9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 4 Απριλίου, 2020

Το Διδυμότειχο θέλει τον… “ΓΕΡΜΑΝΟ” του

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Εμπορικού Τμήματος του ΟΤΕ και του Καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ

germanos_ktirio ote_cosmote

Αξιότιμε κύριε Τσαμάζ Μιχαήλ, Πρόεδρε του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ,

Αξιότιμα στελέχη της Εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ (μέλος του Ομίλου ΟΤΕ),

Το Διδυμότειχο σήμερα αποτελεί έδρα Δήμου με πληθυσμό 25.000 κατοίκους (μετά από συνένωση των πρώην Δήμων Διδυμοτείχου και Μεταξάδων) , είναι έδρα της Ιερά Μητροπόλεως Διδυμοτείχου , Ορεστιάδος και Σουφλίου , αποτελεί έδρα της Μουφτείας Έβρου , είναι έδρα της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και  έδρα του πρώην Επαρχείου Βορείου Έβρου. Διαθέτει πολύ αξιόλογο Νοσοκομείο που εξυπηρετεί πάνω από 70.000 κατοίκους , καθώς και Στρατιωτικό Νοσοκομείο.  Λειτουργούν 7 Νηπιαγωγεία , 7 Δημοτικά Σχολεία (εκ των οποίων 1 Ειδικό και 1 Μειονοτικό) , 2 Γυμνάσια , 1 Γενικό Λύκειο , 1 Επαγγελματικό Λύκειο , ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας , Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων και Τμήμα ΤΕΙ Νοσηλευτικής (Παράρτημα του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας – Θράκης).

Από το Διδυμότειχο εξυπηρετούνται και περίπου 10,000 κάτοικοι του πρώην Δήμου Ορφέα (Δήμος Σουφλίου). Είναι επίσης γνωστή και η γεωγραφική ιδιαιτερότητα του Νομού μας (μεγάλο μήκος, αποστάσεις, ορεινός όγκος) σε συνδυασμό και με πολλούς υπερήλικες της περιοχής μας που δυσκολεύονται στις μετακινήσεις.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Ομίλου ΟΤΕ και στελέχη της Εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ,

Το 2011 αποφασίστηκε από τον ΟΤΕ να κλείσει το Εμπορικό Τμήμα του στο Διδυμότειχο (παρότι υπάρχουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κεντρικότερο μάλιστα σημείο της πόλης μας) και να παραμείνει μόνο το Τεχνικό Τμήμα. Τότε είχαμε αποστείλει σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο και σας κοινοποιούμε συνημμένα.

Από το 2011 και μέχρι πρόσφατα (τον Δεκέμβριο του 2016) οι κάτοικοι και οι Υπηρεσίες – πελάτες σας  εξυπηρετούνταν από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Διδυμοτείχου.

Πρόσφατα (αρχές Δεκεμβρίου 2016) έκλεισε το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Διδυμότειχο και μεταφέρθηκε στην Ορεστιάδα (λόγω του ότι είχε κλείσει το εκεί κατάστημα). Έτσι, τη στιγμή αυτή όλοι οι κάτοικοι – καταστήματα – Δημόσιες Υπηρεσίες – Σχολεία – Σχολές, που είναι πελάτες σας, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. Ούτε φυσικά να προβληθούν κατάλληλα τα προϊόντα και οι παροχές των Εταιρειών σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη μείωση των πελατών και των πωλήσεων σας.

Ζητάμε άμεσα: είτε να επαναλειτουργήσει το εμπορικό Τμήμα του ΟΤΕ – COSMOTE στο Διδυμότειχο, είτε να λειτουργήσει εκ νέου το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Διδυμότειχο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μας – των επαγγελματιών – των Υπηρεσιών – των Σχολείων και των Σχολών (ΙΕΚ, ΤΕΙ Νοσηλευτικής, Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου).

Είμαστε σίγουροι ότι θα κατανοήσετε το ζήτημα που προέκυψε και θα δράσετε άμεσα για την επίλυση του, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, την καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του Ομίλου ΟΤΕ και της Εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φυσικά την αύξηση των εσόδων σας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Δήμου Διδυμοτείχου

Τοπαλούδης Ιωάννης

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This