Home / Πολιτικη / ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραχωρεί άδεια σε Τούρκο Καναλάρχη, την ώρα που οι Τουρκόψυχοι παρουσιάζουν στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης την Ελληνική Θράκη, ως… “Ανεξάρτητο Κράτος”!!! – Δεν συνδέουν στην Αθήνα τα γεγονότα αυτά; – Είναι Τυφλοί ή Ηλίθιοι;

taksim-meydaninda-29-ocak-milli-direnis-gunu-anmasi-001 taksim-meydaninda-29-ocak-milli-direnis-gunu-anmasi-002 taksim-meydaninda-29-ocak-milli-direnis-gunu-anmasi-003 taksim-meydaninda-29-ocak-milli-direnis-gunu-anmasi-004 taksim-meydaninda-29-ocak-milli-direnis-gunu-anmasi

Η Άγκυρα ποτέ δεν έκρυψε την αρπακτική της βουλιμία για την Δυτική Θράκη και τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου.

Αλλεπάλληλα είναι τα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, που ενημερώνουν καθημερινά σχεδόν, τους αναγνώστες της, για τα δρώμενα της Τουρκίας, που μεθοδεύει μυρίους όσους τρόπους για την επιτυχία των άνομων σχεδίων της.

Υπάρχουν όμως και αναγνώστες μας που θεωρούν “υπερβολικά” αυτά που γράφουμε, αν και είναι πάρα πολλά αυτά που γνωρίζουμε και δεν τα παρουσιάζουμε.

Μακάρι να είχαμε να κάνουμε με υπερβολές.

Όμως τα γεγονότα δείχνουν το αντίθετο.

Η Άγκυρα εφαρμόζει στα Βαλκάνια ένα γενικότερο σχέδιο που αποβλέπει στην διάσπαση των χώρων της Βαλκανικής στα πρότυπα του Κοσσόβου, ώστε να αυξήσει η Τουρκία την σφαίρα επιρροής της.

Την ίδια στιγμή το κόμμα DEB των τουρκόψυχων Μουσουλμάνων της Θράκης, εμφανίζει την Δυτική Θράκη «Πράσινη και Ανεξάρτητη», ενώ η Μητέρα Τουρκία δελεάζει με δώρα και παροχές κάθε είδους τους Μουσουλμάνους ώστε να αισθάνονται Τούρκοι και όχι Έλληνες Πολίτες, με υποτροφίες σε τουρκικά σχολεία και θεραπεία των ασθενών σε τουρκικά Νοσοκομεία.

Παράλληλα η προώθηση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών προς την χώρα μας εφαρμόζεται με αμείωτο ρυθμό, θαρρείς και οι Τούρκοι, για κάτι βιάζονται.

Διαβάστε όμως το ρεπορτάζ του Αριστείδη Μάτιου για τη νέα πρόκληση των Τούρκων στην Πόλη.

***

Σκληρή ανθελληνική προπαγάνδα με φόντο την ιστορική πλατεία Ταξίμ στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης στήθηκαν και φωτογραφήθηκαν στην πλατεία με πανό, που παρουσιάζει τη Δυτική Θράκη «Πράσινη και Ανεξάρτητη», αποκαλύπτοντας το σχέδιο που βρίσκεται σε εφαρμογή εις βάρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.

Η ενέργεια σημειώθηκε στο πλαίσιο της «μαύρης» επετείου της 29ης Ιανουαρίου του 1988, όταν οι τουρκόψυχοι της Θράκης προκάλεσαν επεισόδια με αφορμή την απαγόρευση του όρου «τουρκικός» από συλλόγους και σωματεία της μειονότητας.

Η εν λόγω επέτειος έχει Ονομαστεί ως Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθνικής Αντίστασης από τους πράκτορες της Ημισελήνου και κάθε χρόνο αποτελεί «μια αφορμή για προκλητικές εκδηλώσεις από τους τουρκόφιλους.

Η ανθελληνική «σεμνή»τελετή έλαβε χώρα φυσικά στο μνημείο του Ατατούρκ στην πλατεία Ταξίμ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νετσμετίν Χουσεΐν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο και δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι δυνατόν να αγνοηθούν και να ξεχαστούν αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν.

Σήμερα, όπως και πριν από 28 χρόνια, συνεχίζουμε να κραυγάζουμε ότι είμαστε Τούρκοι».

Το «παρών» στην «εκδήλωση»έδωσαν μερικές δεκάδες τουρκόψυχοι, που μεταφέρθηκαν για τις… φωτογραφίες από τη Θράκη, με έξοδα φυσικά πληρωμένα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Κάθε χρόνο οι πράκτορες της Τουρκίας φροντίζουν να διοργανώνουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία κάποια εκδήλωση, προκειμένου να την προβάλουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Και ενώ συμβαίνουν αυτά (και πολλά άλλα) η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ετοιμάζεται να κλείσει ένα από τα Ελληνικά κανάλια, για να δώσει άδεια σε Τούρκο καναλάρχη να εκπέμπει στην Ελλάδα την προπαγάνδα και τον φανατισμό της Άγκυρας.

Δηλαδή το δηλητήριο θα πέσει σιγά-σιγά και μεθοδευμένα, για να προχωρήσουν ευκολότερα τα σχέδια της Τουρκίας για κοσσοβοποίηση της Θράκης μας.

Αλήθεια, εκεί στην Αθήνα οι άνθρωποι που μας Κυβερνούν, δεν συνδέουν τα γεγονότα; 

Πως ετοιμάζουν μείωση του πλαφόν για είσοδο στην Βουλή Κόμματων με ποσοστό μόλις 2%; Για χατήρι του DEB;

Είναι Τυφλοί; Ηλίθιοι; Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Σ.Κ.