9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΦΕΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Την άμεση ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ζητούν οι κάτοικοι, μετά την σωρεία διαρρήξεων την περασμένη εβδομάδα

 listis610 διαρρήξεις μέσα σε μια νύχτα σημειώθηκαν σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην περιοχή των Φερών Έβρου, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος, αφού οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Φερών, κ. Νίκο Γκότση, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, οι κάτοικοι είναι πολύ ανήσυχοι, αφού με το ένα περιπολικό που υπάρχει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, δεν αισθάνονται ασφαλείς.

- Advertisement -

Το υπάρχον περιπολικό καλείται να καλύψει πέρα από τις Φέρες και τα πέντε χωριά της ευρύτερης περιοχής, πράγμα που καθίσταται πολλές φορές δύσκολο.

Γι’ αυτό λοιπόν, οι Φεριώτες ζητούν επίμονα την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Φερών άμεσα, ούτως ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα αστυνόμευσης.

Παρά ταύτα, ο κ. Γκότσης δεν παρέλειψε να επιστήσει την προσοχή και των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει οι ίδιοι να λάβουν τα μέτρα τους για τα καταστήματά τους και να προφυλάξουν την περιουσία τους.

Ακόμη, συνέστησε οποιοσδήποτε παρατηρεί σημάδια κλοπής ή διάρρηξης, να καλεί αμέσως την Άμεση Δράση και να μην περιμένει να περάσουν οι μέρες.

Σχετικά πάντως με τις προαναφερθείσες διαρρήξεις, το καλό είναι ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στους δράστες και έτσι βρεθούν τα κλοπιμαία.

Υπενθυμίζεται πως και ανάλογο κύμα διαρρήξεων είχε σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες και στην περιοχή Μάκρης Αλεξανδρούπολης.

Στο σχετικό δημοσίευμα (βλ. φύλλο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ 10/12/2015), πάλι γινόταν αναφορά για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και αύξηση των περιπολιών σε απομακρυσμένες περιοχές της πόλης.

Μ. Κ. 

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα μαθητών στα σχολεία !!!

Αυστηρότερα μέτρα παίρνει το Υπουργείο Παιδείας - Τα κινητά θα παραδίδονται πριν την έναρξη των μαθημάτων Νέα αυστηρότερα μέτρα για...

More Articles Like This