9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Αποτελεσματικός εκτουρκισμός της Θράκης με χρήμα

Σκληρές αλήθειες από Πομάκο Δημοσιογράφο στο Συνέδριο για την “Εθνική Γλωσσική Κληρονομιά” στην Ξάνθη – Απόντες οι τοπικοί Άρχοντες – Η Ελληνική Πολιτεία απλός θεατής των εξελίξεων

1-grafeio-1024x768-1

Στη Θράκη δεν υπάρχει καμία εθνική μειονότητα.

Εδώ και δεκαετίες η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να παρουσιάσει, να δημιουργήσει μια τουρκική μειονότητα στη Θράκη και δυστυχώς έχει ήδη καταφέρει να εκτουρκίσει πολλούς μη Τούρκους μουσουλμάνους.

Ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα είπε για ακόμη μία φορά σκληρές αλήθειες κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Εθνική γλωσσική κληρονομιά», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ξάνθη.

Ωστόσο, στο ακροατήριο και πάλι, σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για την πατρίδα, οι «άρχοντες» δεν έδωσαν το «παρών».

Ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. (Στάθης Γιαννακίδης, Γεράσιμος Κοντός) που προσκλήθηκαν ούτε καν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, παρότι η αντιπεριφέρεια ήταν χορηγός της εκδήλωσης!

Ο Καραχότζα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις τακτικές που χρησιμοποιούν οι πράκτορες της ημισελήνου προκειμένου να προσηλυτίσουν τους μουσουλμάνους.

«Ένας αποτελεσματικός τρόπος εκτουρκισμού αποτελεί ασφαλώς το χρήμα.

Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής έχει στη δούλεψή του εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μουσουλμάνους, των οποίων η δουλειά είναι να εκτουρκίζουν τους μουσουλμάνους της Θράκης.

Ένα παράδειγμα τέτοιων εργαζομένων αποτελούν οι ιμάμηδες και οι χότζες στα τζαμιά των χωριών με μουσουλμάνους κατοίκους.

Κάθε χωριό έχει το δικό του τζαμί και τον δικό του ιμάμη, ο οποίος πληρώνεται από το τουρκικό προξενείο» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκτός από το χρήμα, αποτελεσματική μέθοδος εκτουρκισμού αποτελεί η τρομοκρατία, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του… παιχνιδιού γίνεται μέσα στα τζαμιά.

Εκεί οι ιμάμηδες, που τους πληρώνει το τουρκικό προξενείο, περνούν και την πολιτική του.

«Το 2012, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, μέσα στα τζαμιά της Θράκης μοίραζαν ψηφοδέλτια συγκεκριμένων υποψήφιων βουλευτών που ήταν οι… εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου» κατήγγειλε ο Καραχότζα.

Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε ότι η ελληνική Πολιτεία είναι απλός θεατής των δράσεων του προξενείου «για να μη χάσουν ορισμένοι επαγγελματίες πολιτικοί τις ψήφους που ελέγχει το τουρκικό προξενείο.

Όποιος τολμήσει να συγκρουστεί με το τουρκικό προξενείο θα γίνει αυτομάτως εχθρός του και κατά συνέπεια δεν θα καταφέρει να εκλεγεί στις επόμενες εκλογές».

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This