρκική ασφάλεια, τελωνιακές υπηρεσίες, εμπλέκονται στην όλη υπόθεση και συνεπώς έχουν άμεση ανάμειξη στο ζήτημα της καθοδήγησης όλων αυτών των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την πραγματικά σκανδαλώδη ιστορία, είναι ότι οι Τούρκοι αμφισβητούν ότι υπέγραψαν κάποια σχετική συμφωνία επαναπροώθησης λαθρομεταναστών και υποστηρίζουν ότι μια τέτοια επιχείρηση θα… θέσει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όλων αυτών που επιχειρούν με ότι μέσο έχουν να εισέρθουν σε ελληνικό έδαφος.
Με όλα αυτά αντιλαμβάνεται κανείς ότι το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό για την ίδια την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Οι Τούρκοι συνεχίζουν το έργο τους ουσιαστικά ανενόχλητοι και εμείς βουλιάζουμε σε ατέρμονες συζητήσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλα τα «συναφή», την ίδια στιγμή που μια ανεπανάληπτη εισβολή προς την Ελλάδα εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών με την συμβολή και του τουρκικού κρατικού μηχανισμού είναι σε εξέλιξη.
Φτάνει πια η εκούσια εθελοτυφλία στο τεράστιο αυτό ζήτημα.
Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά σε λίγα χρόνια αυτή η χώρα δεν θα είναι η Ελλάδα που γνωρίζουμε αλλά ένα ισλαμικό Γιουνανιστάν!

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πέντε (5) εκατ. ευρώ της «ΠΑΜΘ» για το νέο Νοσ/μειο Κομοτηνής

Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Δήλωσε Ανεξάρτητος και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

Ο Χρήστος Μέτιος τον τοποθέτησε στον τομέα Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ – Για φθηνή συναλλαγή του Τζιχάν Ιμάμογλου κάνει λόγο η...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Διδ/χο

Δράση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την θεομηνία, κατοίκους της Καρδίτσας Συνεχίζεται από χτες...

Η Ελλάδα να… μην βιάζεται

Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να έχουν θέμα μόνο για την Υφαλοκρηπίδα – Και να ξεκινήσουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές –...

Τι απέγινε ο δράκος της Θράκης;

Παραμένει άγνωστος ο δράστης σειράς εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής, που έδρασε από το 1988 μέχρι το 1990

More Articles Like This