9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

ΣΙΩΠΗΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Άνθρωποι της Άγκυρας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και δεν μιλά κανείς – Τούρκος επιχειρηματίας διεκδικεί άδεια Τηλεοπτικού Σταθμού Εθνικής εμβέλειας, και δεν μιλά κανείς – Η Γη της Θράκης ξαναπουλιέται και δεν μιλά κανείς – Τούρκοι εμπορεύονται τα καπνά των Χριστιανών στην Θράκη και δεν μιλά κανείς… 

 KAPNA11 ziraat-bank1-(150)Θα μου ήταν εξαιρετικά εύκολο να επικεντρωθώ στην πορεία παρακμής της Ν.Δ. σήμερα· στους συνεχείς ανόητους καβγάδες ενήλικων κορυφαίων στελεχών που παλιμπαιδίζουν μεταφέροντας τις κόντρες τους για ένα αξίωμα και ένα πουκάμισο αδειανό σε ξένο έδαφος· που υπόσχονται ενότητα και ταξιδεύουν με διαφορετικές πτήσεις για τη Μαδρίτη. Δεν θα το κάνω όμως.

Θα μου ήταν εξαιρετικά εύκολο επίσης να εξευτελίσω τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ανακοινώνουν χωρίς να «ερυθριούν», που έλεγαν οι παλαιότεροι, την κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και του ΕΚΑΣ· που θεωρούν μείζονα μεταρρύθμιση να υποκύψουν στους δανειστές οι οποίοι απαιτούν την αποδέσμευση κοινωνικών πόρων του Ασφαλιστικού για την εξόφληση μελλοντικών δανείων τους.

Ούτε και αυτό θα το κάνω.

- Advertisement -

Δεν θα το κάνω γιατί παρατηρώ τη σιωπηρή πλην σοβαρή υποχώρηση του Ελληνισμού έναντι της Τουρκίας σε μια σειρά μέτωπα.

Από το Αιγαίο έως τη Θράκη και από την Αθήνα έως την Κωνσταντινούπολη.

Το 2004 είχαμε καταφέρει να γυρίσουμε το ρολόι της Ιστορίας υπέρ μας.

Σήμερα έχουν καταφέρει οι Τούρκοι να το ξανακουρδίσουν υπέρ τους.

Δύο άνθρωποι της Αγκυρας μέσα στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας του Κοινοβουλίου στην καρδιά των αποφάσεων, και δεν μιλά κανείς. Τρεις μειονοτικοί βουλευτές έναντι κανενός χριστιανού στη Θράκη, και δεν μιλά κανείς. Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας χτυπά άδεια τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας, ο Κοτς, και δεν μιλά κανείς.

Τούρκος διεκδικεί τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, και δεν μιλά κανείς. Γη αγοράζεται στη Θράκη μαζικά από εξαθλιωμένους χριστιανούς, αλλά δεν μιλά κανείς.

Εταιρία Τούρκου εμπορεύεται τα καπνά των χριστιανών σε επιδοτούμενες τιμές από την Αγκυρα, δεν μιλά κανείς.

Η έρευνα και διάσωση με την οποία ασκούσαμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο είναι έτοιμη να εκχωρηθεί μέσω της Frontex στους Τούρκους, και δεν μιλά κανείς.

Η Τουρκία δίνει αποζημιώσεις της πλάκας σε Ελληνες πρόσφυγες που είχαν τίτλους ιδιοκτησίας στην Ανατολική Ρωμυλία για να μη διεκδικήσουν τα σπίτια τους, δεν μιλά κανείς.

Η Τουρκία δίνει αποζημιώσεις σε Ελληνες πρόσφυγες για να δημιουργήσει προηγούμενο για το Κυπριακό προκειμένου να πατήσει πόδι στο νότιο τμήμα του νησιού, δεν μιλά κανείς.

Η Τουρκία πάει να «ανταλλάξει» τον αγωγό υδροδότησης των Κατεχομένων με το φυσικό αέριο των κυπριακών οικοπέδων – και πάλι δεν μιλά κανείς, τώρα ξύπνησε ο Αναστασιάδης, έπρεπε να δει τη Μέρκελ να χαρίζει ενταξιακά κεφάλαια στον Ερντογάν.

Τι να σχολιάσω λοιπόν; Αυτούς που βυθίζονται μέσα στην ανοησία τους ενώ χάνεται η πατρίδα; Ή τους άλλους, που τα δίνουν όλα για την εξουσία; Δυστυχώς, διανύουμε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της Ιστορίας μας.

Μανώλης Κοττάκης

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Αγώνας δρόμου VIRTUAL σε ζευγάρια

Το Δίκτυο Ορφέας με την υποστήριξη του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ διοργανώνουν το «COUPLES THRACE RUN» 1- ΤΡΟΠΟΣ:...

More Articles Like This