9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ 

Ενώ μας κουνούν το δάκτυλο και ζητούν συνεχώς μέτρα φτώχειας του Λαού μας, συναγωνίζονται τους Τούρκους ποιος θα εκβιάσει αποτελεσματικότερα την Ελλάδα  

Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, οι σύμμαχοι και οι εταίροι. Οι Ελληνες περνούν δύσκολα, η Ελλάδα δοκιμάζεται διαρκώς από εξωτερικές απειλές και εσωτερικές δυσχέρειες, και οι «εταίροι» μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα: τα λεφτά. Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θυμίζει και τόσο έναν συνασπισμό κρατών, αλλά μια κυνηγετική λέσχη με θηράματα τους οικονομικά αδυνάμους και τρόπαια τα χρήματα.

Οι «σύμμαχοί» μας θέλουν να πάρουν όσο περισσότερα γίνεται από εμάς, να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την κυριαρχία επί του… προτεκτοράτου, να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας και να ραπίσουν το έθνος μας εκδικούμενοι την τωρινή δυσπραγία του και την παρελθούσα δόξα και αίγλη του. Αφού το παρελθόν δεν κατακτάται, οι «φίλοι» μας στην Ε.Ε. κουρσεύουν το σήμερα όσο πιο επιδεικτικά μπορούν.

Τα παραδείγματα για τα προαναφερθέντα είναι πάμπολλα. Ο Αντόνιο Ταγιάνι, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αποκάλεσε «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς και τους χαρακτήρισε απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου! Στη συνέχεια προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά οι εντυπώσεις έμειναν.

- Advertisement -

Στα ελληνοτουρκικά, οι Ευρωπαίοι, που μας κουνούν διαρκώς το δάχτυλο κάνοντας υποδείξεις για τα πάντα, «λησμονούν» να πάρουν τη θέση της χώρας μας, η οποία προσπαθεί να ανασχέσει την τουρκική επιθετικότητα αγοράζοντας -κατά κύριο λόγο- οπλικά συστήματα από τις βιομηχανίες της γηραιάς ηπείρου.

Οι προκλήσεις των Τούρκων στα Ιμια έμειναν αναπάντητες από τους επικεφαλής του υδροκέφαλου δεινοσαύρου της Ε.Ε. Αν ήταν όντως εταίροι και αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε., τότε θα είχαν καταδικάσει άμεσα κάθε απόπειρα διεκδίκησης ελληνικών εδαφών από τη γειτονική χώρα και θα της έστελναν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας των ενεργειών της.

Επιπλέον, θα ειδοποιούσαν την Τουρκία για τις κυρώσεις που συνεπάγεται η εκβιαστική και μαφιόζικη στάση της στο Μεταναστευτικό. Αντί, όμως, να κάνουν όλα τα δέοντα, συναγωνίζονται τους Τούρκους στο ποιος θα εκβιάσει αποτελεσματικότερα την Ελλάδα. Επειδή, όμως, ο καιρός πάντα έχει γυρίσματα, καλό είναι άπαντες να επανεξετάσουν τη στάση τους, διότι η Ελλάδα μπορεί να τους εκπλήξει!

-Δ-

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024Download

More Articles Like This