Ομιλία στους φοιτητές της παιδαγωγικής ακαδημίας με θέμα την αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, το πρωί της Δευτέρας. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο κύκλου μαθημάτων με θέμα τις πρώτες βοήθειες, τα ατυχήματα και τραυματισμούς.
Στην ομιλία παρόντα ήταν και μέλη της εθελοντικής ομάδας αιμοδοσίας “Φοιτητές εξ Αίματος”, που θέλησαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμφοιτητών τους αναφορικά με την αιμοδοσία και την σημασία της.
Εθελοντές αιμοδότες Αλεξ/πολης: «Μεγάλη ανάγκη για αίμα ρέζους αρνητικό»
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης, Τάσος Κοντακίδης, δεν παρέλειψε να απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, καθώς όπως δήλωσε οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, και συγκεκριμένα σε ομάδες αίματος με ρέζους αρνητικό.