9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

ΧΑΡΑΤΣΙ 20 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

Βάζουν οι τράπεζες ως… έξοδο, για κάθε ημέρα καθυστέρησης πληρωμής – Βρήκαν ευκαιρία για να αυξήσουν περισσότερο τα κέρδη τους, εις βάρος του ιδιωτικού τομέα που υποφέρει, από την οικονομική κρίση και τα CAPITAL CONTROLS, που μας έφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

EPITAGH

“Ήτανε στραβό το κλίμα, το ‘φαγε και ο γάϊδαρος”.

Οι εναπομείνασες σε λειτουργία επιχειρήσεις, όσες δηλαδή κατάφεραν να επιβιώσουν στα τελευταία πέντε χρόνια της οικονομικής κρίσεως, τώρα ετοιμάζονται για απολύσεις προσωπικού συνακόλουθα για λουκέτο.

Μπορεί αυτό το ανεύθυνο πρόσωπο που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας, να καυχιέται για την… “επιτυχία” της διαπραγμάτευσής του, που ουσιαστικά έριξε την Ελληνική οικονομία στο τάρταρο, φεσώνοντας επιπλέον την χώρα με 90 ΔΙΣ ευρώ, (γιατί έκανε “μαγκιές” ο γελοίος  Βαρουφάκης και δεν καταδεχόταν τα έντεκα (11) ΔΙΣ που ήταν έτοιμα προς είσπραξη για την Ελλάδα), αλλά με την εφαρμογή των CAPITAL CONTROLS, δόθηκε το τελικό θανατηφόρο πλήγμα στις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Το ρευστό στέρεψε από την αγορά και μέσα στην αναμπουμπούλα οι “Λύκοι” χαίρονται.

Ο λόγος για τις τράπεζες που, όπως μας πληροφόρησαν αναγνώστες μας, από προχθές επιβάλλουν (χωρίς καμμία ειδοποίηση) χαράτσι 20 ευρώ στις ακάλυπτες επιταγές, για κάθε ημέρα καθυστέρησης της εξόφλησής τους.

Όπως μας είπαν, ακόμη και αν γίνει η πληρωμή στις 12 το μεσημέρι, το χαράτσι μπαίνει κανονικά, γιατί οι τράπεζες λένε πως η εξόφληση έπρεπε να γίνει στις 8 το πρωί!!!

Πού πάνε άραγε οι διατάξεις περί προθεσμιών που ίσχυαν μέχρι τώρα;

Προσθέστε τώρα σ’ αυτά και το κόστος εις βάρος των επιχειρήσεων, που έχει επιβάλλει η “Κυβέρνηση του Λαού” με την υποχρεωτική χρήση των πιστωτικών καρτών, δήθεν για πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά ουσιαστικά για αύξηση των κερδών των τραπεζών, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Βέβαια τα παραπάνω ουδόλως απασχολούν τους Δημοσίους Υπαλλήλους, παρά μόνον τους επαγγελματίες, που είναι τα συνήθη υποζύγια του σπάταλου και αντιπαραγωγικού κράτους μας.

Αλλά για τους τελευταίους, ποιος νοιάζεται;

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This