9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Να σταματήσει επί τέλους αυτό το… “παραμύθι”

Δε γίνεται για όλα τα στραβά της Ελλάδος να φταίνε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Έχει καταντήσει αηδία η συνεχής επίθεση των κυβερνώντων σε αυτά – Μάλλον φίμωση των ΜΜΕ βλέπουμε, παρά συμμάζεμα 

tsipras-pappas2

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εδώ κι έναν χρόνο στην εξουσία της χώρα μας.

Σ’ αυτόν τον χρόνο είδαμε πολλά να συμβαίνουν, άλλα θετικά (για να μη λένε κάποιοι ότι τα απαξιώνουμε και όλα) και άλλα αρνητικά, που σίγουρα αριθμητικά υπερίσχυσαν.

- Advertisement -

Βιώσαμε τον εφιάλτη των capital controls, κάναμε δημοψήφισμα, ανεχτήκαμε τον «αστείο» Βαρουφάκη που τόση ζημιά έκανε – τα ζήσαμε όλα και με το παραπάνω.

Όμως, εκείνο που παρατηρήσαμε από την πρώτη στιγμή να συμβαίνει από την πρώτη στιγμή της αριστερής κυβέρνησης, ήταν μια δριμεία επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανά την χώρα.

Τόσους μήνες βλέπουμε να φταίνε οι «κακές» τηλεοράσεις και οι εφημερίδες και όχι οι κακές πολιτικές της κυβέρνησης, που οδήγησαν σε τέτοια κατρακύλα την Ελλάδα.

Πρώτη προτεραιότητα βέβαια ήταν να ξανανοίξει η «πετυχημένη» ΕΡΤ (με τα… σχεδόν μηδενικά νούμερα τηλεθέασης) για να αποκτήσουν οι Συριζαίοι τον δικό τους πιστό δίαυλο επικοινωνίας προς τον κόσμο.

Δεν πείθουν 

οι αντιπερισπασμοί

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως συμφωνούμε για τυχόν ύπαρξη ανάρχαιου τοπίου στα ΜΜΕ και ότι ίσως πίσω από κάποια αθηναϊκά συγκροτήματα να κρύβονται συμφέροντα.

Ωστόσο, δε γίνεται να τα βάζουμε όλα σ’ ένα τσουβάλι.

Όπως πολύ σωστά λέει ο Αντώνης Καρακούσης από το ΒΗΜΑ: «Οι αντιπερισπασμοί δεν αποδίδουν πια.

Οι επιθέσεις κατά των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών ουδένα πείθουν. Μόνο κάτι φανατικούς και ορισμένους που κρύβουν ανομολόγητους σκοπούς, ενθουσιάζουν.

Οι υπόλοιποι γνωρίζουν ότι αυτά είναι των πληγωμένων κυβερνήσεων εφευρήματα.

Η κατάσταση στη χώρα δεν θα αλλάξει όσες επιθέσεις και αν οργανώσει εναντίον των ΜΜΕ ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του κ. Παππά και ο στρατός των τρολ που συντηρεί και σιτίζει στο διαδίκτυο».

Ε, νισάφι πια! Αυτό το παραμύθι να σταματήσει!

Γιατί με τις τακτικές του κ. Παππά, μάλλον φίμωση των ΜΜΕ βλέπουμε παρά συμμάζεμα.

Και σ’ αυτό το σχέδιο είναι τόσο προσηλωμένοι και βιαστικοί οι κυβερνώντες, που δε νοιάζονται ούτε για τους εργαζόμενους που δουλεύουν σε αυτά τα μέσα και θα μείνουν άνεργοι, ούτε για την εξασθένιση της έκφρασης της δημοκρατίας.

Αλλά, ο πρωθυπουργός μας, είπαμε, βλέπει παντού εχθρούς. Όλοι τον πολεμάνε.

Αυτός δε φταίει πουθενά.

Μην τον παρεξηγείτε τον καημένο…

Μ. Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πέντε (5) εκατ. ευρώ της «ΠΑΜΘ» για το νέο Νοσ/μειο Κομοτηνής

Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Δήλωσε Ανεξάρτητος και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

Ο Χρήστος Μέτιος τον τοποθέτησε στον τομέα Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ – Για φθηνή συναλλαγή του Τζιχάν Ιμάμογλου κάνει λόγο η...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Διδ/χο

Δράση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την θεομηνία, κατοίκους της Καρδίτσας Συνεχίζεται από χτες...

Η Ελλάδα να… μην βιάζεται

Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να έχουν θέμα μόνο για την Υφαλοκρηπίδα – Και να ξεκινήσουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές –...

Τι απέγινε ο δράκος της Θράκης;

Παραμένει άγνωστος ο δράστης σειράς εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής, που έδρασε από το 1988 μέχρι το 1990

More Articles Like This