9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ…

Το οικονομικό αδιέξοδο, η δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, η μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων, προδιαγράφουν το εφιαλτικό σενάριο τερματισμού, μιας ιστορικής διαδρομής των Ελλήνων 3.000 χρόνων  

 katsanevas-thodoros PARTHENONAS2Η οικονομική κρίση εκτός από οικονομικά αδιέξοδα, φτώχεια,  ανεργία,  μιζέρια, έχει δημιουργήσει παράλληλα και ένα τεράστιο πρόβλημα δημογραφικής κατάρρευσης και εξάρθρωσης του ελληνισμού.

Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται  δραματικά.

Η Eλληνίδα γυναίκα γεννά περίπου 1 παιδί  όταν οι μουσουλμάνες γεννούν  5 κατά μέσο όρο.

- Advertisement -

Οι γεννήσεις ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008, οι θάνατοι  είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, ενώ αλματωδώς αυξάνονται οι αυξήσεις μουσουλμάνων εποίκων.

Περισσότεροι από 200.000 συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, με το κύμα της μεταναστευτικής φυγής να αυξάνεται συνεχώς, αφού η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, 27% στο σύνολο και 60% για τους νέους.

Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας διεθνώς και δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή η εικόνα θα ανατραπεί στο προβλεπτό μέλλον.

Όπως είναι γνωστό από τη βασική οικονομική θεωρία και πρακτική, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας σε μια χώρα, απαιτείται ανάπτυξη του ΑΕΠ, του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, άνω του 3% ετησίως.

Επί πλέον, για να αποπληρωθούν τα διαρκώς αυξανόμενα χρέη μας, χρειαζόμαστε πλεόνασμα τουλάχιστον 10% του ΑΕΠ ετησίως.

Συνολικά δηλ. απαιτείται ετήσια ανάπτυξη της τάξης του 13% για να αποπληρώνονται τα δυσθεώρητα χρέη, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να σταθεί η χώρα στα πόδια της, κάτι που αποτελεί και το βασικό ζητούμενο για την επιβίωσή της.

Αλλά κάτι τέτοιο αποτελεί σενάριο ακραίας επιστημονικής φαντασίας και όποιος το υποστηρίζει είναι ψεύτης, ανόητος ή φαιδρός.

Υπό τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν τέτοια ονειρικά επίπεδα ανάπτυξης.

Σε περιδίνησης ύφεσης και με υπερτιμημένο νόμισμα όπως οι σημερινές, το μόνο βέβαιο είναι η συνεχόμενη κατολίσθηση της οικονομίας.

Τα μονότονα πλέον διαψευδόμενα σενάρια εικονικής αισιοδοξίας, δεν μπορούν να ανατρέψουν την καταστροφή. Απλώς πουλάνε ελπίδα και αγοράζουν χρόνο που βέβαια κάποτε δεν μπορεί παρά κάποτε να τελειώσει.

Όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα, με τη μονιμοποίηση του οικονομικού αδιέξοδου, τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, την ορμητική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων, η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική  της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 10-20 χρόνια.

Οι επόμενες γενιές των παιδιών μας, δε θα  έχουν θέση στον ήλιο αυτής της όμορφης πατρίδας που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας.

Το τραγικό του θέματος είναι ότι, θα είμαστε το πρώτο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα χάσει την ιστορική του πατρίδα και θα εξαφανιστεί, χωρίς πολεμικές συγκρούσεις και εισβολές κατακτητών με βίαια μέσα.

Ο πονηρός «ανθρωπισμός» της παγκοσμιοποίησης και της ροζέ ψευτοαριστεράς, σε συνδυασμό με τον εγκλωβισμό του ζαλισμένου πλήθους στη μέγκενη των εξωνημένων κεντρικών ΜΜΕ,  είναι το εύφορο έδαφος όπου καλλιεργείται και μεγαλώνει το δέντρο της προδοσίας και της καταστροφής.

Ελλάς τέλος λοιπόν. Εκτός και αν αλλάξουμε τελείως πορεία με απαλλαγή από τους σημερινούς μνημονιακούς εγκάθετους των κομμάτων που διαχειρίζονται τη χώρα για λογαριασμό των ξένων επιβουλέων.

Μέχρι να γίνει αυτό, ένα πρώτο σημαντικό βήμα είναι οι νοήμονες πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση.

Να μη βλέπουν ή ακούν ειδήσεις και σχόλια από τους σύγχρονους Πραιτοριανούς των ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει τα ερπυστριοφόρα και τη Γκεστάπο του παρελθόντος και κάνουν καλύτερα τη δουλειά του κατοχικού καθεστώτος. Πρέπει όλοι να βγούμε απ’ το κλουβί.

Και να ξαναχτίσουμε την πατρίδα απ’ την αρχή.

Θεόδωρος Κατσανέβας

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θα υπάρξουν οφέλη από την παραχώρηση του Λιμένος Αλεξ/πολης;

Η χερσαία ζώνη, κάτω από τον Φάρο, θα δοθεί προίκα στον μελλοντικό ξένο επενδυτή;

«Συντονιστείτε» για τα καύσιμα στο αεροδρόμιο Αλεξ/πολης

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης έκανε την κίνησή του, μετά το δημοσίευμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» - Περιμένουμε τώρα τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο...

Αθώοι οι τέσσερις αγρότες των Φερών

Είχαν διαμαρτυρηθεί κατά του τέως Υφυπουργού Γεωργίας, Παναγιώτη Σγουρίδη Αθώοι, και μάλιστα με εισαγγελική...

Εμείς δεν στήσαμε καμπαναριό στο Τέμενος Βαγιαζήτ

Ας εφαρμόσουμε «Συμμετρική Διπλωματία» μετά… Δώρων – Η Αγία Σοφία να λειτουργήσει ως...

Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων στην Ξάνθη

Είναι μία «πυρκαγιά» που αναζωπυρώνεται και δεν μπορούμε να την σβήσουμε – Ανησυχητικά τα όσα δήλωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας

More Articles Like This