9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!!

Δικαιώματα ασφαλισμένου σε μετανάστες σχεδιάζει να δώσει το Υπουργείο Υγείας – Το μήνυμα είναι σαφές: “Ευπρόσδεκτοι είναι οι ισλαμιστές μετανάστες στην Ελλάδα” – Μαζί με τους Έλληνες ανέργους, επωφελούνται και οι αλλοδαποί εισβολείς

VARKA-LATHROMETANASTES3 lathro

“Ευπρόσδεκτοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα”.
Το μήνυμα αυτό το έστειλε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στις Ευρωεκλογές (25 Απριλίου 2014) αλλά ακόμη πιο πριν με την Πολιτική Απόφαση του Ιδρυτικού του Συνεδρίου (22 Ιουλίου 2013) που έλεγε:
“Απαιτούνται η κατάργηση της Συμφωνίας “Δουβλίνο ΙΙ” και του Συμφώνου Μετανάστευσης για τον εξανθρωπισμό του θεσμικού πλαισίου νομιμοποίησης, παροχή ασύλου, παραχώρησης ταξιδιωτικών εγγράφων, αδειών παραμονής και εργασίας για μετανάστες “χωρίς χαρτιά” και χορήγηση πολιτογράφησης και ιθαγένειας, κατάργηση των απάνθρωπων κέντρων κράτησης κ.λπ., κ.λπ”
Τώρα λοιπόν το Υπουργείο Υγείας, που δεν έχει να πληρώσει τις εφημερίες των ιατρών και τις προμήθειες υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία, ετοιμάζεται να δώσει δικαιώματα ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ στους μετανάστες.
Συγκεκριμένα, δέσμη προτάσεων για την υγειονομική κάλυψη των ανασφαλίστων, κυρίως των μεταναστών, έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός.
Το σχέδιο προβλέπει τη διεύρυνση του επιπέδου των παροχών και των δικαιούχων και αναμένεται σύντομα να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.
Όπως δήλωσε ο κ. Ξανθός, βάσει αυτού του σχεδίου οι αποκλεισμένοι από το σύστημα υγείας, που εκτιμάται ότι είναι από 2.500.000 έως 3.000.000, θα έχουν πλέον εύκολη πρόσβαση στην πρόληψη και στη νοσηλεία, ενώ θα έχουν και το δικαίωμα διενέργειας δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς «αποκτούν τα δικαιώματα των ασφαλισμένων».
Επίσης, στους δικαιούχους θα συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά των μεταναστών, που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα στη χώρα, προκειμένου να καλύπτονται όσον αφορά τον εμβολιασμό τους και να παρακολουθούνται.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημείωσε ακόμα ότι η διαδικασία για τη νοσηλεία ανέργων και ανασφαλίστων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ απλοποιείται με την κατάργηση των τριμελών επιτροπών, που είχαν συγκροτηθεί με ρυθμίσεις της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου, με σκοπό να εισηγούνται στις διοικήσεις των νοσοκομείων τα αιτήματα νοσηλείας από πολίτες που έχουν απολέσει την ασφαλιστική ικανότητά τους.
Παράλληλα θεσμοθετείται η ύπαρξη βιβλιαρίου υγείας ανασφαλίστου, το οποίο θα λαμβάνουν οι δικαιούχοι που έχουν εισόδημα έως 12.000 ευρώ μέσω ΚΕΠ, ώστε να απευθύνονται δωρεάν στις δημόσιες δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας και στα νοσοκομεία.
***
Σημείωση Ε.Θ.
Έτσι λοιπόν “μαζί με τον μαϊντανό, ποτίζεται και η γλάστρα”.
Μαζί με τους Έλληνες ανέργους, επωφελούνται και οι αλλοδαποί μετανάστες.
Επόμενο είναι λοιπόν οι ορδές των ισλαμιστών λαθρομεταναστών να πληθαίνουν αφού εξασφαλίζουν στην χώρα μας ακόμη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Κατά τα άλλα ζούμε ακόμη στην μακαριότητα ενός αφελούς ανθρωπισμού που δίνει δικαιώματα στέγασης, επιδόματα και προνόμια στους μετανάστες.
Και η Ελλάδα;
Ας πάει να χαθεί. Σημασία έχει το κόμμα.
Που με την χορήγηση “ιθαγένειας” αύριο, θα έχει εξασφαλίσει ένα εκατομμύριο ψήφους.
Μάλλον αυτό είναι το ζητούμενο.
Σ.Κ.

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This