Home / Κοινωνια / Ο ΕΒΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ

Ο ΕΒΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ

Πέρα από τις ασύμμετρες απειλές των λαθρο-προσφύγων που περνούν τα σύνορά μας, υπάρχουν και οι απειλές του Ερντογάν, για τα νησιά του Αιγαίου και την Θράκη μας – SALUS POPULI, PRIMA LEX

Παρακολουθώντας τα δημοσιεύματα που αφορούν τις παράνομες εισόδους λαθρο-προσφύγων κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαπιστώνουμε ότι όχι μόνον έχουν αυξηθεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και στην μεθοριακή περιοχή του Νομού Έβρου.

Υποτίθεται ότι το καθεστώς Ερντογάν έχει αποδυθεί σε ένα κυνηγητό των οπαδών του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο θεωρεί υπαίτιο του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, και ελέγχει τις πύλες εξόδου της Τουρκίας, μην τυχόν και διαφύγει κάποιος εχθρός του καθεστώτος.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν δικαιολογείται η αυξημένη δραστηριότητα των Τούρκων δουλεμπόρων, που τις τελευταίες ημέρες, έχουν αυξήσει τα δρομολόγια μεταφοράς των λαθρο-προσφύγων από τα τουρκικά παράλια.

Εν ολίγοις υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας που στρέφεται ευθέως όχι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κατά της χώρας μας.

Εν τω μεταξύ οι εκθέσεις της INTERPOL και άλλων μυστικών Υπηρεσιών των χωρών της Ε.Ε. κάνουν λόγο για ύπαρξη, τουλάχιστον 3.000 στελεχών των Ισλαμιστών, που κρύβονται ανάμεσα στον πληθυσμό των λαθρο-προσφύγων.

Παράλληλα η τελευταία τρομοκρατική επίθεση που έγινε την Πρωτοχρονιά σε κοσμικό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης, δείχνει ότι ο ISIS δεν έχει εγκαταλείψει τους σχεδιασμούς του για πρόκληση νέων αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων, ακόμη και στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα όπου αρχίζουν να γίνονται εμφανή τα σημάδια της πληθυσμιακής αλλοίωσης, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχουμε αύξηση του πληθυσμού των λαθρο-προσφύγων, με παράλληλη μείωση των γεννήσεων των Ελλήνων.

Ήδη τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ καταγράφουν για το 2016 μείωση των Ελλήνων κατά 75.000 άτομα.

Είναι γεγονός ότι οι επιπόλαιες και αστόχαστες πολιτικές που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του μεταναστευτικού, αρχίζουν να δείχνουν την ψυχρή αλήθεια.

Το σύνθημα της Κυβέρνησης, μόλις ανέλαβε την εξουσία “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε” υπήρξε καταστροφικό.

Και όσοι έσπευσαν να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο μετανάστη, αρχίζουν να αλλάζουν συμπεριφορά, τρομαγμένοι από την βαρβαρότητα των λαθρο-προσφύγων και τις αρπαγές και ληστείς που σημειώνονται εις βάρος της περιουσίας τους, στην Λέσβο, στην Χίο κ.λπ.

Μην ξεχνούμε ότι και εδώ στον Έβρο, δύο φορές μας κουβαλήθηκαν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζύ με αλλοδαπούς αλληλέγγυους για να γκρεμίσουν τον φράχτη του Έβρου, ο οποίος έχει στηθεί και για αμυντική προστασία των συνόρων μας.

Σήμερα, καταγράφουμε την πρόταση των αναγνωστών της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, οι οποίοι με τηλεφωνήματά τους, μας μίλησαν για την αναγκαιότητα δημιουργίας ουσιαστικού φραγμού στην παράνομη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, μέσω του ποταμού Έβρου.

Και ένας από τους πλέον αποτρεπτικούς παράγοντες είναι η δημιουργία Ναρκοπεδίου στις παραποτάμιες περιοχές, όπως υπήρχαν και παλαιότερα.

Αυτές τις νάρκες κατά προσωπικού τις αποσύραμε κει εμείς στο πνεύμα ενός ανθρωπισμού, που για λόγους Δημοσίων σχέσεων και προβολής είχε υιοθετήσει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα της Βρετανίας.

Τότε όμως ήταν αλλοιώς. Σήμερα τα πράγματα έχουν αγριέψει, γιατί υπάρχει πλέον και η διεκδίκηση των νησιών του Αιγαίου και της Θράκης, που είναι τα σύνορα της καρδιάς του Ερντογάν.

Η ανθρωπιστική διάθεση απέναντι στα γυναικόπαιδα υπάρχει.

Όχι όμως και απέναντι στις στρατιές των ανδρών (σε αναλογία 85%) νέων σε ηλικία στράτευσης, και ικανών να φέρουν όπλα.

Έναντι αυτών υπερτερεί το αξίωμα SALUS POPULI PRIMA LEX.

Δηλ. η σωτηρία της Πατρίδος είναι υπέρτατος Νόμος.

Επομένως, των φρονίμων τα παιδιά, αν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα, ας πράξουν τα δέοντα.

 

Σ.Κ.