9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Απελαύνουν “ιεροκήρυκες του μίσους”

Γνωρίζει άραγε κανείς τι διδάσκονται τα Μουσουλμανόπαιδα της Θράκης στα KORAN KURSU μέσα στα Τζαμιά, από τους ιεροδιδασκάλους;   

MOUSOULMANAKIA-DIAVAZOUN-TZAMI-(150)

Τέσσερις αλλοδαποί έχουν απελαθεί τα τελευταία χρόνια από τη χώρα μας, με τη διακριτική «κατηγορία» ότι προχωρούσαν (σε ορισμένα από τα 100 άτυπα τζαμιά της Αθήνας αλλά και σε άλλους χώρους) σε προπαγάνδα υπέρ του ISIS και ότι λειτουργούσαν ως στρατολόγοι φανατικών ισλαμιστών.

Αυτό προκύπτει με βάση αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ προς «Το Βήμα», στη συνέχεια των ερευνών που πραγματοποιούν οι διωκτικές υπηρεσίες για τον εντοπισμό όλων των ιχνών του εγκεφάλου της σφαγής στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, που φέρεται να διέμενε στη χώρα μας στα τέλη του 2014.

- Advertisement -

Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «στοιχεία που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, για την παρουσία υπόπτων για σχέσεις με το ISIS στη χώρα μας ή για προσπάθεια κηρυγμάτων φανατισμού».

Άλλοι αξιωματούχοι συμπλήρωναν δε ότι «υπάρχει περίπτωση ύποπτου τζιχαντιστή που είχε εντοπιστεί το 2014 στη Βόρεια Ελλάδα ύστερα από συμπλοκή του με… οδηγό ταξί!

Και οι δύο οδηγήθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου ανακαλύφθηκε ότι ο αλλοδαπός ήταν καταχωρισμένος ως ύποπτος για ένταξη στον ISIS.

Ο ίδιος άνθρωπος συνελήφθη αργότερα στη γαλλική Ριβιέρα για σχεδιασμό ένοπλης επίθεσης στη Γαλλία ενώ δύο συνεργοί του είχαν εντοπιστεί στην Πάτρα».

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι η ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζει ειδικό ενημερωτικό πρόγραμμα – επιδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση – προκειμένου να εντοπίζονται «αλλαγές συμπεριφορών» κυρίως νεαρών ατόμων που μπορεί να σχετίζονται με τάσεις ριζοσπαστικοποίησης.

Αυτές οι τάσεις μπορεί να αφορούν από φλερτ με τον ISIS ή ως και προσέγγιση νεοναζιστικών οργανώσεων.

Ένας φόβος που, όπως αναφερόταν σε έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., είναι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» των διωκτικών αρχών.

Αυτές οι ενημερώσεις για την ανίχνευση των «περίεργων επιλογών» θα γίνουν σε καθηγητές και δασκάλους, σε αστυνομικούς της γειτονιάς ως και σε… οδηγούς του ΕΚΑΒ που μπορεί να εισέρχονται σε σπίτια για να παραλάβουν ασθενείς και ίσως βλέπουν «ύποπτα» ευρήματα.

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Οι Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε συναγερμό και καλά κάνουν.

Το ερώτημα όμως, είναι τι γίνεται εδώ στην Θράκη.

Γνωρίζει άραγε κανείς τι διδάσκονται τα Μουσουλμανόπαιδα στα λεγόμενα ιεροδιδασκαλεία KORAN KURSU, που λειτουργούν μέσα στα Τζαμιά, αλλά και σε άλλους χώρους;

Ποιος πληρώνει τους “ιεροδιδασκάλους”; Από πού σιτίζονται;

Υπάρχει άραγε κανείς που να μπορεί υπεύθυνα να μας απαντήσει;

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This