9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ

Επί τέλους ας ανοίξουμε τα μάτια μας, για να δούμε την πραγματικότητα – Την διχοτόμηση του Αιγαίου επιδιώκει με κάθε τρόπο η Τουρκία – Δεν κρύβει τις αρπακτικές της διαθέσεις – Όπλο της Άγκυρας η προώθηση των Λαθρο-προσφύγων για πλήρη διάλυση της χώρας μας  

 25os-MESHMVRINOS1Επί τέλους πότε θ’ ανοίξουμε τα μάτια μας για να δούμε την πραγματικότητα;

Πότε θα ξεφύγουμε από την “εικονική πραγματικότητα” που μας δημιουργούν τα κόμματα και τα Αθηναϊκά Μ.Μ.Ε., που μας τυφλώνουν καθημερινά με επουσιώδη και ασήμαντα θέματα, ενώ αλλού είναι η ουσία;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ για μία ακόμη φορά γράφει αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν, δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γράψουν.

- Advertisement -

Και χτυπά για μια ακόμη φορά καμπανάκι κίνδυνου, για να φθάσει στ’ αυτιά όλων των Ελλήνων, ακόμη και αυτών που κοιμούνται υπνωτισμένοι από τις Διεθνιστικές τους αντιλήψεις.

Γιατί μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσεως που συνεχώς επιδεινώνεται και στην… “έκπληξη” που δημιουργεί το ογκούμενο κύμα των λαθρο-προσφύγων, (τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα), πρέπει με γενναιότητα και καθαρό βλέμμα να αντικρύσουμε τον μεγάλο κίνδυνο που απειλεί την εδαφική ακεραιότητα  της Πατρίδος μας.

Και ο κίνδυνος αυτός δεν είναι άλλος από την Τουρκία, που δεν κρύβει (ούτε έκρυψε ποτέ) τις αρπακτικές της διαθέσεις έναντι της Ελλάδος.

Τα σχέδιά της για διεκδίκηση 18 νησιών του Ανατ. Αιγαίου και για Κοσσοβοποίηση της Θράκης, τα έχουμε παρουσιάσει κατ’ επανάληψιν.

Όπως έχουμε καταγγείλει και τη δράση των πληρωμένων τσιρακιών της Άγκυρας στη Θράκη  (Μουσουλμάνων και Χριστιανών), που εργάζονται ύπουλα, επωφελούμενοι από την αδιαφορία ή και ανικανότητα κάποιων κρατικών λειτουργών, που δεν τολμούν να παρέμβουν και κλείνουν τα μάτια, με αποτέλεσμα την αποθράσυνση των “Γκρίζων Λύκων” που δρουν στην ακριτική περιοχή μας.

Το COLPO GROSSO της Τουρκίας ξετυλίγεται αυτές τις ημέρες μπροστά στα μάτια μας, με κύριο μοχλό την προώθηση-εισβολή των Ισλαμιστών λαθρο-προσφύγων στην χώρα μας.

Και το μεγάλο κόλπο δεν είναι άλλο από την διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό.

Ο εν λόγω μεσημβρινός διέρχεται δυτικά του Ηρακλείου Κρήτης, περνά από το στενό του Καφηρέα στην Εύβοια και δυτικά της Μυκόνου, διασχίζει την Τήνο, περνά δυτικά της Λήμνου και διέρχεται σε απόσταση αναπνοής από την Ξάνθη.

Τα σχέδια της Άγκυρας δεν είναι σημερινά.

Ο αείμνηστος ευπατρίδης πολιτικός Ευάγγελος Αβέρωφ, τα είχε επισημάνει από τα χρόνια που ήταν Υπουργός Άμυνας.

“Η Τουρκία έχει σταθερό στόχο τον 25ο Μεσημβρινό”.

Όμως εμείς κτίζαμε μέτρα οικοδόμησης βλακείας και όχι εμπιστοσύνης.

Η Τουρκία βιάζεται γι’ αυτό και όπως γράψαμε, οι δουλέμποροι διακινητές της, σε συνεργασία με την Στρατοχωροφυλακή της, εργάζονται υπερωρίες, στέλνοντας μιλιούνια μεταναστών στην Ελλάδα.

Με εντολή Ερντογάν, οι Τουρκικές Αερογραμμές προσφέρουν τώρα φθηνότερα εισιτήρια για τους Μουσουλμάνους, που επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.

Ενώ την ίδια στιγμή, βάζει προσκόμματα στην ανάπτυξη των πλοίων του ΝΑΤΟ στα χωρικά της ύδατα.

Η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στο Αιγαίο.

Εμείς όμως ως πότε θα κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε και θα παίζουμε το παιχνίδι της;

Προχθές ακόμα (βλέπε φύλλο 1 Μαρτίου 2016), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ χαρακτήρισε ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ την προώθηση μεταναστών προς την Ελλάδα.

Η Κυβέρνησή μας γιατί αδρανεί;

Σ.Κ.

ΕΛΑΝΚΟ

Egnatia Pass

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ρωσικά αντίποινα: «Μην πάτε για διακοπές στην Τουρκία»

Σφαλιάρα περιωπής από την Μόσχα στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας, για ανάμειξη στην Ουκρανία Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό...

More Articles Like This