Home / Πολιτικη / Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Οι ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών παραμένουν απαράγραπτες και πρέπει κάποτε να κληθούν σε απολογία – Μόνο στην Ελλάδα όπου έχουμε την μεγαλύτερη υπογεννητικότητα, η γένεση τέκνου θεωρείται ως τεκμήριο ευμάρειας

vouli-nixta

Η ατιμωρησία των πολιτικών είναι η τροφός των σκανδάλων και η αιτία των δεινών του Ελληνικού Λαού.
Σε ειδική επιτροπή τής Βουλής αναζητούνται οι υπεύθυνοι του πρώτου Μνημονίου που επιβλήθηκε στον Ελληνικό Λαό το 2010.
Όσοι παρακολούθησαν τις καταθέσεις πανεπιστημιακών καθηγητών και άλλων, θα εσχημάτισαν ασφαλώς γνώμη περί του ποίον θεωρούν ως υπαίτιο της υπογραφής του Μνημονίου. Τον Πρωθυπουργό της περιόδου εκείνης.
Έξαλλου, στο νεοεκδοθέν βιβλίο του έγκριτου δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, με τίτλο «Η Τρόικα. Ο δρόμος προς την καταστροφή» αποδίδεται -με στοιχεία-υπαιτιότητα στον Γιώργο Παπανδρέου, για την υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ δια του πρώτου Μνημονίου.
Ειδικότερα αναφέρεται ότι σε σχετική συνάντηση των Αλμούνια, Ντράγκι και Γιούνκερ εκλήθησαν ο τότε Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και ο Π. Προβόπουλος.
Οι εκπρόσωποι τής Κομμισσιόν υπέδειξαν ορισμένα ήπια μέτρα προς αποτροπή της προσφυγής στο ΔΝΤ. Ο Γ. Προβόπουλος συνεφώνησε αμέσως.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει, για να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, ο όποιος ελάμβανε και τις αποφάσεις, όπως εξήγησε.
Αλλά ο τελευταίος του είπε να μην απαντήσει και συνέχισε τις διαβουλεύσεις του με τον Στρώς-Κάν, μολονότι εκείνος του συνέστησε να ακούσει τις προτάσεις του Αλμούνια, για να αποφύγει να δανεισθεί από το Ταμείο του οποίου προΐστατο.
Να σημειωθεί ότι και σε σχετική συνέντευξη του ο Στρώς-Κάν ομολόγησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ πριν ακόμη αναλάβει την πρωθυπουργία και ότι για τον σκοπό αυτό συνειργάζοντο υπογείως στελέχη του ΔΝΤ και του ΠΑ-ΣΟΚ.
Στο γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να υπαγάγει την Ελλάδα στο ΔΝΤ έχουν δοθεί διάφορες εξηγήσεις.
Πάντως, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πού θέλουν να αναδείξουν τον υπαίτιο των Μνημονίων, ήσαν σύμβουλοι ή συνεργάτες του τότε Πρωθυπουργού.
Οι φανφαρονισμοί του Γιώργου Παπανδρέου πώς έσωσε την Ελλάδα με τα Μνημόνια, και εκείνοι των οικονομικών στελεχών της σημερινής κυβερνήσεως, που πιστεύουν πως θα επιβάλουν δια μαγείας τις απόψεις τους στους δανειστές της Ελλάδας, δεν διαφέρουν.
Οι σκεπτόμενοι Έλληνες εξηγούν γιατί αποτυγχάνουν οι κυβερνώντες στις συναντήσεις τους με τους εκπροσώπους της Ευρωζώνης, αφού, προ των εκλογών, άλλα και μετά από αυτές, διακήρυτταν ότι οι Ευρωπαίοι θα χορεύουν σύμφωνα με τον σκοπό των μουσικών οργάνων της Αριστεράς Κυβερνήσεως.
Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τη συνταγή όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και περιβάλλει τα συνδικαλιστικά στελέχη με ιδιαίτερα προνόμια.
Δέχεται δε την προνομιακή μισθολογική μεταχείριση τους.
Περαιτέρω εφαρμόζει τη φορομπηχτική πολιτική των προηγουμένων κυβερνήσεων, δια της υπερφορολογήσεως των ιδιοκτητών των ακινήτων, των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Το άδικο φορολογικό σύστημα κατήγγειλε με προσφυγή του στο Συμβούλιο Επικρατείας ένας φορολογούμενος, πατέρας δώδεκα τέκνων με ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ.
Μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο να υπάρχει μεγαλύτερη υπογεννητικότητα από όλες τις άλλες χώρες και να θεωρείται η γένεση τέκνου ως τεκμήριο ευμάρειας.
Οι βουλευτές που εψήφισαν το τεκμήριο τούτο για να εισπράττουν την αποζημίωση τους, θα πρέπει να αισχύνονται για την αντεθνική τους ψήφο.
Η Ένωση Πολυτέκνων διαμαρτύρεται εντόνως για τις αντιφατικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας εις βάρος των μελών της, χωρίς καμμία δικαίωση.
Οι παλαιότεροι πεπειραμένοι οικονομολόγοι γνωρίζουν ότι η υπερφορολόγηση του λαού μειώνει τα κρατικά έσοδα.
Αν ο φόρος, όπως και άλλοτε έχει γραφεί στη στήλη αυτή, κυμαινόταν μεταξύ 15-20%, οι δε πολίτες είχαν το δικαίωμα να υπολογίζουν στις δαπάνες διαβιώσεως τις αποδείξεις των ελευθέρων επαγγελματιών, τα έσοδα της Πολιτείας θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.
Ουδείς θα παρέλειπε να δηλώσει τα εισοδήματα του εις το ακέραιο και ουδείς πολίτης θα παρέλειπε να ζητεί απόδειξη από γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, τεχνικούς και άλλους ελευθέρους επαγγελματίες.
Όσα κράτη ακολούθησαν το φορολογικό αυτό σύστημα δικαιώθηκαν.
Β.Α. Κόκκινος