9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Η ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Το “ποτάμι ανθρωπιάς” που επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας, είναι βέβαιο πως θα μεταβληθεί (με την υπεργεννητικότητα των Μουσουλμάνων) σε τσουνάμι, που θα πνίξει την χώρα ολόκληρη” – Οι Μουσουλμάνοι δεν γίνονται Αριστεροί

 OI_MOUSOULMANOI_METANASTES_katsanevas_thodoros_(150)
OI_MOUSOULMANOI_METANASTES_PLATEIA_VIKTORIAS2 OI_MOUSOULMANOI_METANASTES_PLATEIA_VIKTORIAS1
«Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη όχι μόνο για λόγους αισθηματικούς , αλλά και για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές.

Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα….».

***

- Advertisement -

Ποιος τα γράφει αυτά ; Μα η διακήρυξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Και γιατί τα γράφουμε εδώ ; Για να υπενθυμίσουμε ότι, η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία με την οποία αντιμετωπίζονται  οι μαζικές μεταναστεύσεις πληθυσμών, δε συνάδουν με την κλασσική αριστερή ιδεολογία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, σε όλο τον κόσμο σήμερα υπάρχουν περίπου 1 δις άτομα που λιμοκτονούν.

Φυσικό είναι να αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο. Αλλά είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η Ψωροκώσταινα θα λύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα αποστέλλοντας προσκλητήριο έλευσής τους προς τα εδώ.

Μοιάζει με τις προσπάθειες να αδειάσει η θάλασσα με ένα κουταλάκι.

Θυμίζει τις κυρίες της πλουτοκρατίας που οργανώνουν φιλανθρωπικά «τέια» για τους φτωχούς ή τα ανάλογα τηλεοπτικά «χάπενινκ».

Φορείς και στελέχη της αριστεράς, ενστερνίζονται αυτή τη φιλανθρωπική προσέγγιση των παγκόσμιων μεταναστευτικών ρευμάτων, συγχέοντας τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση που προωθεί η νέα τάξη πραγμάτων με.

Με δεδομένο ότι, το σύνολο σχεδόν των μετακινούμενων μεταναστών είναι μουσουλμάνοι, αντιπαρέρχονται τον ολοφάνερο κίνδυνο αλλοίωσης των  πολιτισμικών αξιών, των πολιτικών και κοινωνικών ισορροπιών που ισχύουν σήμερα στην Ευρώπη.

Θεωρούν ότι μπορούν να ριζοστικοποιήσουν, να επηρεάσουν  πολιτικά  και ιδεολογικά τις μάζες των μουσουλμάνων  μεταναστών προς την κατεύθυνση της δικής τους αριστερής ιδεολογίας. Κάνουν τεράστιο λάθος.

Η μουσουλμανική θρησκεία είναι τόσο ισχυρή -και μπράβο της- που καμιά άλλη ιδεολογικοπολιτική θεώρηση δεν είναι σε θέση να την υπερκεράσει.

Σε αντίθεση με τους προερχόμενους από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, οι μουσουλμάνοι  μετανάστες, δεν είναι αφομοιώσιμοι, όπως έχει αποδειχτεί παντού διεθνώς.

Όταν  υπερκεράσουν σε αριθμούς τον γερασμένο και φθίνοντα ελληνογενή πληθυσμό, κάτι που είναι ορατό στα επόμενα 10-20 χρόνια, θα επιβάλλουν τους δικούς τους πολιτειακούς κανόνες, τη Σαρία ή παραλλαγές της.

Εκτός των άλλων, τότε θα μεταβληθούν στους μεγαλύτερους πολέμιούς της αριστεράς Όπως γίνεται παντού.

Η επερχόμενη ταχύτατα Βοσνιοποίηση, η Λιβανοποίηση της χώρας μας, αποτελεί δυναμίτη στην όποια κοινωνική της συνοχή, καταπάτηση και συρρίκνωση των  εργασιακών διακωμάτων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων, καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού».

Χαμένοι είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι Έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι, αλλά  και παρουσία της αριστεράς.

Κερδισμένοι οι διπλανοί μας Πασάδες και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός που προωθεί  το «διαίρει και βασίλευε», και την  ισοπέδωση των εθνικών αναχωμάτων, ιδιαίτερα σήμερα  στην εποχή  της παγκοσμιοποίησης ή καλύτερα της Αμερικανοποίησης της Υφηλίου.

Οι νόμιμοι μετανάστες που εισέρχονται σε λογικά αριθμητικά μεγέθη και  αφομοιώνονται μέχρι τώρα ομαλά στον εσωτερικό κοινωνικό ιστό,  όχι μόνο αποτελούν μείζων πρόβλημα αλλά είναι χρήσιμοι για την οικονομική και δημογραφική ανόρθωση της χώρας.

Φυσικά και δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς την υποχρέωσή μας να παράσχουμε πολιτικό άσυλο σε όσους το δικαιούνται, σε αναλογία ακόμα και μεγαλύτερη από τον πληθυσμό μας σε σχέση με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Όμως, οι  τεράστιες μάζες  των υπεργεννητικών, μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων μεταναστών που εισβάλλουν και τελικά μεγάλο μέρος τους παραμένει εδώ, είναι πολύ  μεγάλο μέγεθος για τη γερασμένη και υπογεννητική   Ελλάδα. Το προσκλητήριο που στέλνουμε  για μια τέτοια μαζική εισβολή, “τo ποτάμι ανθρωπιάς” που επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας και όχι μόνο, είναι βέβαιο πως θα μεταβληθεί σε τσουνάμι που θα πνίξει τη χώρα ολόκληρη.

Το μέλλον μας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική  δεν την αντιληφθούν όλοι και πρώτοι απ’ όλους οι διαβασμένοι αριστεροί.

Θεόδωρος Κατσανέβας

spot_img

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

spot_img

Latest News

Ορεστιάδα: Μια πόλη στην αρχή της Ελλάδος

Η Νέα Ορεστιάδα είναι Ορόσημο, Ανάχωμα και Προφύλακας δύο κόσμων και δύο θρησκειών __________________________________________________________________ Γράψαμε σε άλλη ευκαιρία, ότι η πόλη...

More Articles Like This