9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 26, 2024

www.elthraki.gr: Η πολιτική αβεβαιότητα εξακολουθεί να παραμένει

Τι έδειξε η ηλεκτρονική δημοσκόπηση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – Φόβος και απογοήτευση για το μέλλον – Οι πολίτες πιστεύουν πως το Κυβερνητικό σχήμα με τον σωρό των αντιλαϊκών μέτρων, δεν θα καταφέρει να μείνει αλώβητο στην Βουλή 

pita-psifoforias TSIPRAS-VOULH-SKEPTIKOS Ήρθε επιτέλους η Άνοιξη! Υπό κανονικές συνθήκες, εποχή αισιοδοξίας και ψυχικής ανάτασης!

Όμως, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει στη μικρή Ελλάδα μας, που μέρα με την μέρα, περνάει όλο και πιο δύσκολες στιγμές.

Το προσφυγικό και η οικονομική δίνη έχουν συμπαρασύρει την χώρα μας σε μια άνευ προηγουμένου κατρακύλα.

- Advertisement -

Και ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα στο ΔΝΤ, ο ελληνικός λαός σφίγγει κι άλλο το ζωνάρι, χωρίς να ξέρει που θα καταλήξει όλη αυτή η περιπέτεια…

Όμως, τι γίνεται και με την σταθερότητα της κυβέρνησης; Πόσο θ’ αντέξει την γενική κατακραυγή;

Αν την υπολογίζει βέβαια, γιατί μέχρι στιγμής δίνει την εικόνα απαξίωσης και απάθειας σε όλες τις φωνές αντίρρησης που κατακρίνουν τους χειρισμούς στα οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα.

Στο ερώτημα λοιπόν της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση «Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να “πέσει” η κυβέρνηση», σας παραθέτουμε τα ποσοστά των απαντήσεων:

– ΝΑΙ -> 74%

– ΟΧΙ -> 18%

– ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ->8%

Οι ερωτηθέντες λοιπόν εξέφρασαν ανοιχτά την άποψή τους ότι αυτό το κυβερνητικό σχήμα, με τον σωρό των αντιλαϊκών μέτρων που πάει προς ψήφιση, δε θα καταφέρει να μείνει αλώβητο στη Βουλή.

Θεωρούν ότι θα υπάρξουν βουλευτές που θα αφουγκραστούν τον πόνο και την αγωνία της κοινωνίας και θα καταλάβουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ευθιξία (αφού άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν τελικά).

Ιστορίες παρασκηνίου παρ’ όλα αυτά δείχνουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξέρει μέχρι στιγμής πως να κινηθεί, και διαχειρίζεται το όλο ζήτημα του ελληνικού χρέους με μεγάλη μεθοδικότητα και τακτική (χωρίς αυτή ποτέ να φταίει πουθενά φυσικά – μόνο οι ξένοι είναι οι κακοί).

Ο καιρός περνάει και ούτε αξιολόγηση φαίνεται στον ορίζοντα, ούτε βεβαίως και οικονομική «ανάσταση», όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός μας…

Τώρα, αν θα έχουμε νέες εκλογές ή οικουμενική κυβέρνηση, θα φανεί σύντομα.

Μ. Κ.

spot_img
spot_img
Friday, April 26, 2024

Latest News

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ o Σπύρος Καρανικόλας επισκέφθηκε τον Έβρο

Τον Φράχτη του Έβρου, τις Φέρες, καθώς και το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 24/4, ο δικηγόρος και υποψήφιος...

More Articles Like This