9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000 …“πρόσφυγες”;

Η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη βουλιάζει από τους Ισλαμιστές Λαθρομετανάστες, ενώ πάμε για το ένα (1) εκατομμύριο – Η χώρα απειλείται  

metanastes-skopia-elegxos1 metanastes-elegxos1 Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που είπε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα. Μέχρι να αναλάβει ρόλο η Συμμαχική δύναμη, αν βεβαίως της το επιτρέψει η Τουρκία θα έχουν περάσει 100.000 επιπλέον στα ελληνικά νησιά και μέχρι το τέλος του χρόνου η χώρα θα έχει κατακλυστεί από έναν πληθυσμό, στην πλειονότητα του μουσουλμανικό, της τάξεως των 500.000 με 1.000.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Η χώρα βυθίζεται δηλαδή και η κυβέρνηση περιμένει την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Θα την δει όσο την είδε και στην περίπτωση της οικονομικής κρίσης. Τα κέντρα φιλοξενίας που στήνει η κυβέρνηση γεμίζουν μέσα σε μία ημέρα άντε και δύο ή τρεις ημέρες. Τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης ανεβάζουν συνεχώς τον αριθμό αυτών που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Ο Ν. Κοτζιάς μίλησε για 150.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Ο γυναικολόγος Γιάννης Μουζάλας εκτίμησε πώς η Ειδομένη δεν πρόκειται να ανοίξει και η κρίση θα διαρκέσει 2 με 3 χρόνια. Άρα;

- Advertisement -

Οι Έλληνες κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα. Έχει συμβεί ήδη σε πολλά νησιά. Θα γίνει και σε όλη της Επικράτεια. Τι ακριβώς μας λέει η κυβέρνηση;

Τα στοιχεία είναι δραματικά και επιβεβαιώνουν αυτό που από την αρχή είχε γράψει το pronews.gr όταν η κυβέρνηση μιλούσε για 20.000 και 25.000 εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Ο αριθμός τους θα φτάσει τους 500.000 με 1.000.000. Όσα hot spots φτιαχτούν, όσα κέντρα φιλοξενίας, όσες κατασκηνώσεις και να δοθούν ποτέ δεν θα επαρκούν.

Στην Αττική συνολικά στα κέντρα φιλοξενίας και την πλατεία Βικτωρίας βρίσκονται περί τα 10.000 άτομα. Στη Μακεδονία υπάρχουν περίπου 17.000 πρόσφυγες, με την Ειδομένη να μετράει περίπου 11.000 άτομα.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Στη χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκλωβισμένοι πάνω από 35.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, ενώ η πρόβλεψη από τη στιγμή που θα φτιάξει ο καιρός, είναι για ροές που θα ξεκινούν από τα 2.000 άτομα και θα φτάνουν τα 3.000 άτομα την ημέρα.

Το κοντέρ “τρέχει” με απίστευτη ταχύτητα και η κυβέρνηση διαψεύδεται συνεχώς. Και το ερώτημα είναι με την Ειδομένη κλειστή όπως είπε ο κ. Μουζάλας τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Η ροή προς τα Σκόπια έχει πέσει στο ελάχιστο. Παρά και την αρχική απόφαση για 580 άτομα την ημέρα το μάξιμουμ διέλευσης ως τώρα είναι 300 άτομα, ενώ υπάρχουν και ολόκληρα 24ωρα που τα σύνορα έμειναν κλειστά.

Στην Αττική τα ήδη υπάρχοντα στρατόπεδα επεκτείνονται ωστόσο η ροή είναι αμείωτη και το χειρότερο είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος προώθησης σε άλλα σημεία της επικράτειας. Κάπως έτσι ακούγονται και προτάσεις που προδίδουν πλήρη έλλειψη προετοιμασίας.

Ακούστηκαν και προτάσεις για παιδικές κατασκηνώσεις. Να φύγουμε εμείς για να έρθουν οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες.

Η κατάσταση αρχίζει πλέον και ξεφεύγει. Ο κίνδυνος να εκτραχυνθούν τα πράγματα και να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα είναι μεγάλος.

Όσο δε αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που στέλνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι τόσο αυξάνεται και αυτός ο κίνδυνος.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αν, και που να το πρωτοβάλει και αυτός έτσι όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα γενικότερα.

 Pronews.gr

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Τουρκία: Μια διαχρονική προβολή δύναμης και ισχύος στους γειτονικούς λαούς

Το επεισόδιο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πυθίου,  με τα σημαιοστολισμένα Τουρκικά βαγόνια,  για τον εορτασμό  το 1927 της… ανάκτησης της Αδριανούπολης

Έρχονται αλλαγές στα ΚΤΕΟ

Το Υπουργείο Μεταφορών σχεδιάζει ο έλεγχος των παλαιότερων οχημάτων να γίνεται κάθε χρόνο – Πάμε για νέα «χαράτσια»

Οι Ακρίτες του Έβρου απαντούν «Μολών Λαβέ»

Ο Ελληνισμός βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο τουρκο-ισλαμικής υποδούλωσης – Όμως θυμίζουμε στον Ερντογάν τι έπαθαν οι Ιταλοί στον πόλεμο του 1940 –...

Αυξημένη επαγρύπνηση των μονάδων στον Έβρο

Μεταξύ Λήμνου, Τενέδου και Ίμβρου, ο τουρκικός στόλος – Τουρκικά γυμνάσια, με αμφίβιες δυνάμεις, στην απέναντι πλευρά του Έβρου – Δυναμιτίζει το...

«Στρατηγικός τόπος επενδύσεων είναι η Αλεξανδρούπολη»

Ο Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, DavidBurger, απάντησε στις ερωτήσεις της Μαρίνας Κονδύλη

More Articles Like This