Home / Κοινωνια / Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ

Αντίθετα η χώρα μας κινδυνεύει να εξισλαμισθεί από την εισβολή των Λαθρο-προσφύγων – Όταν ο Αρχιεπίσκοπος πηγαίνει στον Πειραιά, χωρίς σταυρό – Απέτυχε η Γαλλία, θα πετύχουμε εμείς; – Οι μέρες που έρχονται προμηνύονται σκοτεινές…

 metanastes-skines-eidomeni4 metanastes-skines-eidomeni3 metanastes-skines-eidomeni2Το προχθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα των Ισλαμιστών στο Αεροδρόμιο και στο Μετρό των Βρυξελλών, δηλ. στην καρδιά της Ευρώπης, με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες (την ευθύνη ανέλαβε ο isis), φέρνει στο προσκήνιο τους χειρότερους φόβους των Ευρωπαίων πολιτών για τον ισλαμικό κίνδυνο που χτυπά την πόρτα μας.

Βέβαια εδώ, οι γνωστοί “Αριστεροί Ανθρωπιστές” προσπαθούν να μας καθησυχάσουν, ότι κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για αποχριστιανισμό και αλλαγή του τρόπου ζωής μας με τον εποικισμό της Πατρίδος μας από τους Μουσουλμάνους Λαθρο-πρόσφυγες.

Και σαν κυρίαρχο επιχείρημα, ομιλούν για την αφομοιωτική δύναμη του Ελληνισμού.

Τολμούν να μιλούν για την αφομοίωση των Ασιατών από τον Μέγα Αλέξανδρο, μόνο που τότε ο Πολιτισμός των Ελλήνων έλαμπε και καμμία σχέση δεν είχε με το δουλικό πολίτευμα των Βαρβάρων, υπό τον Μεγάλο Βασιλέα της Αχανούς Περσικής Αυτοκρατορίας.

Μόνο που ξεχνούν ότι τότε δεν υπήρχε ο θρησκευτικός φανατισμός του Ισλάμ.

Που επιβάλλει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, απ’ αυτόν που γνωρίζουμε εμείς, με την Γυναίκα να αποτελεί “πράγμα” (RES) και που καλλιεργεί το μίσος κατά των Απίστων.

Δυστυχώς (και πρέπει αυτή την αλήθεια να την αντιμετωπίσουμε κατάματα), συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας, το ακριβώς αντίθετο.

Αντί να αφομοιωθούν οι Μουσουλμάνοι εισβολείς, κινδυνεύει η Ελλάδα να εξισλαμισθεί.

Και τούτο γιατί το “Άλας έχει μωρανθεί” με την συστηματική πλύση εγκεφάλου που υφίστανται οι Έλληνες, με χρηματοδοτούμενα προγράμματα από το εξωτερικό, για καλλιέργεια της πολυπολιτισμικότητος και καταπολέμηση του ρατσισμού και της Ξενοφοβίας.

Πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα Σχολεία, από τα οποία έχει εξαλειφθεί κάθε τι το Ελληνικό.

Όταν έχουν διαγραφεί οι Αξίες Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια.

Και όταν ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος Ιερώνυμος επισκέπτεται τους Μετανάστες στον Πειραιά χωρίς τον Ιερό Σταυρό στο στήθος του, μην τυχόν και παρεξηγηθούν οι αλλόθρησκοι Ισλαμιστές.

Εν τω μεταξύ, ο Υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης εργάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί στα Σχολεία τα παιδιά των δεκάδων χιλιάδων λαθρο-προσφύγων, που θα μείνουν στην χώρα μας.

Έτσι ετοιμάζει την διάθεση χιλιάδων TABLETS, με ψηφιοποιημένη την Ελληνική γλώσσα για τα παιδιά που ομιλούν μόνον Αραβικά, με παράλληλη ετοιμασία χώρων λατρείας.

Ετοιμάζονται με λίγα λόγια νέοι Μουσουλμανικοί θύλακες στην Ελλάδα, σχέδιο που από πολύ καιρό μεθοδεύει η Τουρκία και γι’ αυτό συνεχίζει την προώθηση των Ασιατών Μουσουλμάνων στα ελληνικά νησιά.

Εν ολίγοις, το ύποπτο εθνικά κλισέ για την “αφομοιωτική δύναμη του Ελληνισμού” ακούγεται σήμερα σαν κακόγουστο αστείο.

Γιατί περνούμε μία περίοδο της ιστορίας μας, που η αγραμματοσύνη καλπάζει, η ελληνική παράδοση καθυβρίζεται από την Νέα Τάξη πραγμάτων, η Χριστιανοσύνη βρίσκεται στο στόχαστρο του Ισλάμ και ο Ελληνισμός δεν μπορεί να αφομοιώσει ούτε καν τους άθεους Διεθνιστές που μας κυβερνούν.

Για ποια αφομοίωση λοιπόν μπορούμε να μιλάμε;

Εδώ απέτυχε η Γαλλία με τους πληθυσμούς που έφερε από τις Αποικίες της, τους τάισε, τους έντυσε, τους έστειλε στα Σχολεία, τους έδωσε εργασία, για να βγαίνουν σήμερα τα παιδιά και τα εγγόνια αυτών των Μουσουλμάνων Γάλλων πολιτών, που μεγάλωσαν σε ένα πολιτισμένο Δυτικό περιβάλλον, και να δολοφονούν αθώους Ευρωπαίους στο όνομα του Ισλάμ.

Απέτυχε η Γαλλία, θα πετύχουμε εμείς;

Είναι ποτέ δυνατόν, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, η Ελλάδα να αφομοιώσει τους Ταλιμπάν από το Αφγανιστάν και τους κρυμμένους μαχητές του Ισλάμ, που θέλουν να επιβάλλουν την θρησκεία τους με αποκεφαλισμούς και τρομοκρατικές επιθέσεις;

Και οι ημέρες που έρχονται, προμηνύονται δυστυχώς σκοτεινές.

Οι Έλληνες, πότε θα ξυπνήσουν;

Σ.Κ.