9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

“Στρατιές… Νεότουρκων φτιάχνουν στην Θράκη”

Τα μαθήματα Κορανίου ευκαιρία πλύσης εγκεφάλου των Μουσουλμάνων για να αγαπούν την “Μητέρα Τουρκία” και να μισούν τους “κακούς Έλληνες” – 300 ευρώ “μαύρα” για κάθε δάσκαλο – Ποιος τα πληρώνει; 

ΜΑΤΗΙΜΑΤΑ-ΜΕΣΑ-ΣΤΟ-ΤΖΑΜΙΣεμινάρια… προπαγάνδας πραγματοποιούν αυτή την περίοδο οι τουρκόψυχοι στην Κομοτηνή στους δασκάλους του Κορανίου, οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να συμβάλουν στη δημιουργία του νέου «στρατού» νεότουρκων στη Θράκη. Τα τελευταία χρόνια τα μαθήματα Κορανίου αποτελούν μια καλή… βιτρίνα για την πραγματική πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα μουσουλμανόπαιδα κι αφορά την αγάπη που πρέπει να δείχνουν προς τη «μητέρα πατρίδα», την Τουρκία, και το μίσος προς τους «κακούς Ελληνες, που τους κρατούν υπόδουλους».

Τα σεμινάρια στην Κομοτηνή ξεκίνησαν στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, παράλληλα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι δάσκαλοι του Κορανίου συγκεντρώνονται σε ομάδες κι εκεί τους μιλούν, πίσω φυσικά από ερμητικά κλειστές πόρτες, ο ψευδομουφτής Κομοτηνής (και άτυπα προϊστάμενός τους…) Ιμπραήμ Σερίφ κι άλλοPSEFTOMOUFTHS-IBRAHM-SERIF-(150)ι πράκτορες της Ημισελήνου, στους οποίους οι δάσκαλοι λογοδοτούν.

MOUSOULMANAKIA-DIAVAZOUN-TZAMI-(150)

- Advertisement -

Η αμοιβή συμμετοχής στο σεμινάριο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 300 ευρώ για κάθε δάσκαλο, τα οποία δίδονται στο χέρι και «μαύρα»! «Αυτά τα… δωράκια αποτελούν ένα μηδαμινό αντίτιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή στους πιστούς στρατιώτες του, που προωθούν τα υπόγεια σχέδιά του» αναφέρει πηγή της «δημοκρατίας».

Ενδιαφέρον έχουν, πάντως, οι στόχοι της φετινής χρονιάς, όπως αυτοί αναγράφονται στον προτζέκτορα που φαίνεται στη φωτογραφία. «Συγκεντρώσεις γονέων και αναφορά, εφαρμογή κυρώσεων στους μαθητές που δεν μετέχουν στους διαγωνισμούς (!) και προγραμματισμός των ημερομηνιών και του περιεχομένου των εκδηλώσεων χάτιμ».

Σύμφωνα με έμπειρο αναλυτή, που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο στη Θράκη, οι δάσκαλοι του Κορανίου λογοδοτούν στον ψευδομουφτή της περιοχής τους και είναι σημαντικοί πληροφοριοδότες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως επίσης και κύριοι «παίκτες», που έχουν αναλάβει την τουρκοποίηση του πληθυσμού κυρίως στα μουσουλμανοχώρια της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This