9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Της Πράξης: «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στους Δήμους Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης»
που υλοποιεί η Α.Σ. «ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.-JPG ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΗΜΕΡΙΔ.-JPG

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ» σας προσκαλούν σε Ημερίδα δημοσιότητας της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στους Δήμους Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση του ΕΚΤ.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 23/06/2015, ώρα 10:00 π.μ., στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 307, Τ.Κ. 68100, Αλεξανδρούπολη, στον 3ο όροφο.
Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν οι ωφελούμενοι της παρούσας Πράξης, εκπρόσωποι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, καθώς και οικονομικοί και επαγγελματικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής παρέμβασης.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια της Α.Σ. ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ για την επαγγελματική ενσωμάτωση των ανέργων/ ασφαλισμένων ΟΓΑ/ νέων επιστημόνων- ωφελούμενων της παρούσας Πράξης.
Αναλυτικότερη πληροφόρηση σχετικά με την παρούσα Πράξη είναι αναρτημένη στους εξής διαδικτυακούς τόπους των εταίρων/ φορέων υλοποίησης της Πράξης: www.kmop.gr, www.headway.gr, www.esalex.org, www.kekmentor.gr, www.evroschamber.gr, www.alexpolis.gr, www.samothraki.gr

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Στις 22 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη

Στις 16 Απριλίου 2024 το Ολυμπιακό Φως γεννήθηκε ξανά στην Αρχαία Ολυμπία, και ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας...

More Articles Like This