9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

“ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ”

Την βαρβαρότητα του ισλαμικού φανατισμού, υποτίθεται πως θέλει να αποτρέψει η Ευρώπη – Όμως στο όνομα του πολυπολιτισμού, παρέχει άσυλο σε πρόσφυγες, χωρίς να τους επιβάλλει να αισθανθούν τις αρχές και τις αξίες του δυτικού πολιτισμού

 tzixantistria-rosia3 tzixantistria-rosia2 tzixantistria-rosia1 tzixantistria-rosiaΆρωμα ισλαμικού φανατισμού και δυσοσμία τρομοκρατίας έχει ένα έγκλημα στη Μόσχα που προβληματίζει όχι μόνο για την αγριότητά του απέναντι στο θύμα του, ένα τετράχρονο κοριτσάκι, αλλά και για τη “θρησκευτική χροιά” που δίνει σε αυτό η εκτελέστρια νταντά του παιδιού,, αναζωπυρώνοντας φόβους για μια επίθεση ισλαμιστών τρομοκρατών.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Μόσχας αναφέρει:

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειοδυτικού τμήματος της Μόσχας.

- Advertisement -

Δράστης του εγκλήματος είναι η νταντά του παιδιού, η οποία πυρπόλησε το διαμέρισμα και έφυγε, παίρνοντας μαζί της το κεφάλι».

Η νταντά Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, που κατάγεται από τη χώρα της Κεντρικής Ασίας, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι της μικρής Νάστια σε πλαστική τσάντα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα την ώρα της σύλληψής της φώναζε:

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος… Είμαι τρομοκράτισσα… Σιχαίνομαι τη δημοκρατία… Θέλω τον θάνατό σας».

Μάλιστα, απειλούσε ότι θα πυροδοτούσε εκρηκτικό μηχανισμό, που όμως δεν βρέθηκε κατά την έρευνα της αστυνομίας.

Το σοκαριστικό βίντεο που συνοδεύει την είδηση δείχνει τη γυναίκα με τη μαύρη χιτζάμπ να κραδαίνει το κομμένο κεφάλι κοντά στον πολυσύχναστο σταθμό του μετρό της Μόσχας.

Κατά τα άλλα, η Ευρώπη υποτίθεται πως θέλει να αποτρέψει την βαρβαρότητα του ισλαμικού φανατισμού και την τρομοκρατία που συνεπάγεται.

Όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο.

Ότι στο όνομα του πολυπολιτισμού, παρέχει άσυλο στους Ισλαμιστές μετανάστες χωρίς να τους επιβάλλει να αισθανθούν τις αρχές και τις αξίες του Δυτικού πολιτισμού.

Και ζητά από τους Λαούς των Κρατών-μελών να κάνουν εκπτώσεις στα πιστεύω τους και να ανεχθούν το “ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ” στις κοινωνίες τους.

Κάτι που ουδέποτε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Βυζάντιο δέχθηκαν, γι’ αυτό και επιτυχώς ενσωμάτωσαν μεγάλους αριθμούς αλλοφύλων στις επικράτειές τους.

Εμείς γιατί δεν βλέπουμε την Αλήθεια;

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This