9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ… ΣΤΑ ΟΠΛΑ;

Μπορεί την προσοχή των πολιτών να την απορροφά η οικονομική κρίση και οι κομματικές κραυγές, εν όψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, όμως ας έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, για όσα μεθοδεύονται εις βάρος της Πατρίδος μας.  

ROMA1

Απορροφημένοι στις ανάγκες της άθλιας οικονομικής καθημερινότητας, που μας έφεραν το κλείσιμο των τραπεζών με τα CAPITAL CONTROLS, δε βλέπουμε πια τα όσα συμβαίνουν δίπλα μας.

Και δε μιλούμε για τις επικείμενες εκλογές, γιατί εκτιμούμε (ακούγοντας τους συμπολίτες μας) πως είναι πλήρης η αδιαφορίας τους για τις δηλώσεις την Αρχηγών Κομμάτων, τις κόντρες των πολιτικών και τις εμφανίσεις, όπου δημοσιογράφοι και υποψήφιοι, επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους.

- Advertisement -

“Προτιμούμε να βλέπουμε τις παλιές ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, παρά να βλέπουμε και να ακούμε τους πολιτικούς, παλιούς και νέους”.

Αυτό είναι το επιμύθιο που καταγράφει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα, για τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται πάνω στην πλάτη μας, από τους ολετήρες μας, που τώρα θέλουν ξανά να μας… “σώσουν”.

Όμως μέσα σ’ αυτό το κλίμα της διάλυσης των πάντων στην πατρίδα μας, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας ανεπτυγμένες και τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά.

Πριν από μερικές ημέρες, συμπολίτες μας ειδοποιήθηκαν για περίεργα συνθήματα που είδαν γραμμένα σε διάφορα σημεία πλησίον της περιοχής Άβαντος.

Ένα από αυτά έγραφε:

“ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ”.

Στείλαμε το συνεργείο μας και φωτογραφίσαμε το σημείο.

Αυτόματα βέβαια εγείρεται το κρίσιμο ερώτημα:

Ποιος καλεί τους Ρομά της Αλεξανδρούπολης να πάρουν τα όπλα;

Ποια όπλα;

Και να εξοπλιστούν εναντίον τίνος;

Ίσως αυτό το σύνθημα “Ρομά στα όπλα”, να μην σημαίνει τίποτα και να αποτελεί μία άθλια προβοκάτσια.

Ίσως όμως να έχει σχέση με τους περίφημους, “Γκρίζους Λύκους” που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Ελληνική Θράκη, για δημιουργία (όπως κατ’ επανάληψιν έχουμε γράψει) της Ανεξάρτητης Ισλαμικής Δημοκρατίας της Θράκης.

Μπορεί ακόμα να έχουν σχέση τα παραπάνω συνθήματα και με τους ισλαμιστές μαχητές που εισέρχονται στην χώρα μας αδιάκοπα, ενδεδυμένοι τον μανδύα του πρόσφυγα από την Συρία.

Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται.

Γι’ αυτό θα πρέπει οι αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφαλείας, να ψάξουν το θέμα περισσότερο.

Να ρωτήσουν για να μάθουν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτά που μεθοδεύονται εις βάρος της Πατρίδος μας.

Ας έχουμε όλοι το νου μας, γιατί οι καιροί είναι περίεργοι.

 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This