9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ… ΑΠΑΛΛΑΓΗ

Από σήμερα ο Ελληνικός Λαός μπαίνει (με τις επιλογές του) σε μακρά περίοδο στερήσεων, που θα διαρκέσουν 99 χρόνια – Ουσιαστικά ο 21ος Αιών έχει χαθεί για την χώρα μας – Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα…

 Rakosillektis-Skoupidia-1 Rakosillektis-Skoupidia-2 Rakosillektis-Skoupidia Tsipras-KatrougkalosΗ Κυριακή 22 Μαΐου 2016 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των Ελλήνων σαν η πιο μαύρη και αποφράδα ημέρα για το μέλλον τους και το μέλλον της Ελλάδας.

Είναι η ημέρα που η Βουλή με τις ψήφους των Κυβερνητικών βουλευτών ψήφισαν το νομοσχέδιο μαμούθ για τους έμμεσους φόρους, τις αποκρατικοποιήσεις και τον «μηχανισμό δημοσιονομικής προσαρμογής του προϋπολογισμού» τον περίφημο δημοσιονομικό «κόφτη» που –αν χρειασθεί να τεθεί σε εφαρμογή– θα πετσοκόβει αυτόματα τους ήδη απισχνασμένους  μισθούς και τις συντάξεις.

Ο Ελληνικός λαός δοκίμασε στο πετσί του το ψέμα, την υποκρισία και τον εμπαιγμό που του επιφύλαξε μετεκλογικά ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του.

- Advertisement -

Εκεί που προεκλογικά του υπόσχονταν πως θα σχίσουν τα μνημόνια, θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, πως σύντομα η Ελλάδα θα βγει στις αγορές και θα ‘ρθει  η ανάπτυξη, τον φόρτωσαν με άλλα δύο μνημόνια και φορολόγησαν τα πάντα στην Ελλάδα.

Τσιγάρα, καφές, αναψυκτικά, μπύρες, ποτά, βενζίνη, φωταέριο, τέλη ταξινόμησης, πετρέλαιο, και όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης έγιναν απαγορευτικά για το μισοάδειο βαλάντιο μέγιστου μέρους της Ελληνικής Κοινωνίας, για τους άνεργους και τους συνταξιούχους!

Ο ΕΝΦΙΑ αντί να καταργηθεί έγινε εξοντωτικός και εφιαλτικός φόρος για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που οδηγεί σε δήμευση της περιουσίας τους!

Το μόνο αγαθό που έμεινε ως τώρα αφορολόγητο είναι ο αέρας που αναπνέομε.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Κυβέρνησή του στους δεκάξι μήνες της Πρωθυπουργίας του, με τα νέα μέτρα, υποθήκευσε την Ελλάδα με όλη τη δημόσια περιουσία της για έναν ολόκληρο αιώνα –έως το 2115– στους Ιέρακες της διεθνούς Οικονομικής τρομοκρατίας, τους κατά τα άλλα «φίλους» και εταίρους μας στην Ε.Ε., στον Σόϊμπλε και το Δ.Ν.Τ.

Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος και εγκαταλειμμένος. Από έναν Πρωθυπουργό που προεκλογικά του έταζε λαγούς με πετραχήλια και μετεκλογικά τον έριξε στο λάκκο των λεόντων.

Από έναν Πρωθυπουργό που αμέσως μετά την ψήφιση των ληστρικών νέων μέτρων δήλωσε πανευτυχής που έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες και τα όνειρα εκατομμυρίων Ελλήνων, ενώ βουλευτής του αποκαλούσε τους συνταξιούχους, φοροφυγάδες, επειδή διαδήλωναν δημόσια την αγανάκτησή τους για τον επαπειλούμενο βιολογικό αφανισμό τους! Και είναι ο ίδιος αυτός λαός που λίγους μήνες πριν επέλεξε το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για να τον κυβερνήσουν!

Κύριε Πρωθυπουργέ, απ’ ό,τι βλέπετε, φέρνει ο καιρός ανατροπές και δε θα ‘ργήσουν να ‘ρθουν!

Μιχάλης Κ. Δερμιτζάκης

Δικηγόρος – Στέλεχος

 της «Κίνησης των 100…»

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Και μέχρι να φέρει ο καιρός τις ανατροπές, ο Ελληνικός Λαός μπαίνει σε μακρά περίοδο Νηστείας και Προσευχής, που θα διαρκέσει για 99 χρόνια.

Άραγε έχει γίνει κατανοητό από τους Έλληνες πολίτες, ότι ουσιαστικά ο 21ος Αιώνας έχει χαθεί για την χώρα μας;

Ότι έχει υποθηκευθεί το μέλλον της Ελλάδος για τέσσερις γενιές;

Για εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας;

Τώρα τα κεφάλια μέσα.

Νηστεία και προσευχή μέχρι την… Απαλλαγή, που δεν θ’ αργήσει.

Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, να πληρωθούν τα πείσματα.

Σ.Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This