9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Η προώθηση των ισλαμιστών Λαθρο-προσφύγων από τα τουρκικά παράλια στα νησιά του Αιγαίου αποτελεί την… κορυφή του παγόβουνου – Οι δράσεις σε Θράκη-Βουλγαρία για την δημιουργία της “Ανεξάρτητης Ισλαμικής Δημοκρατίας της Θράκης” εκτείνονται – Όμηρος των τριών Μουσουλμάνων Βουλευτών του ο Α. Τσίπρας;   

 imerologio-tourkiko2
AVRUPA-BATI-TRAKYA-TURK-FEDERASYONU
Αλλεπάλληλα είναι τα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, που αναφέρονται στις αρπακτικές διαθέσεις της Τουρκίας έναντι της Πατρίδος μας.

Θεωρούμε ότι οι τακτικοί αναγνώστες της Εφημερίδος μας είναι πλήρως ενήμεροι για τις δράσεις των πρακτόρων και πρακτορίσκων (ακόμη και Χριστιανών) της Άγκυρας, που εξακολουθεί με εντεινόμενο ρυθμό να δαπανά τεράστια ποσά για την υλοποίηση των νεο-οθωμανικών της σχεδίων.

Που δεν είναι άλλα από τη διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό για αρπαγή 18 νησιών, αλλά κυρίως για την Κοσσοβοποίηση του τόπου μας, προκειμένου να δημιουργηθεί η Ανεξάρτητη ισλαμική Δημοκρατία σε ελληνικά και Βουλγαρικά εδάφη.

- Advertisement -

Η προώθηση των Ισλαμιστών Λαθρο-προσφύγων από τα τουρκικά παράλια στα νησιά του Αιγαίου από τους δραστήριους Τούρκους δουλεμπόρους-διακινητές, σε αγαστή συνεργασία με την Τουρκική Στρατοχωροφυλακή, προσελκύει το τελευταίο χρονικό διάστημα την αποσπασματική προσοχή των Νεοελλήνων, που για άλλα φαίνεται πως ενδιαφέρονται και νοιάζονται.

aneksartiti-thraki-xartis

Έτσι μπορούν να κλαίνε στην κηδεία του άτυχου τραγουδιστή Π. Παντελίδη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, δεν χύνουν όμως ούτε ένα δάκρυ για τους τρεις Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που σκοτώθηκαν στη διάρκεια νυκτερινής Άσκησης σε βραχονησίδα του Αιγαίου.

Δυστυχώς, τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων έχουν υποχωρήσει και ατονήσει από την συνεχή πλύση εγκεφάλου που υφιστάμεθα από τους Διεθνιστές πολιτικούς που μας κυβερνούν, αλλά και από τα Μ.Μ.Ε., τα λεγόμενα πανελλαδικής εμβέλειας.

Μην ξεχνούμε και τα 26 εκατ. ευρώ που διετέθησαν για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, στα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε., επί Υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Έτσι λοιπόν, αν κάτι πάει στραβά στη Θράκη, θα βγαίνουν οι αναιδείς, αγράμματοι και απάτριδες αναλυτές, στα παράθυρα των Αθηναϊκών καναλιών, απλώς για να φλυαρούν.

Αν θα έχει χαθεί κάποιο κομμάτι της Πατρίδος, ελάχιστα τους συγκινεί και τους ενδιαφέρει.

Άλλωστε, η Αθήνα πάντοτε έτσι ήταν, εδώ και 2.500 χιλιάδες χρόνια, έναντι των άλλων Ελληνικών πόλεων-κρατών.

Επί της ουσίας όμως.

Η φωτογραφία με τα σύμβολα των Οθωμανών, που δημοσιεύουμε σήμερα στην πρώτη σελίδα, αποτελεί ακόμη ένα τρανταχτό δείγμα της Τουρκικής επιβουλής για την Θράκη μας.

Αποτελεί τμήμα Ημερολογίου που τυπώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Κεσσάνη και διανεμήθηκε στους τοπικούς Τουρκο-συλλόγους για να αναρτηθεί με προσθήκη του τίτλου τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που έχουμε, το εγχείρημα από τους ίδιους τους εμπνευστές του, κρίθηκε (μετά από σώφρονες σκέψεις) προκλητικό και αποκαλυπτικό, που θα συνέδεε άμεσα τους Συλλόγους και Σωματεία των Μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης με τους νεο-οθωμανούς της Άγκυρας.

Γι’ αυτό, όπως μάθαμε αποσύρθηκαν.

Τα ίδια ημερολόγια επρόκειτο να προωθηθούν και στη Βουλγαρία, όπου και εκεί ξετυλίγεται το σενάριο της “Ανεξάρτητης Ισλαμικής Δημοκρατίας της Θράκης”.

Πρόσφατα στην Βουλγαρία δημιουργήθηκε ένταση στις σχέσεις με την Τουρκία, από την αποκάλυψη ότι ο υιός του Σουλτάνου Ερντογάν, Μπιλάλ Ερντογάν, υποσχέθηκε 120 εκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία νέου Μουσουλμανικού Κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Τζουμχουριέτ”, ο Μπιλάλ Ερντογάν διέθεσε ήδη την πρώτη δόση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, στον Αχμέτ Ντογάν του πάλαι ποτέ Κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών των Μουσουλμάνων Βουλγάρων.

Αλλά στην Βουλγαρία δεν αστειεύονται.

Και όπως είχε γράψει προχθές η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, απελάθηκε πάραυτα ο Τούρκος Διπλωμάτης από το Προξενείο του Μπουργκάς.

Εδώ όμως, στην Ελλάδα, αυτές οι πληροφορίες θάβονται.

Προχθές η εφημερίδα μας καταχώρησε το ρεπορτάζ από την ανάρτηση του Χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο από τους τουρκολάτρεις της Θράκης, σε συνεργασία με τους Σκοπιανούς.

Είδατε αυτή την είδηση να προβληθεί σε κανένα Αθηναϊκό Κανάλι;

Ακούσατε κάποιο σχόλιο;

Όχι ασφαλώς. Γιατί εδώ πρέπει να συνεχισθεί η πλύση εγκεφάλου περί ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Όμως η Κυβέρνησή μας, πώς αντέδρασε σ’ αυτή την τεράστια πρόσκληση-αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας;

Και εδώ πλήρης του τάφου σιωπή.

Μήπως αυτά που ακούγονται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι όμηρος των τριών Μουσουλμάνων Βουλευτών της Θράκης που την κρατούν στην εξουσία, έχουν κάποια δόση αλήθειας;

Ειλικρινά τρομάζουμε με την σκέψη, πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This