9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020

ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

Νέα κατορθώματα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, που έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους Πομάκους της περιοχής – Σε εξέλιξη η εφαρμογή των “Μαλακών Συνόρων” – Η Άγκυρα έχει πλέον πρόσβαση από την Θράκη, στη νότιο Βουλγαρία

Capture Simaia-Feretro

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αμφισβήτησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και αμφισβήτησης του Ελληνικού κράτους από το τουρκικό κατεστημένο που είναι καλά στημένο σε όλη την Θράκη.

Όμως αν κάποιοι νομίζουν ότι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης είναι πίσω από το άρμα του προξενείου είναι γελασμένοι.

- Advertisement -

Το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής δεν ελέγχει περισσότερα από 1000 άτομα, τα οποία είναι όμως ικανά να τρομοκρατήσουν ολόκληρο το μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής και ειδικά του Πομάκους. Κάτι τέτοιο εξελίχθηκε και την Πέμπτη στην Γλαύκη στην κηδεία του άτυχου νεαρού στρατιώτη που έχασε την ζωή του κολυμπώντας στην Κεραμωτή.

Επίδειξη δύναμης και τρόμουΗ ένταση που προκάλεσαν ο Ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Ζεϊμπέκ σαν στόχο είχε καθαρά να τρομοκρατήσει του Πομάκους της περιοχής μέσα από την αμφισβήτηση του Ελληνικού Κράτους και του συμβόλου του…την σημαία την οποία την άρπαξαν από το φέρετρο του άτυχου νεαρού.

Ο Ψευτομουφτής Μετέ εδώ και καιρό λειτουργεί πέρα από τα πλαίσια της νομιμότητας υπό την ανοχή της πολιτείας, ενώ ο Χ,Ζεϊμπεκ βλέποντας πως έχει χάσει όλη την δυναμική του στην μειονότητα παίζει τα «ρέστα» του αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που θα τον οδηγήσει στην πολιτική ανακύκλωση του ακολουθώντας το δρόμο των προκατόχων του.

Η «Θεωρία των Μαλακών Συνόρων» εξελίσσεται ομαλά

Όταν άνοιγε η δίοδος της Μακάζας στην Κομοτηνή  πολλοί ήταν αντίθετοι, για δύο λόγους, πρώτα χανόταν το οποιοδήποτε πλεονέκτημα διαπραγματεύσης για τον έλεγχο των υδάτων με τους Βουλγάρους, αλλά και πλέον γκρεμιζόταν τα φυσικά σύνορα που χώριζαν τον μουσουλμανικό θύλακα της περιοχής του Κίρτζαλι με το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή

Με τον τρόπο αυτό η Άγκυρα αποκτά αναίμακτα πρόσβαση από την Θράκη στην Νότια Βουλγαρία από εκεί στα Σκόπια και την Αλβανία.

Η διαχείριση του μουσουλμανικού στοιχείου στις περιοχές αυτές θα γίνεται με δράσεις «υπενθυμίσεων» όπως συνέβη στην κηδεία του στρατιώτη από την Γλαύκη αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών

Η δημιουργία ενός νέου Αλβανικού κρατικού μορφώματος μέσα από την θεωρία των «μαλακών συνόρων» ενώνοντας την Αλβανία με το Κοσσυφοπέδιο μέσω του περίφημου αυτοκινητοδρόμου που ενώνει την κεντρική και νότια Σερβία με το λιμάνι του Δυρραχίου, ήδη αξιολογείται ως πετυχημένο

Το τελευταίο καιρό οι ΑΝΕΛ μέσα από δηλώσεις του Τέρενς Κουίκ και η πρόσφατη παρουσία της Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά στα Πομακοχώρια , θορύβησε όλο το κατεστημένο του Προξενείου και μια αντίδραση ήταν επιβεβλημένη για να σταματήσει η επαναφορά των λέξεων Πομάκος και Πομακοχώρια από κυβερνητικές γλώσσες  και φυσικά να κόψουν οποιαδήποτε δραστηριότητα των ΑΝΕΛ ξανά με τα εθνικά θέματα στην περιοχή.

ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο μουσουλμάνος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, πρωτοστάτησε σε επεισόδιο, απαιτώντας να αφαιρεθεί η ελληνική σημαία από το φέρετρο μουσουλμάνου στρατιώτη ο οποίος πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής, ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη διάβασα δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο μουσουλμάνος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη κ. Ζεϊμπέκ και οι συν αυτώ, λειτουργούν στην περιοχή ως “κράτος εν κράτει”.

Καλώ τον κ. Τσίπρα αφενός να υπενθυμίσει στον βουλευτή του κόμματός του ότι είναι εκπρόσωπος της Ξάνθης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση και αφετέρου να τον εγκαλέσει στην τάξη γιατί υπάρχουν και όρια τα οποία ο κ. Ζεϊμπέκ έχει ξεπεράσει επανειλημμένα, με αποκορύφωμα την ιταμή συμπεριφορά που επέδειξε απέναντι στον Έλληνα μουσουλμάνο που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, στην Ελληνική Σημαία και στον Ελληνικό Στρατό που απέδωσε τις πρέπουσες τιμές.

Αυτήν τη σημαία, στην οποία ο κ. Ζεϊμπέκ ορκίστηκε ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πρέπει να τη σέβεται».

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This