9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία και Ισλάμ

Οι ηγέτες της Ε.Ε. δεν γνωρίζουν ότι η Τουρκία δεν σέβεται τις υποχρεώσεις της; – Πώς εμπιστεύθηκαν μία χώρα που θέλει μόνο να παίρνει, χωρίς να δίνει τίποτα; 

islam-in-europe

Με απερίγραπτη αφέλεια η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν λίγες ημέρες, εγκλωβίστηκε στην ανατολίτικη πονηριά της Τουρκίας και μπλέχτηκε σε μία ατελείωτη περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας μόνο θα πληρώνει σε χρήμα και συνεχείς υποχωρήσεις έναντί της.

Ανέλαβε να της καταβάλει 3 δισεκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, να καταργήσει τη βίζα για τους υπηκόους της, που θέλουν να επισκεφθούν τις χώρες-μέλη της από τον ’Οκτώβριο του 2016 και να  ανοίξει νέα κεφάλαια στις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην ΕΕ.

- Advertisement -

Ο Σουλτάνος Ερντογάν, έλαβε ισχυρό μπαξίσι και υποσχέθηκε να απαγορεύσει στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που έχουν συσσωρευτεί στη χώρα του, να περνούν λαθραία στην Ελλάδα και μετά στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Βέβαια, μέχρι στιγμής, οι λαθραίοι καταφτάνουν στα ελληνικά νησιά από τα τουρκικά παράλια, κατά χιλιάδες, αφού κανείς δεν τους εμποδίζει, αλλά αντίθετα το εκεί κατεστημένο τους βοηθά ποικιλοτρόπως.

Πώς εμπιστεύτηκαν την Τουρκία που διεθνώς είναι αναξιόπιστη, οι ηγέτες των 28 κρατών-μελών της ΕΕ;

Πιστεύω, ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι η ΕΕ είναι μία τεράστια ενιαία αγορά 500 εκατ. καταναλωτών, με μεγάλους πόρους, αλλά χωρίς πολιτική ηγεσία, αφού η πολιτική ενοποίηση, που αποτελεί αρχικό και βασικό στόχο του όλου εγχειρήματος της ενωμένης Ευρώπης, δεν προωθείται ούτε με αργούς ρυθμούς.

Έτσι η κάθε χώρα-μέλος έχει τη δική της εθνική πολιτική:

το Ηνωμένο Βασίλειο φλερτάρει με την αποχώρηση, η Ουγγαρία και η Πολωνία δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, ενώ οι βόρειες χώρες δεν θέλουν ουσιαστικά τις νότιες που θεωρούν ότι κατοικούνται από τεμπέληδες, και επιθυμούν να διατηρήσουν τη γλυκιά και ευδαιμονική ζωή τους που απειλούν να την ταράξουν οι λαθρομετανάστες.

Άλλωστε γι’ αυτούς τους λόγους και για οικονομικούς, πολλά κράτη-μέλη δεν συμφώνησαν με  την κατανομή σε όλες τις χώρες χιλιάδων λαθρομεταναστών, που επιχείρησε η Εύρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι υποβόσκουσες διενέξεις μεταξύ των ηγετών της ΕΕ είναι γνωστές, καθώς διογκώνεται σε όλες τις χώρες-μέλη  το εθνικιστικό στοιχείο και οι πολίτες τους δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη την Ένωση, όπως δείχνει η συνεχώς τεράστια αποχή στις ευρωεκλογές που φθάνει το 80% σε πολλές περιπτώσεις.

Οι ηγέτες της ΕΕ δεν γνωρίζουν, ότι η Τουρκία δεν σέβεται τις υποχρεώσεις της, ή δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτή τη συμπεριφορά;

Ο νεοοθωμανός ταραξίας της Μ. Ανάτολης και της Ανατ. Μεσογείου δεν σεβάστηκε ποτέ το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο, όπου εξακολουθεί να διατηρεί κατοχικά στρατεύματα από το 1974 μέχρι σήμερα και τάχα επιθυμεί την ένωση της νήσου.

Στα πλαίσια της ΕΕ δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της και γι’ αυτό οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις είναι παγωμένες επί μακρά σειρά ετών:

Δεν αναγνωρίζει την Κύπρο ως κράτος, δεν ανοίγει τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της στα κυπριακά αεροπλάνα και πλοία, όπως υποχρεούται, δεν αποδέχεται τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας που αποτελεί κοινοτικό κεντημένο κ.ά.

Πως εμπιστεύθηκαν μία χώρα και μία αλαζονική και αυταρχική ηγεσία που θέλει μόνο να παίρνει δωρεάν οικονομική βοήθεια, χωρίς να δίνει τίποτα;

Προφανώς φοβήθηκαν, ότι οι λαθρομετανάστες θα τους αναστατώσουν τη ζωή και θα αποβούν δυσβάστακτο οικονομικό βάρος.

Ουσιαστικά αποφάσισαν να κουκουλώσουν όπως-όπως το μεταναστευτικό πρόβλημα, νομίζοντας ότι η Τουρκία θα παίξει τον ρόλο του χωροφύλακα στα παράλιά της.

Μόνο η Γερμανία δέχτηκε να υποδεχτεί 1 εκατ. λαθρομετανάστες, γιατί έχει δημογραφικό πρόβλημα και  τους θέλει για φτηνό εργατικό δυναμικό, παραβλέποντας το αναμφισβήτητο γεγονός, ότι τα εκατομμύρια των Μουσουλμάνων που φιλοξενεί επί δεκαετίες, δεν έχουν αφομοιωθεί ούτε πρόκειται να ενσωματωθούν κάποτε.

Πέρα από τη Συμφωνία EE-Τουρκίας, που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί μέχρι τέλους, δηλαδή να γίνει μέλος της η ασιατική χώρα, γιατί οι λαοί δεν θέλουν  αυτή και τους μιναρέδες της, υπάρχει ένα ουσιώδες και σοβαρό πρόβλημα, που η υπνώτουσα Ευρώπη δεν εκτιμά στις πραγματικές του διαστάσεις, παρά τις σχετικές προειδοποιήσεις από τους άμεσα ενδιαφερομένους,

Ο κίνδυνος είναι να κατακλυστεί η Ευρώπη από εκατομμύρια μουσουλμάνων, που αργά η γρήγορα θα θελήσουν να κυριαρχήσουν και να επιβάλουν στους άπιστους Εύρωπαίους τη θρησκεία τους, τη Σαρία, τα ήθη και έθιμα, τη νοοτροπία τους.

Ήδη ο Χαλίφης του Ισλαμικού κράτους, έδωσε την εντολή στους πιστούς του, να κυριεύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιβάλουν την πίστη τους στους άπιστους, μεταναστεύοντας κατά εκατομμύρια.

Το /ισλάμ θα κατακτήσει ειρηνικά και με τον όγκο των πιστών του την ΕΕ και θα καταστρέψει τον πολιτισμό της, όπως πράττει στη Συρία.

ξεχνούν οι ηγέτες της ΕΕ ότι ο Σουλτάνος Ερντογάν και ο παμπόνηρος πρωθυπουργός του Νταβούτογλου είναι φανατικοί ισλαμιστές και ότι οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης απαιτούν από τους ντόπιους που τους δέχτηκαν στη χώρα τους, να απεμπολήσουν τον Χριστιανισμό, τις εκκλησίες τους, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και να προσχωρήσουν στο Ισλάμ;

Ξεχνούν ή όντως η Ευρώπη βρίσκεται σε παρακμή;

Παν. Μποκοβός

Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών,

πρώην Υφυπουργός Οικονομικών

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This