9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ “Ε.Ε.”

Να μην χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών, να μην υπάρχει ο Σταυρός στα Δημόσια κτίρια, να μην γίνεται η πρωϊνή προσευχή στα σχολεία κ.λπ. κλ.π., γιατί… σκανδαλίζονται οι Μουσουλμάνοι – Εξωθεσμικές οι αποφάσεις της Ε.Ε.  
mousoulmanoi-proseyxontai-2
mousoulmanoi-proseyxontai-4 mousoulmanoi-proseyxontai kampanario-2 kampanario-1
Στις σύγχρονες δημοκρατίες δεν ταιριάζουν εξωθεσμικές παρεμβάσεις, μυστικές συσκέψεις, σκοτεινά πρόσωπα και μυστικές αποφάσεις πού λαμβάνονται στο περιθώριο των θεσμικών οργάνων και επιβάλλουν καίριες αποφάσεις για το μέλλον και τις τύχες των λαών.

Εδώ και χρόνια ζούμε την με κάθε τρόπο προσπάθεια αποκαθήλωσης του χριστιανικού κόσμου με πεισματική εμμονή, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται ο φονταμενταλισμός του μουσουλμανικού κόσμου.

Οι μουσουλμανικές κοινωνίες, δεκαετίες πριν, είχαν κατορθώσει να εκσυγχρονιστούν και σχεδόν να δυτικοποιηθούν.

Τη δεκαετία του 70, για παράδειγμα, ακόμη και στην Τεχεράνη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν ελεύθερα, ακολουθώντας την ευρωπαϊκή μόδα της εποχής.

- Advertisement -

Ξαφνικά, με την έναρξη της δεκαετίας του ’80, αυτό αλλάζει, ακραίοι θρησκευτικοί ηγέτες παίρνουν εξουσία και καθορίζουν τις εξελίξεις σε μεγάλο μέρος του μουσουλμανικού κόσμου, ενώ σταδιακά στις δυτικές χώρες επιβάλλεται μία μορφή ευραραβικού πολιτισμού, με τις έξης συντεταγμένες:

– Απαιτείται από όλους τους Ευρωπαίους η ανοχή στη διαφορετικότητα, ενώ η Ευρώπη, στη συντριπτική της πλειονότητα, είχε και ανοχή και εξοικείωση με την πάσης φύσεως διαφορετικότητα.

– Ποινικοποιείται η έννοια της ξενοφοβίας, ενώ ουδέποτε στην Ευρώπη, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, υπήρχε κάτι τέτοιο.

– Αθετούνται η παραλείπεται να θεσμοθετηθούν κανόνες μεταναστευτικής πολιτικής, που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις συντεταγμένες δημοκρατίες.

Ενώ αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη, οι μουσουλμάνοι ολοένα περισσότερο φανατίζονται, ενισχύονται με κάθε τρόπο και εκτρέπονται σε ακρότητες ακόμη και μεταξύ τους – βλέπε πόλεμο Ιράν-Ιράκ, «Αραβική Άνοιξη» και τώρα ISIS.

Παράλληλα, καθώς χιλιάδες ανθρώπων απ’ τις μουσουλμανικές χώρες κατακλύζουν την Ευρώπη, αναπτύσσεται ακόμη και θεσμικά η ιδέα του δήθεν θρησκευτικού σεβασμού των μουσουλμάνων!

Λέγεται, για παράδειγμα, να μη γίνεται η πρωινή προσευχή στα σχολεία για να μην σκανδαλίζονται μουσουλμάνοι.

Να μην υπάρχει ο Σταυρός σε δημόσια κτίρια ή έντυπα, για να μή σκανδαλίζονται και ενοχλούνται τάχα, οι μουσουλμάνοι.

Να μην διδάσκονται στα σχολεία τα θρησκευτικά ως χριστιανική ομολογία, διότι πάλι, τάχα, ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι και γι’ αυτό θα πρέπει μόνον μάθημα θρησκειολογίας, κι αυτό προαιρετικά, να υπάρχει!

