9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Έτσι… “εδραιώνεται” η συγκυριαρχία στη Θράκη

Όταν τα κόμματα αποσύρουν χριστιανικούς υποψήφιούς τους, γιατί θεωρούνται πολύ “πατριώτες” από τους Μουσουλμάνους της Θράκης – Να μπει φρένο στον τουρκικό ισλαμοφασισμό 

kranidiotis-failos-ksef tourkiko-prokseneio-komotinis-1Το κράτος-συμμορία του Ερντογάν έχει τεράστια προβλήματα, τρώγονται σαν σκυλιά.

Ισλαμοφασίστες και πρωτοναζί κεμαλικοί συμφωνούν σε ένα πράγμα: στο μίσος και στον επεκτατισμό εναντίον των Ελλήνων.

Ο Κιλιτσντάρογλου, ο πρόεδρος του κόμματος του δασκάλου του Μουσολίνι και του Χίτλερ, ζήτησε και αυτός 18 νησιά μετά τα αλλεπάλληλα παραληρήματα του σαλεμένου «σουλτάνου». Η Τουρκία, κληρονόμος της ληστρικής κληρονομιάς του Ερτογρούλ, λειτουργεί σαν αρπακτικό και επιτίθεται στα πιο αδύναμα θηράματα.

- Advertisement -

Η Άγκυρα, λοιπόν, θεωρεί την κρίση μας ευκαιρία της. Δεν φταίνε, όμως, μόνο αυτοί.

Έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης και οι δικές μας ηγεσίες για την αποθράσυνση των γενοκτόνων των χριστιανών της Μικράς Ασίας, των σημερινών φονιάδων των Κούρδων και των συνεργατών του Ισλαμικού Κράτους. Κορυφαίο παράδειγμα της παρακμιακής και εκ του αποτελέσματος προφορικής συμπεριφοράς των κομμάτων είναι η Θράκη.

Εκεί συνέβη κάτι πρωτοφανές: μαζική παραβίαση των δικαιωμάτων μειονοτικών ομάδων και των μουσουλμάνων Αθίγγανων, τους οποίους επιτρέψαμε να εκτουρκίζει η Άγκυρα μέσα στην επικράτειά μας.

Δεν υπάρχει δε αθλιότερη εικόνα από τους εκπροσώπους των ελληνικών κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που μόλις σουρουπώσει, μπαίνουν από την πλαϊνή πόρτα στη φιδοφωλιά που υποδύεται το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, για να συνδιαλλαγούν με τον πρόξενο, να ζητήσουν υποψηφίους για τους συνδυασμούς τους.

Έχει δε συμβεί, μου το ανέφερε σοβαρός άνθρωπος, να ζητηθεί από χριστιανούς υποψηφίους να παραιτηθούν, διότι οι μουσουλμάνοι τούς θεωρούν πολύ… πατριώτες Ελληνες και είναι αποδεκτοί.

Έτσι τα κόμματα, σε συνεννόηση πάντα με τον πρόξενο, αναζητούν χριστιανούς υποψηφίους χαλαρότερων πατριωτικών φρονημάτων, ενώ οι μουσουλμάνοι που συμμετέχουν στους συνδυασμούς εγκρίνονται ή ακόμη και δίνονται από το προξενείο.

Στην ουσία, λοιπόν, μιλάμε για μια σιωπηρή αλλά έμπρακτη αναγνώριση συγκυριαρχίας στη Θράκη, αφού κόμματα και εκλεγμένοι εκπρόσωποι πάνε και υποβάλλουν τα σέβη τους στον εκπρόσωπο του κράτους-συμμορία, του ζητούν την έγκριση για αποφάσεις τους και υποθάλπουν τη δράση όλου του συστήματος απόσχισης της Θράκης, που έχει στήσει η Άγκυρα στην περιοχή με χρήμα, πράκτορες, μπράβους, και, κυρίως, το κέντρο του τουρκικού σοβινισμού και της συμμοριακής δράσης του, το προξενείο, το οποίο πρέπει να κλείσει άμεσα και να ξεδοντιάσουμε με ατσάλινο χέρι όλο το τραμπούκικο σύστημά του, καθώς και τα ορφανά οικονομικής διείσδυσης στην περιοχή.

Ο τρόπος αντιμετώπισης της επιθετικότητας του τουρκικού ισλαμοφασισμού και της επιθετικότητάς του είναι μόνο ένας και μας τον διδάσκουν η Ιστορία και η λαϊκή σοφία: ο βούρδουλας.

Τίποτε άλλο δεν σέβονται οι Τούρκοι επεκτατιστές, μόνο την άτεγκτη δύναμη. Κάθε υποχώρηση τη θεωρούν αδυναμία, δεν σέβονται καμιά συμφωνία και θεωρούν τις δυτικές ευρωπαϊκές αξίες της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού της διαφορετικότητας, της δημοκρατίας αδιάφορα σκουπίδια. Γι’ αυτούς είμαστε απλά χώρος επέκτασης κι όποτε κι όπου μας βρουν μπόσικους θα μας μαχαιρώσουν πισώπλατα και θα αρπάξουν ό,τι μπορούν.

Ως ληστές πρωτοείδαν τη θάλασσα του Αιγαίου και τη Θράκη, ως ληστές συμπεριφέρονται πάντα στο τέλος.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

«Κάτω τα χέρια» από τη Νοσηλευτική του Διδυμοτείχου

Βροντοφώναξαν κάτοικοι, αιρετοί και φορείς 173 συλλόγων – «Δεν θα αρπάξει το Δημοκρίτειο την σχολή μας, για...

Ο κορονοϊός χτυπά τώρα την πόρτα μας

Σε καραντίνα 14 ημερών το Πειραματικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης – Δεν μπορέσαμε να μείνουμε στο «πράσινο»

Για το αίμα των Ηρώων του 1940

Τα Δωδεκάνησα που σήμερα διεκδικεί η Τουρκία, δόθηκαν στην Ελλάδα ως αντίτιμο του αίματος που έχυσαν οι Έλληνες στα βουνά της Ηπείρου,...

Το όνειρο

Ήρθε ο άνεμος και σκόρπισε όσα ήταν χαλαρά δεμένα μια και...

More Articles Like This