Home / Κοινωνια / ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ 243;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ 243;

Πάνω από τέσσερις (4) ώρες διήρκεσε το πέρασμα του ποταμού Έβρου, από τους Λαθρο-Μουσουλμάνους στο Ρήγιο Διδυμοτείχου – Που χαζεύει η νέα FRONTEX; – Τα Παρατηρητήρια δεν είδαν τίποτα;

metanastes-evros-potamos-mplavaparatiritio-filakio-evros-2 paratiritio-filakio-evros-frontex Επανερχόμαστε σήμερα στην είδηση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, που αφορούσε την παράνομη είσοδο 243 Λαθρο-Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, από πέρασμα του ποταμού Έβρου.

Τα νεώτερα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από αυτή την υπόθεση, μας έχουν δημιουργήσει εύλογες απορίες και ερωτήματα όσον αφορά την ύπαρξη ή όχι φύλαξης των συνόρων της χώρας μας με την Τουρκία, η οποία όπως έχουμε κατ’ επανάληψιν τονίσει, χρησιμοποιεί τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ως όπλο πίεσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία απειλεί ότι θ’ αφήσει να εισβάλλουν στην Ενωμένη Ευρώπη 2,5 εκατομμύρια Μεταναστών, εάν δεν καταργηθεί η ΒΙΖΑ για του Τούρκους πολίτες, ώστε να εισέρχονται ελεύθερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αξιώνοντας παράλληλα και την πληρωμή ΛΥΤΡΩΝ για τις καλές Υπηρεσίες της.

Παράλληλα (και το σπουδαιότερο) η Τουρκία του νεοσουλτάνου Ερντογάν, χρησιμοποιεί αυτές τις μάζες των Λαθρο-Μουσουλμάνων για εποικισμό των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και την συνακόλουθη αλλοίωση της πληθυσμιακής τους σύνθεσης.

Ήδη έχουν διαρρεύσει σενάρια για κατάκτηση Ελληνικού νησιού, με εισβολή τουρκικών Δυνάμεων, με παράλληλη συντονισμένη εξέγερση των Μουσουλμάνων που βρίσκονται κατά χιλιάδες, στα κέντρα Φύλαξης.

Καταλαβαίνετε τι εννοούμε ή όχι;

Μήπως θεωρείτε απίθανο ένα τέτοιο σενάριο;

Σημειώνουμε ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ είχε δημοσιεύσει μετά το 1974, Σχέδιο του Γενικού Τουρκικού Επιτελείου για κατάληψη της Λέσβου, από Φερυ-Μποτ με Στρατιώτες μεταμφιεσμένους σε τουρίστες.

Ερχόμαστε όμως στα δικά μας.

Υποτίθεται ότι εδώ, στον Έβρο, έχουμε φράχτη (αυτόν που επιδιώκουν επιμόνως οι Αντιεξουσιαστές από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ σώνει και καλά να γκρεμίσουν, για να μπαίνουν ελεύθερα στην Ελλάδα, τα… “αδέλφια” μας οι λαθρο-πρόσφυγες) έχουμε Συνοριοφύλακες, έχουμε FRONTEX, έχουμε κάμερες νυκτερινής όρασης και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα Ασφαλείας κ.λ.π.,  κ.λ.π.

Ακόμα βρισκόμαστε στο χρονικό σημείο, αμέσως μετά τις δηλώσεις  του Σουλτάνου Ερντογάν που ζητά ευθέως την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, που θα έπρεπε να θέσει σε συναγερμό τις αρμόδιες Υπηρεσίες εδώ στα σύνορα του Έβρου.

Και το κυριότερο:

Βρισκόμαστε παραμονές της μεγάλης διακλαδικής Άσκησης “Παρμενίων 2016” με κινητικότητα Στρατιωτικών μονάδων, ετοιμασίες κ.λπ.

Και όμως, ένα βράδυ, 243 άτομα περνούν τον ποταμό Έβρο και εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά μας, χωρίς κανείς να συγκινηθεί και να προβληματισθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ η είσοδος των λαθρο-Μουσουλμάνων, έγινε από το ποτάμι του Έβρου, στην περιοχή του Χωριού Ρήγιο Διδ/χου.

Εκεί, όπως μας περιέγραψαν, υπάρχει μία αμμονησίδα στην οποία έφθασε η ομάδα των 243 ατόμων, περνώντας με τα πόδια το ποτάμι, όπου ΥΟ νερό ήταν ρηχό.

Από την αμμονησίδα όμως μέχρι την ελληνική όχθη το νερό ήταν βαθύ.

Και εκεί χρειάσθηκε η χρήση πλωτού μέσου, που ήταν μία μόνη μπλάβα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη.

Σ’ αυτήν δεν χωρούσαν περισσότερα από 10-15 άτομα.

Πόσα λοιπόν δρομολόγια έγιναν για να περάσουν αυτά τα 243 άτομα;

Και πόσες ώρες (πάνω από τέσσερις λένε αυτοί που γνωρίζουν το πέρασμα) κράτησε αυτή η επιχείρηση;

Σ’ αυτό λοιπόν το κρίσιμο χρονικό Διάστημα κανείς δεν πήρε χαμπάρι την εισβολή των λαθρο-μουσουλμάνων;

Τα παρατηρητήρια που βρίσκονται στην περιοχή δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα;

Τα περίπολα και αυτά δεν αντιλήφθησαν το παραμικρό;

Εκφράζουμε σήμερα την απορία (αλλά και την αγωνία) κατοίκων των παραποτάμιων περιοχών του Έβρου, που έθεσαν υπ’ όψιν της Εφημερίδος μας, τα εύλογα ερωτήματά τους.

Από κανέναν “αρμόδιο” δεν περιμένουμε απάντηση.

Απλώς σήμερα καταγράφουμε τα γεγονότα, χωρίς να τρέφουμε την παραμικρή ελπίδα ότι η νέα FRONTEX που εγκαινιάσθηκε προχθές στα Βουλγαρο-τουρκικά σύνορα (στο Καπετάν Αντρέεβο) θα βελτιώσει στο ελάχιστο την προστασία των συνόρων μας.

Άλλωστε το μήνυμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”  εξακολουθεί να ισχύει.

Και όποιος διαμαρτυρηθεί, λογίζεται ως ξενόφοβος και ρατσιστής.

Ενώ λούζεται με ύβρεις ότι είναι ακροδεξιός, φασίστας και Εθνικιστής.

Τώρα τα τουρκικά υποβρύχια που αλωνίζουν το Αιγαίο, είναι μία άλλη ιστορία.

Σημασία έχει ότι εμείς ανοίγουμε τα Σχολεία για εκπαίδευση των παιδιών των λαθρο-προσφύγων.

Τέτοια τύφλα.

Σ.Κ.