Home / Κοινωνια / Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΤΖΑΜΙΑ

Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΤΖΑΜΙΑ

Στην Αυστρία ξεκίνησαν και περνούν στην αντεπίθεση – Ενώ εδώ έχουμε τους “προοδευτικούς” που θέλουν να φτιάχνουμε τζαμιά, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, για τους παράνομους λαθρο-μουσουλμάνους  

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της ισλαμικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Şafak, η Αυστρία, φοβούμενη τις επιπτώσεις της παράφρονας πολιτικής της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, προωθεί  (δια του αυστριακού κόμματος «Νέα Αυστρία») ένα καινούργιο νομοσχέδιο στην αυστριακή Βουλή, σύμφωνα με το οποίο η αυστριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στο άμεσο κλείσιμο περίπου 300 παράτυπων μουσουλμανικών τζαμιών που λειτουργούν στην αυστριακή επικράτεια, θα κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα, θα επιβάλλει την ανάγνωση του Κορανίου υποχρεωτικά μόνο στην γερμανική γλώσσα και θα απαγορευθεί αυστηρά η ανάγνωση σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά, κάτι που εξόργισε υπέρμετρα τους Τούρκους.

Η απαγόρευση της ανάγνωσης του Κορανίου στα τουρκικά ή αραβικά αποσκοπεί στο να εμποδιστεί ο οποιοσδήποτε ιμάμης να μπορεί να δώσει ερμηνείες σε εδάφια του Κορανίου που να προτρέπουν το λιγότερο σε εγκληματικές πράξεις, ή σε εξεγέρσεις εναντίον των “απίστων” αυτοχθόνων, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Οι ιμάμηδες θα καταγράφονται, πλέον, γι’ αυτά που λένε και θα διώκονται ποινικά.

Η χρηματοδότηση στα ισλαμικά ιδρύματα καταργείται, γιατί αυτά με τη σειρά τους χρηματοδοτούν οργανώσεις τύπου ISIL και Αλ Νούσρα, κάτι το οποίο οι Δυτικοί το γνώριζαν αλλά έκαναν πως δεν το ήξεραν. Τώρα όμως που όλα έχουν αποκαλυφθεί προσπαθούν να αποδεσμευθούν τάχιστα. Η απαγόρευση των 300 παράτυπων τζαμιών (ακριβώς όπως υπάρχουν και στην Ελλάδα) αποσκοπεί στην κατάργηση των κέντρων στρατολόγησης των τζιχαντιστών, τους οποίους μετά τους διοχετεύουν τα ισλαμικά δίκτυα σε Συρία και Ισλάμ.

Φοβούμενοι για τις Πύλες του “Άδη” που ανοίξανε στην Βιέννη εισάγοντας αθρόα λαθρομετανάστες, και “χαϊδεύοντάς” τους για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, οι Αυστριακοί φαίνεται πως αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι εξέθρεψαν μια “Λερναία Ύδρα” που απειλεί να εξαφανίσει την χριστιανική λευκή Αυστρία..

Οι πρόσφατες βίαιες διαδηλώσεις στην Κολωνία της Γερμανίας κατά των Σαλαφιστών και κατά της προβολής των ισλαμικών πρότυπων στην καθημερινή ζωή των Γερμανών, καθώς και οι αντιδράσεις κατά της προώθησης του Ισλάμ σε μια σειρά άλλων χωρών όπως το Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία ή ακόμα και πέραν του Ατλαντικού στον Καναδά, σκιαγραφούν ένα άκρως εύφλεκτο τοπίο που έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα τους θιασώτες της προώθησης του Ισλάμ στην Δύση.

Μόνο που οι θιασώτες δεν είναι μόνο Τούρκοι και Σαουδάραβες, αλλά ως επί το πλείστον Νεοταξίτες που επιθυμούν την διάλυση των δυτικών κοινωνιών, των εθνών και των θρησκειών μέσω συγκρούσεων που θα διεξάγονται σε ανομοιογενείς γειτονιές και συνοικίες στις δυτικές πρωτεύουσες. Τότε θα είναι εύκολο να παρουσιαστεί η λύση της μιας θρησκείας, του ενός κράτους, και της μιας οικονομίας σε Ευρώπη -ΗΠΑ στην αρχή και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα. Μετά το σοκ που υπέστη η ευρωπαϊκή Κοινή Γνώμη βλέποντας τα εγκλήματα των ισλαμιστών απαιτεί να παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Σημειώνεται ότι εδώ στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βίντεο -“ντοκιμαντέρ” το οποίο κατηγορεί τους Έλληνες για θρησκευτικό φανατισμό και ότι η Ελλάδα εμποδίζει τους παράνομους λαθρομετανάστες να έχουν τους χώρους λατρείας τους.

Υπενθυμίζουμε την φοβερή δήλωση Ε. Βενιζέλου, όταν είχε πει στον Α. Νταβούτογλου ότι στη Θράκη εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας. Ναι, το ακούσαμε και αυτό…!

Στην Αυστρία ξύπνησαν, έστω καθυστερημένα, και περνάνε στην αντεπίθεση.

Εδώ, αντιθέτως, έχουμε “προοδευτικούς” που εκστασιάζονται με την ιδέα ότι θα φτιάξουμε τζαμιά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθρομετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Οι Έλληνες έχουν γαλουχηθεί με την Ορθοδοξία, αλλά με και το Μέτρο και την Διαλεκτική των Αρχαίων Ελλήνων, όπως και με την Ελληνική μυθολογία, που τους έχουν μάθει να είναι ελεύθεροι και να σέβονται το άβατον του διπλανού. Κάτι που το Ισλάμ δεν το κάνει.

Φανταστείτε ένα πλάνο με τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή. Ακόμα και οι καλοπροαίρετοι και νόμιμοι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες κατανοούν την ευαισθησία του ελληνικού λαού και δεν παίζουν με το υποσυνείδητό του.

Κωνσταντίνος Γλύστρας