9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ; 

Απαράδεκτο το θέαμα που παρουσιάζεται στην, κατά τα άλλα, πολύ καθαρή πόλη της Αλεξανδρούπολης, που δεν τιμά το πολιτιστικό της επίπεδο – Η Δημοτική Αστυνομία ας αρχίσει να χτυπά τα τηλέφωνα που αναγράφονται στις αφίσες 

SHMA-TROXAIAS-AFISOKOLLHSH Το θέαμα της παράνομης αφισοκόλλησης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις στήλες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ πλην όμως, εξακολουθεί να παραμένει άλυτο και να δημιουργεί εικόνα, που δεν τιμά την Αλεξανδρούπολη.

Δεν αναφερόμαστε στις επαγγελματικές αφίσες θεάτρου, κέντρων διασκέδασης κ.λπ., που υποτίθεται πριν τις αναρτήσουν, λαμβάνουν την σχετική άδεια από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, καταβάλλοντας και το ανάλογο τέλος.

Αναφερόμαστε στις χιλιάδες αφίσες φροντιστηρίων, ενοικιαστηρίων διαμερισμάτων, πωλητηρίων κ.λπ., που ο κάθε ενδιαφερόμενος επικολλά σε τοίχους, φανοστάτες, στύλους της ΔΕΗ ακόμη επάνω και σε πινακίδες της τροχαίας, παρά την απειλή που αναγράφεται των δύο ετών φυλάκισης.

- Advertisement -

 

ENOIKIASTHRIA-AFISOKOLLHSH1Προσθέστε και τις αφισοκολλήσεις (απαγορευμένες κατά τα άλλα) που είχαμε κατά τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας κάποιων κομμάτων και θα βγάλετε την εικόνα της ασχήμιας που κάποιοι, θέλουν να επιβάλλουν στην Αλεξανδρούπολη, αφού βεβαίως επικρατεί η ατιμωρησία για τις πράξεις τους.

Και είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό γιατί η Αλεξανδρούπολη, ομολογουμένως είναι πλέον μία καθαρή πόλη, χάρις στον συντονισμό της υπηρεσίας καθαριότητος, που έχει επιβάλλει ο σημερινός Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.

Να το πούμε ποιο απλά:

Δεν ταιριάζουν τα όμορφα λουλούδια στα παρτέρια πλατειών και οδών με την βρώμια και ασυδοσία της αφισορρύπανσης, που δημιουργεί θέαμα τουλάχιστον αντιαισθητικό.

Κι όμως το πρόβλημα θα μπορούσε ευκολότατα να εκλείψει εάν η Δημοτική Αστυνομία κατέγραφε τους αριθμούς τηλεφώνων των αναθέσεων διαφημίσεων και τους καλούσε να καταβάλλουν το ανάλογο πρόστιμο.

Σίγουρα το φαινόμενο θα είχε εξαλειφθεί.

Απευθυνόμαστε σήμερα στον Δήμαρχο Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη για να δώσει τις σχετικές οδηγίες.

 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This