Home / Κοινωνια / ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Οι ορδές των ισλαμιστών μεταναστών διαλύουν την Πατρίδα μας, που ήδη βουλιάζει μέσα στην οικονομική κρίση των Μνημονίων  – Όμως κανένα διάβημα δεν έγινε μέχρι τώρα από την Κυβέρνηση προς την Τουρκία για να φρενάρει τις ροές προς τα ελληνικά νησιά  – Ποιον περιμένουμε να μας σώσει;

 tsipras-merkel fraxtis-skopia-metanastes1“Τρέχατε γειτόνοι και δεν γλυτώνει”.

Μοιραίοι και άβουλοι οι πολιτικοί της χώρας μας, παρακολουθούν τους αδέξιους χειρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα στο μεταναστευτικό ζήτημα, που απειλεί τα θεμέλια του κράτους μας, χωρίς να τολμά κανείς να εκφέρει μια γενναία φωνή υπέρ Πατρίδος.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δρέπει σήμερα τους καρπούς των άλογων και ανεύθυνων επιλογών της, στη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Ενός προβλήματος που είναι πολυσύνθετο, μόνο που εμείς αποδεικνυόμαστε ο αδύναμος κρίκος αυτής της υπόθεσης.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ο καταστρεπτικός πόλεμος στην Συρία μαίνεται εδώ και έξι (6) χρόνια.

Οι ροές προσφύγων το 2014 ήταν προς την χώρα μας, μόλις 11.500 άτομα.

Μόνο που από τότε ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε υπέρ των μεταναστών (θυμηθείτε τα επεισόδια στην Βίλα Αμαλία) και μόλις έγινε Κυβέρνηση, έβγαλε ταξιδιωτική οδηγία που έλεγε: “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”.

Και η Ελλάδα έγινε η μόνη χώρα της Ε.Ε. που έδινε άδειες παραμονής σε χώρα της Ε.Ε.

Το κέντρο φύλαξης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα διαλύθηκε από την “πονόψυχη” κ. Τασία Χριστοδουλόπουλου και οι ορδές των κατευθυνόμενων αντιεξουσιαστών ζητούσαν το γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου, για να μπαίνουν στην χώρα ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής των “ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ”, για να φθάσουμε σήμερα στις 900.000 αλλοδαπούς που βουλιάζουν την χώρα μας και σε οικονομικό επίπεδο.

Αυτά από πλευράς της Ελλάδος.

Από πλευράς της Ευρώπης τώρα, υπενθυμίζουμε το τελευταίο δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (βλέπε φύλλο 19 Φεβρουαρίου 2016), όπου ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ καταγγέλλει τις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εσωτερικών και Άμυνας, κ. Τόμας ντε Μεζιέρ, στις εργασίες του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστών που είπε:

“Ευτυχώς που έρχονται οι πρόσφυγες, γιατί ο πληθυσμός της Ευρώπης γερνάει και χρειάζεται νέο αίμα για την στήριξη του συνταξιοδοτικού μας”.

Για να υπάρξει και η κυνική διαπίστωση πως “εάν δεν υπήρχε η κρίση στην Συρία, θα έπρεπε να την δημιουργήσουμε”.

Σημειώνουμε ότι ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παρουσίασε τα εξής αποκαλυπτικά στοιχεία:

Το έτος 2050 υπάρχει η πρόβλεψη για μείωση του συνολικού Ευρωπαϊκού πληθυσμού, κατά 120%.

Από τα 450.000.000 πολιτών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, θα έχουν απομείνει μόλις 310.000.000, γεγονός που πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα.

Πώς; Με την μετάγγιση πληθυσμών από την Μέση Ανατολή, που ήδη εφαρμόζει η Ευρώπη.

Όπου πρέπει να συμπληρώσουμε τις δηλώσεις της κ. Μέρκελ ότι οι Βιομηχανίες της Γερμανίας χρειάζονται εξειδικευμένα και φθηνά εργατικά χέρια.

Αυτά από πλευράς της Ευρώπης.

Όμως στο σχέδιο αυτό υπάρχει και ένας άλλος σημαντικός και επικίνδυνος παράγων που λέγεται ISIS, δηλ. Ισλαμικό Κράτος των Τζιχαντιστών.

Που στέλνει στρατιές μεταναστών στην Ευρώπη των ΑΠΙΣΤΩΝ, για να την διαλύσει και να την κατακτήσει.

