9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Γιατί φοβούνται να μιλήσουν για απολύσεις;

Κανένας πολιτικός της Δεξιάς δεν τολμά να πει πως όταν γίνουμε Κυβέρνηση θα κάνουμε απολύσεις υπαλλήλων, που δεν τους χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση

apolimenos

Το στρατηγικό σχέδιο του Μιλτιάδη στον Μαραθώνα χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από στρατιωτικούς και πολιτικούς. Ενίσχυση των άκρων και αδύνατο κέντρο.

Ο εχθρός επιτίθεται στο κέντρο και τα άκρα σφίγγουν σαν τανάλια και εγκλωβίζουν στραγγαλίζοντας τους επιτιθέμενους στρατιώτες.

- Advertisement -

Το ευφυές αυτό σχέδιο χρησιμοποιούσε και ο Γερμανός στρατηγός των τεθωρακισμένων στην Ρωσία Χάιντς Γκουντέριαν. Ενίσχυση πάντα των άκρων με αδύνατο κέντρο παγίδα για τον εχθρό.

΄Ετσι μιμήθηκαν οι ξένοι στρατιωτικοί τον ΄Ελληνα ιδιοφυή Στρατηγό Μιλτιάδη νικητή στην μάχη του Μαραθώνα.

Το ίδιο κάνουν σήμερα οι ΄Ελληνες πολιτικοί. ΄Ολοι γνωρίζουν ότι η αριστερά υποστηρίζει τον κρατισμό και τους υπαλλήλους του.

Για να ολοκληρωθεί η στήριξη των συμπαθών αυτών ιδιοκτητών τροχήλατης αναπαυτικής καρέκλας συμβάλει σήμερα από το άλλο άκρο, η επιλεγομένη δεξιά, το πάλαι ποτέ  στήριγμα του βδελυρού κεφαλαίου.

Οι δηλώσεις δεν διαψεύδουν, και η δεξιά στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τους κρατικούς υπαλλήλους εις βάρος των επαίσχυντων Κεφαλαιούχων ιδιωτικών υπαλλήλων, κομμωτριών, πωλητριών και καθαριστριών.Α να χαθούν από κεί. Δηλώνει ευθαρσώς πως όταν θα έρθει στην Κυβέρνηση θα σφίξει τα λουριά των εξόδων αλλά κανένας Δημ υπάλληλος δεν θα απολυθεί. Για τα λεφτα μάλλον θα φωνάξουμε ταχυδακτυλουργούς να τα βγάζουν μέσα από τα καπέλα όπως τα κουνέλια. Η οικονομία της χώρας κατά τον κ. αρχηγό της αντιπολιτεύσεως θα ανατεθεί σε ζογκλέρ και χαρτομάντεις. Καμία απόλυση στο δημόσιο, αλλά οικονομία θα κάνουμε σκληρή, οι απολύσεις θα συνεχιστούν άνευ δισταγμού και πλήρους εκχυμώσεως από τον ιδιωτικό τομέα. Ο κάθε τομέας στο ρόλο του: οι Δημόσιοι στο μισθό τους και οι ιδιωτικοί στο σπίτι τους από το ληφθέν δάνειο της Εθνικής. Μέχρι να το πάρει η Τράπεζα, μετά θα δούμε, μην βιάζεσθε, για όλα υπάρχει λύση, ίσως να είναι η παράλυση. Θα δούμε.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο σύλλογος υπουργών της Κυβέρνησης Σαμαρά δηλώνουν ομόφωνα  ότι όποιες απολύσεις γίνουν θα προέρχονται από ιδιωτικές επιχειρήσεις των οποίων τα αφεντικά δεν πλήρωναν στην ώρα τους τον φόρο του  200% που τους αναλογούσαν.

Μετά φαλιμέντο, δόξα σοι ο Θεός.

Η τανάλια λοιπόν του ΚΚΕ και της ΝΔ σφίγγει κάθε μέρα και περισσότερο τον βρόγχο γύρω από τους άπληστους ιδιώτες. Αυτό είναι το λεγόμενο κυκλοτερές σχήμα που θα αφανίσει κάθε ιδιωτική επιχείρηση και θα χτυπήσει κατάστηθα την φθονερή έννοια του ανήθικου επιχειρείν για να οδηγήσει τον τόπο μας στις λεωφόρους του σοσιαλισμού ευρυτέρου ακόμη και αυτού του συντρόφου μας Κιμ Ιλ Ούν, ο οποίος μάλιστα προτίθεται να μας δανείσει για λίγο και την εκφωνήτριά του. Καλοσύνη του.

Κανένας πολιτικός της δεξιάς δεν τολμάει να πεί πως όταν γίνουμε Κυβέρνηση θα απολύσουμε 200.000 δημοσίους υπαλλήλους γιατί δεν τους χρειάζεται η δημόσια διοίκηση και

δεν έχουμε λεφτα να τους πληρώνουμε. Έχουμε φθάσει στο σημείο να δίνουμε εννιάμηνες άδειες στον Αρχισμηνία άνδρα όταν γεννάει η γυναίκα του κι από πάνω θα συνεχίσουμε τις απολύσεις στους ιδιώτες. Μπράβο σοσιαλιστικά ιδεώδη η ΝΔ, μπράβο σύμπνοια με το ΚΚΕ! Φοβερό. Ο αρχαίος μας πρόγονος Μιλτιάδης βρίσκει αντάξιους απογόνους και παράλληλα δημιουργεί ένα πανεθνικό μέτωπο πυκνώνοντας τις τάξεις του λαού αριστερών και δεξιών δυνάμεων απέναντι στον κοινό εχθρό που δεν είναι άλλος από το χρήμα που πολλοί εμίσησαν, αλλά τα Ευρώ κανείς.  ΄Αντε, καλή ψυχή και ακόμη καλλίτερο λείψανο, σένιο.

Φοίβος Ιωσήφ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This