Οι μανιακοί αυτοί σύγχρονοι διώκτες του χριστιανισμού φτάνουν στο σημείο να ζητούν να μην χτυπούν ακόμη και καμπάνες των εκκλησιών, διότι τάχα θίγονται και ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι -ωστόσο απαιτούν από τους χριστιανούς να ανέχονται τις κραυγές του χότζα από τους μιναρέδες-, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι πού επικαλούνται τα δήθεν θρησκευτικά αισθήματα των μουσουλμάνων είναι εκείνοι πού τους κατήντησαν να σφάζονται μεταξύ τους και να έχουν καταλήξει στην παράλογη θρησκευτική τρομοκρατία του ISIS.

Από τον συνδυασμό όλων των ανωτέρω, είναι φανερό ότι άλλοι ενοχλούνται από τον χριστιανισμό, και όχι οι μουσουλμάνοι.

Είναι οι σύγχρονοι απόγονοι και συνεχιστές του ιερατείου εκείνου που σταύρωσε τον Χριστό και συνεχίζουν ακόμη και τώρα να τον διώκουν, αγνοώντας τον σχετικό στίχο του Δαυίδ, που λέει ότι ο Χριστός με τόσην ευκολία θα νικήσει τους εχθρούς του και διώκτες του, «όσο εύκολα σπάζουν οι πήλινες κατασκευές του κεραμέως».

Εκείνοι που λαμβάνουν τις περίεργες και εξωθεσμικές αποφάσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και προσπαθούν με κάθε τρόπο να «αποχριστιανίσουν» την Ευρώπη, κάνοντας την από Ευρώπη των λαών ένα συνονθύλευμα υπηκόων χωρίς ταυτότητα θρησκευτική και, κατά συνέπεια, ούτε πολιτισμική, είναι εκείνοι οι όποιοι στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν τον αφελή θρησκευτικό φανατισμό των μουσουλμάνων για να νοθεύσουν τον ευρωπαϊκό χριστιανικό πολιτισμό και, κυρίως, την “Ορθοδοξία.

Είναι σχεδόν περιττό να προβλέψει κανείς ότι και αυτή η προσπάθεια των κρυπτομένων, γνωστών/άγνωστων αντίχριστων θα πέσει στο κενό, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν, διότι όπως έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος, τον κόσμο δεν τον διοικούν τα σκοτεινά λόμπυ της Αμερικής, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε το NATO, τον κόσμο τον διοικεί ο Θεός Λόγος, ο οποίος απλώς επιτρέπει κατά καιρούς και για τους δικούς του λόγους, να έχουν όλοι οι ανωτέρω παροδική ισχύ.

Αλίμονο σε αυτούς που τους δόθηκε αυτή η ισχύς καιέκαναν κάκιστη χρήση, διότι πολύ σύντομα θα θερίσουν τα κακά που έσπειραν.

Αθαν. Μιλτ. Β. Κόκκινος

Δικηγόρος – Οικονομολόγος, Διδάκτωρ Νομικής

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Πέντε (5) εκατ. ευρώ της «ΠΑΜΘ» για το νέο Νοσ/μειο Κομοτηνής

Ο Χρήστος Μέτιος υπέγραψε την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Δήλωσε Ανεξάρτητος και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

Ο Χρήστος Μέτιος τον τοποθέτησε στον τομέα Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ – Για φθηνή συναλλαγή του Τζιχάν Ιμάμογλου κάνει λόγο η...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Διδ/χο

Δράση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από την θεομηνία, κατοίκους της Καρδίτσας Συνεχίζεται από χτες...

Η Ελλάδα να… μην βιάζεται

Οι συνομιλίες με την Τουρκία πρέπει να έχουν θέμα μόνο για την Υφαλοκρηπίδα – Και να ξεκινήσουν, μετά τις Αμερικανικές εκλογές –...

Τι απέγινε ο δράκος της Θράκης;

Παραμένει άγνωστος ο δράστης σειράς εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής, που έδρασε από το 1988 μέχρι το 1990

More Articles Like This