9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ “Ν.Δ.” ΓΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Όλοι αξιολογούμαστε, είναι το Μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. από την ΔΕΘ – “Ιστορική αναγκαιότητα” η απομάκρυνση του Α. Τσίπρα από την εξουσία – Ακούστε την βοή του Λαού για εκλογές 

mitsotakis-kiriakos-deth-2016-1 mitsotakis-kiriakos-deth-2016Τον τρόπο αλλά κυρίως τα πρόσωπα με τα οποία πρόκειται να κυβερνήσει την χώρα, περιέγραψε λεπτομερώς ο Πρδεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στην ΔΕΘ αλλά και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Το κόμμα του, όπως δήλωσε, θα επαναφέρει την κοινωνία και την οικονομία στις δημιουργικές αξίες της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της σκληρής δουλείας, της εμπιστοσύνης στους θεσμούς και της αναδείξεως και στηρίξεως της αριστείας.

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε την ένταξη στην ΝΔ προσώπων, όχι κατ’ ανάγκη από άλλα κόμματα, καθώς πρόθεση του είναι η σημαντική ανανέωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος.

- Advertisement -

«Θα κυβερνήσω με τους καλύτερους, με τους πιο ικανούς και δεν πρόκειται να κάνω καμμία έκπτωση στην αξιοκρατία», ήταν το σαφές μήνυμα που έστειλε κυρίως στο εσωτερικό του κόμματος.

Απεσαφήνισε ότι στην επόμενη Κυβέρνηση της ΝΔ θα υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, τα οποία και αυτά θα κριθούν βάσει αποτελεσματικότητος.

«Δεν θα υπάρχουν βιλαέτια, φέουδα και διαφορετικές γραμμές, η ΝΔ θα δρα ως ομάδα», ξεκαθάρισε ό Πρόεδρος της ΝΔ.

Επανέλαβε το αίτημα για εκλογές, τονίζοντας ότι η Κυβέρνησις είναι επικίνδυνη για τον τόπο, καθώς «υπονομεύει» και τους ίδιους τους δημοκρατικούς θεσμούς, με τις «παρεμβάσεις» στην Δικαιοσύνη, τις τράπεζες και την δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Κάλεσε δε την Κυβέρνηση να ακούσει την «βουή» της κοινωνίας για εκλογές.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε την απομάκρυνση του κ. Τσίπρα από την εξουσία «ιστορική αναγκαιότητα».

Επί πλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει σε «επικοινωνιακή φιέστα» τη συνταγματική αναθεώρηση και πώς ψήφισε την απλή αναλογική για «να κάνει δύσκολη την ζωή» της ΝΔ.

Σχετικά με το επίκαιρο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι έχει ήδη «απαξιωθεί» η όλη διαδικασία, θυμίζοντας ότι η ΝΔ είχε εγείρει από την αρχή θέμα αντισυνταγματικότητας του «νόμου Παππα».

Με αφορμή την δήλωση Τσίπρα για άμεση έκπτωση όποιου υπερθεματιστή έχει πρόβλημα με το «πόθεν έσχες», σχολίασε ότι «περάσαμε από το σανό στα βοσκοτόπια», καταγγέλοντας ότι δεν έγινε ό απαραίτητος έλεγχος των περιουσιακών δηλώσεων.

Σε ό,τι άφορα στα θέματα της Παιδείας, είπε ότι το δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο πρέπει να είναι «φυτώρια» αριστείας και ευκαιριών και όχι εργαλεία κοινωνικού Ισοπεδωτισμοΰ.

Δεσμεύθηκε ότι θα «αντιστρέψει» όλες τις προσπάθειες της Κυβερνήσεως να ακυρώσει τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Στο ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας των πολιτών δήλωσε με έμφαση ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα όπως αυτά που προσφάτως βίωσε η Θεσσαλονίκη όπου «αναρχικοί μπαχαλάκηδες» διέλυσαν την πόλη.

«Στάματα η κυβερνητική πρακτική που κλείνει το μάτι σε κουκουλοφόρους που πότε εισβάλλουν και βεβηλώνουν εκκλησίες, πότε καταλαμβάνουν πανεπιστήμια, δημόσιες ή Ιδιωτικές περιουσίας και πότε μετατρέπουν σε άβατο ολόκληρες γειτονιές», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This