Home / Χωρίς κατηγορία / ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Ο κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 

ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Ο κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 

Κατά την προεκλογική ομιλία του στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη – “Είμαστε όλοι Νεοδημοκράτες και θα παραμείνουμε ενωμένοι και την επομένη των εκλογών”

 provadisma_GEORGIADHS_ADONISΕιλικρινά δεν περιμέναμε να δούμε τόσους πολλούς “φανατικούς” Νεοδημοκράτες οπαδούς του υποψηφίου για την Προεδρία της Ν.Δ., κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την περασμένη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο Επιμελητήριο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, παρά το γεγονός ότι η Αγορά ήταν ανοικτή λόγω εορτασμικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

Και ομολογουμένως, ο Άδωνις Γεωργιάδης γοήτευσε το ακροατήριό του, με την απλότητα και τον δυναμισμό του λόγου του, που τον διακρίνει.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε ελάχιστα για το όντως μεγάλο έργο που επιτέλεσε είτε ως Υπουργός Υγείας, είτε ως Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, οπότε έθεσε τις θέσεις για την σιδηροδρομική σύνδεση του Λιμένος Αλεξανδρούπολης με το δίκτυο του ΟΣΕ.

Αναφέρθηκε όμως στα χρόνια της Στρατιωτικής του θητείας που έκανε για δύο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και αναμιμνησκομένος εκείνων των ωραίων ημερών, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους κ. Γιώτα και Σταύρο Κονδύλη που του έδωσαν βήμα στην Τηλεόραση (ΕΡΤΑ) – ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ, για τις εκπομπές Ιστορίας που παρουσίαζε τότε, με εξαιρετική επιτυχία και ανταπόκριση των Εβριτών τηλεθεατών.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ξεπούλημα των Ελληνικών τραπεζών κατά την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίησή τους, που ζημίωσε Δημόσιο και ιδιώτες, καθώς και στο μεγάλο θέμα των Λαθρομεταναστών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, από το Μαρόκο στην Ισπανία μπορεί κανείς να πάει “κολυμπώντας”. Τόσο μικρή είναι η απόσταση στα στενά του Γιβραλτάρ.

Και όμως, οι Μαροκινοί προτιμούν να διασχίσουν την Βόρεια Αφρική για να φθάσουν στην Τουρκία και από εκεί να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

Και αυτό γιατί το κάνουν;

Γιατί μόλις ήρθε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε στους λαθρομετανάστες “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”, δίνοντάς τους άδεια 6μηνης παραμονής, στην Ελλάδα, που καμμία άλλη χώρα της Ε.Ε. δεν έχει κάνει.

Όσον αφορά τους διαμαρτυρόμενους Αγρότες, ανέφερε ότι όταν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζαν πολύ καλά τα επερχόμενα δυσάρεστα μέτρα.

Πρέπει να πούμε ότι τον κ. Γεωργιάδη προλόγισε και παρουσίασε ο Δήμαρχος Ορεστιάδος κ. Βασίλης Μαυρίδης, που τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας με θερμά λόγια για το πρόσωπό του, ενώ ευχήθηκε να διαφυλαχθεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών.

Και όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, είμαστε όλοι Νεοδημοκράτες, και αύριο θα εξακολουθήσουμε να είμαστε το ίδιο, όποιος κι αν εκλεγεί.

Για το θέμα της τυχόν συνεργασίας της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπήρξε κατηγορηματικός: “Δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία συνεργασία. – Είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι” τόνισε, απορρίπτοντας ακόμη και την μορφή συνεργασίας σε οικουμενική κυβέρνηση.

Σημειώνουμε ότι μαζί του ήταν και η σύζυγός του κα. Ευγενία Μανωλίδου, που έτυχε και αυτή θερμής και εγκάρδιας υποδοχής από τους παριστάμενους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