9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 26, 2024

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ “ΜΙΤ” ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ  

Σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο και πλήγμα κατά της Ελλάδος όσον αφορά την Κοσοβοποίηση της Θράκης, για δημιουργία της ανεξάρτητης Τουρκικής Δημοκρατίας – Ποιος ο ρόλος του Χαλίτ Χαμπίμπογλου;  

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ακόμα και κάποιοι παλαιοί συνδρομητές της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, “ειρωνεύθηκαν” την Εφημερίδα μας λέγοντας: “Πάλι για την Τουρκία γράφει ο Κονδύλης;”.

Χθες ίσως γράφαμε μόνον εμείς – Τώρα γράφει ολόκληρος σχεδόν ο Αθηναϊκός Τύπος.

- Advertisement -

Και αυτό γιατί άρχισαν, επί τέλους, να παίρνουν χαμπάρι, για τις μεθοδεύσεις της Άγκυρας κατά της Πατρίδος μας, που απροκάλυπτα πλέον, τις προωθεί ο νεοσουλτάνος Ερντογάν.

Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω ρεπορτάζ της “Δημοκρατίας” που μας επιβεβαιώνει απόλυτα.

***

Συναγερμός έχει σημάνει στα Βαλκάνια!

Οι πράκτορες της Τουρκίας προωθούν μέσα στην… αναμπουμπούλα μεταξύ Σερβίας, Αλβανίας και Κοσόβου την απόσχιση της Θράκης!

Γνωστός αρχιπράκτορας επισκέφτηκε προ ολίγων ημερών τους Τούρκους του Κοσόβου και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», βρίσκεται σε εξέλιξη άμεσο σχέδιο και πλήγμα κατά της Ελλάδας, όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης στο μοτίβο του Κοσόβου.

Ειδικότερα, ο Χαλίτ Χαμπίπογλου, αντιπρόεδρος της FUEN (Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων), στις 19 Απριλίου επισκέφτηκε το Κόσοβο, στο πλαίσιο της εθνικής γιορτής των Τούρκων του Κοσόβου της 23 Απριλίου και κατόπιν πρόσκλησης της Ένωσης Νεολαίας Κοσόβου.

«Ο Χαμπίπογλου επισκέφτηκε την πρωτεύουσα Πρίστινα και το Πρίζρεν, όπου ζει πυκνός πληθυσμός Τούρκων, και συναντήθηκε με εκπροσώπους της τουρκικής κοινότητας της Δημοκρατίας του Κοσόβου, που έγινε ανεξάρτητο κράτος στις 17/2/2008» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της FUEN.

Επιπλέον, ο ίδιος επισκέφτηκε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και πρόεδρο του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος Μαχίρ Γιαγτζιλάρ.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας» αναφέρουν ότι η επίσκεψη Χαμπίπογλου την ώρα που η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι μεταξύ Σερβίας, Αλβανίας και Κοσόβου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Η FUEN έχει αναλάβει διεθνώς την προώθηση της απόσχισης της Θράκης από την Ελλάδα, στο μοντέλο του Κοσόβου, που αυτή τη στιγμή είναι μια ανάσα πριν από την ένωση του με την Αλβανία.

Ο Χαμπίπογλου έχει δημιουργήσει ισχυρές επαφές, καθώς εμφανίζεται ως… Ρομπέν των Δασών των απανταχού καταπιεσμένων ψευτομειονοτήτων Τούρκων στα Βαλκάνια, με αποστολή τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας” και, κατ’ επέκταση, της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας του Ερντογάν» αναφέρει πρώην στρατιωτικός στην εφημερίδα.

spot_img
spot_img
Friday, April 26, 2024

Latest News

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ o Σπύρος Καρανικόλας επισκέφθηκε τον Έβρο

Τον Φράχτη του Έβρου, τις Φέρες, καθώς και το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 24/4, ο δικηγόρος και υποψήφιος...

More Articles Like This