9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

“ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”

Οι Διεθνιστές που ποτέ δεν αγάπησαν την Ελλάδα, και όχι ο πόλεμος στη Συρία, είναι η αιτία που γέμισε η χώρα μας με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες – Η Ελλάδα οδηγείται σε επικίνδυνες ατραπούς – Αλλά ως συνήθως φταίει η… “Ν.Δ.”!!! 

EPEISODIA-METANASTES1 EPEISODIA-METANASTES2

“Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους λογής-λογής Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες μόλις ανέλαβε την εξουσία, με αποτέλεσμα σήμερα η χώρα μας να βιώνει δύσκολες καταστάσεις, από τις ορδές  των δήθεν “προσφύγων”, που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας, έχουν γεμίσει την Αθήνα και τις άλλες πόλεις, και οδηγούν την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς.

Και το μήνυμα “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε” έγινε αμέσως αντιληπτό από τα κυκλώματα των δουλεμπόρων της Τουρκίας, με αποτέλεσμα σήμερα να βουλιάζουν τα νησιά μας από τους “βάρβαρους” που δέρνονται μεταξύ τους, προπηλακίζουν του Αστυνομικούς και έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπους τους χώρους όπου ζουν και κοιμούνται.

Τα σκουπίδια τους και τις βρωμιές τους τα καθαρίζουν οι ντόπιοι ιθαγενείς. Θαυμάσια.

Οι διεθνιστές που ποτέ δεν αγάπησαν την Ελλάδα, έδωσαν δείγματα γραφής, πολύ πριν καταλάβουν την εξουσία.

Θυμηθείτε τα συλλαλητήρια και τις καταλήψεις της Βίλλας «Αμαλία» στην Αθήνα και τις δηλώσεις των ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ξεχνιόμαστε.

Τώρα ο Αστυνόμος στην Λέσβο (που πήρε από έναν λαθρομετανάστη το μαχαίρι κουζίνας που κρατούσε) εξευτελίζεται και οδηγείται σε απόταξη, γιατί έριξε μια σφαλιάρα στον άτακτο Ισλαμιστή.

Συγχρόνως η Πολιτεία μοιράζει τις Κάρτες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όχι στους αναξιοπαθούντες Έλληνες, αλλά στους λαθρομετανάστες που  έχουν περιβληθεί τον μανδύα του “πρόσφυγα”. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δέχεται προς εγγραφήν, άνευ εξετάσεων, τους παράνομους μετανάστες, έως το ψηφισθέν νομοσχέδιο περί… “Ιθαγενείας” σύντομα ν’ αρχίσει να εφαρμόζεται, για να δώσει στρατιές νέων ψηφοφόρων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ, το “τύφλωμα” των Ελλήνων από τους “ευαίσθητους” παρουσιαστές των Αθηναϊκών καναλιών, συνεχίζεται αμείωτο.

Δείχνουν τα ματάκια των μικρών παιδιών (και ποιος μπορεί να μείνει ασυγκίνητος;) αλλά λέξη δεν λένε για τους στρατεύσιμους, γερούς νέους, που είναι η πλειονότητα, που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να μην πολεμήσουν.

Ίσως είναι προγραμματισμένοι για μάχες σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Μιλάνε τα κανάλια για πρόσφυγες, θαρρείς και πέρυσι, τέτοιο καιρό, δεν γινόταν πόλεμος στη Συρία και δεν δολοφονούσαν οι Τζιχαντιστές.

Πέρυσι όμως ο τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Δένδιας, είχε βάλει φραγμό στους δουλεμπόρους.

Και ο φράχτης του Έβρου, λειτουργούσε.

Ο φράχτης, που οι νεολαίοι των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, μας κουβαλήθηκαν εδώ με αίτημα την κατεδάφισή του. Το θυμάστε;

Γενικώς το σύνθημα “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”, άνοιξε τις δουλειές των Τούρκων δουλεμπόρων, αλλά άρχισε να προκαλεί και τις αντιδράσεις του Λαού.

Γι’ αυτό έσπευσε ο κ. Τσίπρας να ρίξει φταίξιμο, όχι στον εαυτό του, αλλά στη Ν.Δ., που όπως είπε, “στάθηκε ανίκανη να διαχειριστεί το προσφυγικό ζήτημα”.

Για την Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, ως γνωστόν, όλο οι άλλοι φταίνε, ο Τσίπρας ποτέ…

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This