Home / Πολιτικη / ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Αν δεν μειωθεί κατά 50% ο αντιπαραγωγικός και σπάταλος Δημόσιος Τομέας, δεν πρόκειται η Ελλάδα να προκόψει – Μόνον αν στηριχθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η Επιχειρηματικότητα, που παράγουν πλούτο στην χώρα, υπάρχουν ελπίδες για ένα καλύτερο Αύριο 

PSHFOS-KALPH

Στις κάλπες καλούνται αύριο οι Έλληνες πολίτες για να επιλέξουν τους πολιτικούς που θα κυβερνήσουν την Χώρα, τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Και αυτές οι εκλογές, για πρώτη φορά διεξάγονται κάτω από τους Τραπεζικούς περιορισμούς (CAPITAL CONTROLS), που στερούν από τους Έλληνες ένα ακόμη Ευρωπαϊκό κεκτημένο, λόγω της ουσιαστικής χρεωκοπίας, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν ρίχνουν το ανάθεμα, όχι στους εαυτούς τους, αλλά στους δανειστές μας που τους αποκαλούν φίδια και τοκογλύφους, τονίζοντας πως οι Έλληνες πρέπει να ξαναβρούν την Δημοκρατία και την Αξιοπρέπειά τους, σχίζοντας τα μνημόνια.

Μόνο που αυτοί που τα λένε αυτά, πρέπει να μας εξηγήσουν από πότε η “Δημοκρατία” και η “Αξιοπρέπεια” συνδέονται με  το μπαταξιλίκι.

Να παίρνεις τα λεφτά άλλων Ευρωπαίων πολιτών (όχι λεφτά τραπεζιτών, αλλά κρατών) να τα σπαταλάς στις κομματικές παρέες και μετά να παριστάνεις τον… “Αγωνιστή”, που δήθεν ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

Έτσι λοιπόν φθάσαμε στον πάτο, με κραυγές και διχαστικά συνθήματα των “Μνημονιακών και Αντιμνημονιακών”.

Κι όταν το διχαστικό σύνθημα κατέρρευσε, γιατί και οι Αντιμνημονιακοί έφεραν νέο και βαρύτερο τρίτο μνήμονιο στην χώρα, εφευρέθηκε νέος τρόπος διχασμού των Ελλήνων.

Είναι το σύνθημα που έριξε η “πρώτη φορά Αριστερά” στον διαχωρισμό του παλαιού με το νέο.

Όπου παλαιό είναι αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια, ενώ το νέο είναι ο Τσίπρας και οι επιστροφή του.

Τι όμως είναι παλαιό και τι νέο;

Είναι νέο οι διορισμοί της Δικηγορικής πελατείας του κ. Κατρούγκαλου στο Δημόσιο;

Είναι νέο οι καταλήψεις των αναρχικών στα Πανεπιστήμια;

Είναι νέο η αποφυλάκιση εγκληματιών;

Είναι νέο η διόγκωση του Δημόσιου και η καταστροφή του ιδιωτικού και παραγωγικού τομέα της οικονομίας;

Είναι νέο τα “ανοικτά σύνορα” που αλλοιώνουν την σύνθεση του πληθυσμού της Πατρίδος μας;

Eίναι νέο η μετανάστευση των νέων και μορφωμένων παιδιών της Ελλάδος στο εξωτερικό, προς εξεύρεση εργασίας, την ώρα που η χώρα γεμίζει από βαρβάρους (μεταξύ αυτών και Μουσουλμάνοι Τζιχαντιστές και μαχητές της Αφρικανικής Μπόκο Χαράμ;)

Όσον αφορά το “παλαιό”, κυβέρνησε την χώρα (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) επί 40 χρόνια, γιατί αυτά τα κόμματα ψήφιζε ο Λαός. Δεν ψήφιζε την Αριστερά.

Και στα 40 χρόνια έγινε μία τεράστια πρόοδος της χώρας και στους δείκτες ευημερίας του Λαού.

Το λάθος των “παλαιών” ήταν στον άκριτο δανεισμό, που κάθε χρόνο δημιουργούσε όλο και μεγαλύτερα ελλείμματα, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι κομματικοί ημέτεροι στο… Δημόσιο.

Και για το λάθος αυτό, τιμωρήθηκαν από τον Λαό.

Μόνο που η “πρώτη φορά Αριστερά”, στους επτά μήνες που κυβέρνησε, έφερε το σκοτάδι και την μελαγχολία στους πολίτες, λόγω της άγριας φορολογίας που καλούνται να πληρώσουν, για τα νέα “κερατιάτικα”.

Αφήνουμε στην άκρη τις μαγκιές και τους ύποπτους χειρισμούς του γελοίου Βαρουφάκη που… “έχαιρε” της εμπιστοσύνης και στήριξης της Κυβέρνησής του.

Και για μία ακόμη φορά τονίζουμε αυτά, που πρέπει υπεύθυνα να αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες:

Η λύση στο πρόβλημα είναι απλή και ξεκάθαρη.

Αν δεν μειωθεί κατά 50% ο αντιπαραγωγικός και σπάταλος Δημόσιος τομέας, η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να προκόψει.

Μόνον αν στηριχθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η επιχειρηματικότητα που παράγει πλούτο και θέσεις εργασίες, υπάρχουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Μνημόνια και δάνεια πήραν και άλλες χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία κ.λπ.

Όμως σ’ αυτές τις χώρες στρώθηκαν στην δουλειά, συμφώνησαν όλοι οι πολιτικοί για τον δρόμο που πρέπει να χαράξουν και βγήκαν από την κρίση.

Εδώ, ως πότε θα βουλιάζουμε στον βούρκο ψευδεπίγραφων και διχαστικών συνθημάτων, που οδηγούν στο τίποτε την Ελλάδα;