9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θα λυθούν τα προβλήματα του Ελληνισμού

 ethnogersia-logoΕλληνίδες, Έλληνες

Σήμερα σε μία εποχή ραγδαίας παγκοσμιοποίησης, μία διεθνής μειοψηφική Ελίτ με όπλα της το χρήμα και την απάτη οδηγεί το ανθρώπινο γένος στην καταστροφή.

Μεθόδευσε απατηλήν ύφεσιν και στερεί από τους λαούς της γης όλα τα υλικά και πνευματικά εφόδια της επιβίωσης των ανθρώπων μετατρέποντας τους σιγά – σιγά εις κοινωνίαν δούλων.
Η επίθεση αυτή εκδηλώνεται και εναντίων των κρατών, τα οποία οδηγεί μαθηματικά, σε διαμελισμό.

- Advertisement -

Η χώρα μας δέχεται αυτήν την επίθεσιν συντονισμένα σε όλα τα επίπεδα.

Από τη μια χτυπιέται ο Έλληνας πολίτης με τη ραγδαία πτώση του βιοτικού του επιπέδου, για να μην μπορεί να αντιδράσει και από την άλλη επιχειρείται η γιγαντιαία κλοπή του φυσικού πλούτου μας.

Μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες δημιουργήθηκε από σκεπτόμενους Έλληνες ο πολιτικός φορέας “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ” δια να συμβάλλει εις την εξέγερσιν όλου του Έθνους των Ελλήνων όπως το 1821, την οποίαν διέκοψαν οι εχθροί του Ελληνισμού την 27η Σεπτεμβρίου του 1831 με την δολοφονίαν του Καποδίστρια και είναι δική μας ευθύνη η συνέχεια και η ολοκλήρωσή της.

Παλεύουμε για ένα Σύγχρονο Νεοελληνικό Διαφωτισμό, που θα ξυπνήσει την ανθρωπότητα από τον λήθαργο που την παρέσυρε το κατεστημένο και θα την οδηγήσει στην πρόοδο και τον πολιτισμό με ανεπτυγμένο ανθρωπισμό, το βασικό γνώρισμα των Έλληνων.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος του διεθνούς κεφαλαίου, που οικοδομήθηκε στη χώρα μας την εποχή της Μεταπολίτευσης, της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» και εκφράζεται από όλα τα κόμματα της βουλής μηδενός εξαιρουμένου, πότε θετικά – ενεργητικά και πότε παθητικά αδρανοποιώντας τον λαό, αναλόγως των οδηγιών του Μεγάλου Αδελφού, δια να επιτύχει καλύτερα ο Σκοπός του κεφαλαίου.

Δεύτερος στόχος μας είναι η κοινωνική ΑΝΑΤΡΟΠΗ «ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ» με την αποτίναξιν του ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ και την ανάκτησιν της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ελευθερίας της Πατρίδος μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΙΣΟΤΙΜΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Έδρα: Πανεπιστημίου 63 – 4 όροφος, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3236802 – 210 3836802  Fax: 210 3836802

Email: info@ethnegersia.gr  Official Website: Ethnegersia.gr

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This