Οι χάρτες του ISIS, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και σ’ αυτούς περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Μόνο που αυτό η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν το βλέπει, ούτε θέλει να το δει, εξακολουθώντας τις περίεργες δήθεν αριστερές ιδεοληψίες της.

Για μία ακόμη φορά, αγαπητοί αναγνώστες, σας προτρέπουμε να βλέπετε προσεκτικά τις εικόνες από τις ορδές των μεταναστών που φθάνουν στην χώρα μας.

Είναι κατά 90% Άνδρες μάχιμοι.

Μόλις στο 10% είναι γυναικόπαιδα.

Και οι άνδρες πλέον έρχονται καλοξυρισμένοι, χωρίς γένια, γιατί οι εντολές που έχουν είναι να μην κουβαλούν επάνω τους, ούτε σουγιά.

Οι τσέπες είναι γεμάτες με χιλιάδες ευρώ, ενώ είναι άδηλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα που φέρνουν μαζί τους.

Αυτά από πλευράς των Ισλαμιστών Τζιχαντιστών, που συνεργάζονται άριστα με το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία, που βρήκε χρυσή ευκαιρία να εξυπηρετήσει και να προωθήσει τα επεκτατικά της σχέδια όχι μόνον προς την περιοχή των Τουρκομάνων της Συρίας, αλλά και προς τα ελληνικά εδάφη στο Αιγαίο και στην Θράκη.

Πέραν λοιπόν των τεράστιων κερδών από το Λαθρεμπόριο Πετρελαίου και οπλισμού του ISIS, γεμίζει η Τουρκία τα ταμεία της, εκμεταλλευόμενη το ρεύμα των μεταναστών.

Πάμφθηνα τα αεροπορικά εισιτήρια των τουρκικών αερογραμμών, που φέρνουν “πελατεία” από κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας.

Και αυτήν την “πελατεία” αναλαμβάνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι να την προωθήσουν στα ελληνικά νησιά, έναντι αδράς αμοιβής που φτάνει τα 3.000 ευρώ το κεφάλι.

Παράλληλα, όπως έχει καταγγελθεί, η τουρκική στρατοχωροφυλακή, έχει στήσει βιομηχανία έκδοσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, διαβατηρίων κ.λπ. για να υλοποιηθεί το δόγμα Οζάλ, ότι  την Ελλάδα θα την κατακτήσουμε, χωρίς πόλεμο.

Αυτά από πλευράς της Τουρκίας.

Μόνο που μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις των Τζιχαντιστών στο Παρίσι κ.λπ., η Ευρώπη μάτωσε και τρόμαξε.

Και ζητά τώρα από τον αδύναμο κρίκο της υπόθεσης, την Ελλάδα, να στήσει δίκτυο κέντρων HOT SPOTS, όχι για να αποτρέψει την ροή μεταναστών προς τα εδάφη της, αλλά για να ελέγχονται και να εντοπίζονται οι κρυμμένοι μαχητές του ISIS.

Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα γελοία με την Συνθήκη Σένγκεν, που κλείνει πόρτες η Ε.Ε. για την Ελλάδα.

Και εδώ μπαίνουν οι Συμφωνίες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Γερμανία και Τουρκία για ανάληψη από το ΝΑΤΟ του ελέγχου των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας.

Η FRONTEX πηγαίνει στην άκρη και ανακατεύεται το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Και η Ελλάδα; Και ο Τσίπρας τι κάνουν;

Κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ.

Κάθε υπεύθυνη Κυβέρνηση της χώρας, θα έσπευδε να καταγγείλει την Τουρκία, που ύπουλα προωθεί τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Θα είχε απειλήσει ακόμα και με διακοπή των Διπλωματικών σχέσεων, εάν δεν ελέγξει η Τουρκία τις ορδές των Ισλαμιστών που επιμένει να προωθεί στην Ελλάδα.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν γίνονται.

Άκρα σιωπή μιας Πατρίδος που συστηματικά υπονομεύεται και διαλύεται.

Και αν δεν βλέπει αυτό η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι καιρός να το δούνε οι Έλληνες πολίτες.

Γιατί αλλάζει η σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδος, που χάνει τις ρίζες της, τον Πολιτισμό, τις αρχές και τα χαρακτηριστικά της.

Ας αφήσουμε στην άκρη πια, την πλύση εγκεφάλου που μας έγινε και συνεχίζεται συστηματικά, περί ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Και ας κοιτάξουμε επί τέλους την Πατρίδα, όσοι Έλληνες Πατριώτες απομείναμε.

Σ.Κ.