9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή

Του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την Δευτέρα 11 Ιουλίου, στη 1.30 το μεσημέρι

dimarxeio olo istos simaias dimarxeio 1

Σας καλούμε να προσέλθετε την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο, στο Γραφείο Δημάρχου, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με την παρ. 6 , του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010), για συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

- Advertisement -

1.Έγκριση Πρωτογενούς Αιτήματος, Ανάληψης Υποχρέωσης, Διάθεση Πίστωσης και τρόπου εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσίας « Υποστήριξη Δήμου Αλεξ/πολης στην υποβολή πρότασης στην Κοινοτική Πρωτοβουλία LIFE 2014-2020 για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών υποδομών» (Εισηγ. κ. Καδόγλου Κ.)

2. Εξώδικος Συμβιβασμός και καταβολή των εξ αυτού ποσών στους : 1)Βασίλειο Ζαρκάδη του Πέτρου και της Μαρίας, 2)Νικόλαο Ζαρκάδη του Πέτρου και της Μαρίας, 3)Αθανασία-Ειρήνη Ζαρκάδη του Πέτρου και της Μαρίας και 4)Μαρία Ζαρκάδη, συζ. Πέτρου Ζαρκάδη, το γένος Βασιλείου και Αθανασίας Τσορμπατζίδου, κατοίκων απάντων Αλεξανδρούπολης και επί της οδού Ηροδότου αριθ.25 (Εισηγ. κ. Παπατζελίδης Δημ.)

3.Ορισμός Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ» (Εισηγ. κ. Γερακόπουλος Χρ.)

4.Έγκριση του Πρακτικού Συγκρότησης της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Ε. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ» (Εισηγ. κ. Γερακόπουλος Χρ.)

5. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεσης πίστωσης και τρόπου εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσίας « Ανάθεση εργασιών σε κτηνίατρο για τη λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων του Δήμου» (Εισηγ. κ. Μάκρας Απόστολος)

6. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεση πίστωσης και καθορισμό τρόπου εκτέλεσης για αντικατάσταση ελαστικών των με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 5678 φορτηγού αυτ/του και ΚΗΥ 5346 απορριμματοφόρου οχήματος (Εισηγ: κ.Πολυμερούδης Αριστείδης)

7. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεση πίστωσης και καθορισμό τρόπου εκτέλεσης για την Επισκευή των με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 5630 και ΚΗΥ 1564 απορριμματοφόρων οχημάτων . ( Εισηγ: κ.Πολυμερούδης Αριστείδης)

8. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεση πίστωσης και καθορισμό τρόπου εκτέλεσης για προμήθεια εξαρτημάτων και επισκευή των με αριθ. κυκλοφορίας ΜΕ 49684 (Καλαθοφόρο ανυψωτικό όχημα) ,KHI 5633 (Απορρ/ρο) ΚΗΙ 5677(Φορτηγό ανατρεπόμενο ASTRA ( Εισηγ: κ.Πολυμερούδης Αριστείδης)

Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους, προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024» στο Φανάρι Ροδόπης

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North Aegean Boat Show 2024», καθώς χιλιάδες επισκεπτών πέρασαν από το...

More Articles Like This