9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

Καταβάλλουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την αγορά του Βορείου Έβρου, σε σύγκριση με επαγγελματίες άλλων περιοχών της χώρας μας – Η εντιμότητα στις συναλλαγές παραμένει – Ως πότε όμως;

DEH-logariasmos-lefta150 LOGARIASMOS-DEH

Παράδειγμα “καλοπληρωτών” της ΔΕΗ είναι οι καταναλωτές-επιχειρήσεις της Ορεστιάδας, όπως ανέφερε, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.
Η συζήτηση αφορούσε τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις που έρχονται μέσα στον Ιούνιο, για περισσότερες δόσεις σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση και με μικρότερη προκαταβολή, από το 20% που είναι σήμερα.
Καθαρό… το κούτελο απέναντι στη ΔΕΗ έχουν και οι επιχειρήσεις-καταναλωτές της Φλώρινας και του Καρπενησίου, όπως είπε ο κ Παναγιωτάκης, σε αντίθεση με τους Ροδίτες επαγγελματίες, που, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Επιχείρησης, δεν πληρώνουν, δεν πληρώνουν!
“Το 60% των επαγγελματιών της Ρόδου δεν πληρώνουν και μάλιστα υπάρχουν ξενοδόχοι που οφείλουν ακόμη και 450.000 ευρώ.
Δε νομίζω ότι έχουν να πληρώσουν οι επαγγελματίες της Ορεστιάδας, της Φλώρινας και του Καρπενησίου, που είναι οι καλοπληρωτές μας και δεν έχουν στη Ρόδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτάκης.
Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι “αυτό που συμβαίνει στο νησί είναι πολλοί να κάνουν διακανονισμό τον Απρίλιο, να σταματούν μέσα στο καλοκαίρι να πληρώνουν και τον επόμενο Απρίλιο να ξανακάνουν διακανονισμό”.
e-vertigo.gr
***
Σημείωση Ε.Θ.
Είναι γεγονός ότι οι Εβρίτες διακρίνονται (ακόμα) για την εντιμότητά τους στις συναλλαγές.
Το αποκαλύπτουν, εκτός των άλλων, και τα στοιχεία των τραπεζών, που αναφέρουν έλλειψη φαινομένων απάτης ή δόλιας χρεωκοπίας στον ακριτικό Νομό μας, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πεθαμένη αγορά ιδιαίτερα του Βορείου Έβρου, εξακολουθούν να καταβάλλουν τους φόρους και τις άλλες υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο.
Αν προσθέσουμε στα παραπάνω και τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη το ζωικό κεφάλαιο του Νομού μας από τις επιζωοτίες που θέρισαν τα ζωντανά, καθώς και τις ανεπανόρθωτες ζημιές από συνεχιζόμενες πλημμύρες που έπληξαν την αγροτική παραγωγή, τότε μπορεί να γίνει αντιληπτή η ποιότητα των ανθρώπων του τόπου μας.
Ως πότε όμως;
Σ.Κ.

- Advertisement -

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θετικός 10χρονος Σέρβος στην Θάσο

Βρέθηκε με κορωνοϊό, κατά την διάρκεια εγχείρησης στο Νοσοκομείο Καβάλας

Οι ιστορικοί τίτλοι κυριότητος της Αγίας Σοφίας

-1. Ο ναός αυτός ως Εκκλησία ανήκει στους Ρωμιούς  -2. Ως Μνημείο ανήκει σε...

Η ενεργειακή μετάβαση προτεραιότητα της «ΚΕΔΕ»

Έρχεται η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων – Προέχει η παραγωγή ηλεκτρισμού, με φθηνό κόστος – Η χρήση της γεωθερμίας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Έρχονται οι αποζημιώσεις για το χαλάζι

Για τις ζημίες εντός των οικιών, που προκλήθηκαν κατά την περσινή πρωτοφανή χαλαζόπτωση, σε περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Νέες εξαγγελίες για την… Θράκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει την σύσταση Διακομματικής Επιτροπής, με στόχο την Ανάδειξη και Ανάπτυξη της ακριτικής Θράκης – Ευχή και ελπίδα,...

More Articles Like This