9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Εκστρατεία με σύνθημα: «ΑΠ-ΟΧΤΩ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

via_gynaikwn

Με αφορμή την ημέρα δράσης για τον τερματισμό όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών στις 25/9, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ενεργοποιούν τη δεύτερη φάση της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο: «Απ-οχτώ Μηδενική Ανοχή στη Βία κατά των Γυναικών».

Αυτή η φάση της εκστρατείας αφορά στη φωτογράφηση 8 + 1 αντρών της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο στον τομέα τους. Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης της εκστρατείας, είναι χαρά και τιμή μας το ότι συμμετέχουν οι: Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμος, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, Ψυχολόγος κ. Στράτος Βραχιώλιας, Καθηγητής της Φαρμακολογίας της Ιατρικής του ΔΠΘ κ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Maximum Fm 93,6 κ. Δημήτριος Κολιός, Αθλητής του Βόλλευ στον Εθνικό Αλεξανδρόυπολης κ. Γιώργος Παπάζογλου, Μουσικοσυνθέτης και μέλος του συγκροτήματος ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ κ. Κωνσταντίνος Κάλλιας, Παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ κ. Σάκης Σταυρίδης.

Η επικείμενη δράση συγκαταλέγεται στο γενικότερο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα ζητήματα της έμφυλης βίας, καθώς και στην πρόληψη του φαινομένου σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This