9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Το Δημοκρατικό πολίτευμα θέλει την Ελευθερία του Λόγου και όχι λογοκρισίες – Μην στραβοκοιτάζετε τους λαθρομετανάστες – Θα μας μηνύσουν στο τέλος  για… “Τουρκοφοβία”;  

Στην Γαλλία, ο 86 ετών γηραιός διανοητής της Αριστεράς, δικάσθηκε και φυλακίσθηκε, βάσει των διατάξεων του Αντιρατσιστικού Νόμου που είχε ψηφίσει το Γαλλικό Κοινοβούλιο, γιατί σε βιβλίο το υποστήριξε ότι δεν είναι μόνον Εβραίοι τα 6 εκατομμύρια του ολοκαυτώματος.

Τώρα, παρόμοια φαινόμενα, αρχίζει να αντιμετωπίσει και η Ελλάδα, μετά την ψήφιση του αμφιλεγόμενου αντιρατσιστικού Νόμου.

Η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου παραπέμπεται σε δίκη επέκεινα της μηνύσεως που κατέθεσε εναντίον της ο διαχειριστής της ιστοσελίδας «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων» Παναγιώτης Δημητράς.

- Advertisement -

Αφορμή αυτής της μηνύσεως ήταν ένα διαδικτυακό κείμενο της πρώτης το οποίο συμπεριελάμβανε μία φράση που φέρεται να ανήκε στον Μάρκο Πόλο: «Φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι».

Ο κ. Δημητράς, ως αυτόκλητος λογοκριτής που πλέον πατά πάνω στον αντιρατσιστικό νόμο, στηρίζει την μήνυσή του στο ότι η φράση αυτή δεν ανήκει στον Μάρκο Πόλο, ενώ έχει στόχευση ρατσιστική.

Όπως σημειώνει ο Πολιτικός Επιστήμων κ. Ραφαήλ Καλυβιώτης η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου είναι το πρώτιστο αγαθό που πρέπει να απολαμβάνει ο κάθε πολίτης.

Στην σύγχρονη κοινωνία όμως η λογοκρισία εκ μέρους αυτών που εξουσιάζουν τον Λόγο έχει πάρει μία ιδιότυπη σύσταση, εκείνη της «πολιτικής ορθότητας».

Όποιος τολμά να διαφωνεί με την πολυπολιτισμικότητα φερ’ ειπείν, η οποία εκφράζεται με την άλυτη εξίσωση της αόριστης ενσωματώσεως του Ισλάμ, θεωρείται φασίστας.

Και ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτός ο «αντιφρονούντας» είναι μέσω της νομικής θωράκισης του καθεστώτος, με νόμους σαν τον διαβόητο «αντιρατσιστικό» που έχει ψηφιστεί σε πολλές χώρες της Δύσης. Έτσι ο κάθε πολίτης ενθαρρύνεται να καταστεί ο «ρουφιάνος» του καθεστώτος.

Τι και εάν το Ισλάμ δεν είναι φυλή για να υποκινήσει η κ. Τριανταφύλλου «ρατσιστικές» πράξεις βίας;

Αυτές είναι λεπτές διακρίσεις που δεν απασχολούν την Οργουελιανή αστυνομία της σκέψης της εποχής μας.

Η μήνυση αυτή έχει ως κύρια στόχευση μία προειδοποίηση σε όλους μας: Εάν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας. Και εάν είσαι εναντίον μας, ραντεβού στα … δικαστήρια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμητρας έχει επίσης μηνύσει την δημοσιογράφο Λώρη Κέζα, γιατί τόλμησε να γράψει στο «Βήμα» για την καταπίεση των γυναικών στο μουσουλμανικό κόσμο.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός, επειδή σε ανακοίνωσή της χαρακτήρισε τον ομογενή πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη “φιλοξενούμενο”.

Την “Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος,” επειδή τάχθηκε εναντίον του Συμφώνου Συμβίωσης.

Κάπου στις 34 μηνύσεις έχει στο ενεργητικό τον τελευταίο καιρό ο κ. Δημητράς.

Οι Αρχαίοι έλεγαν «παν μέτρον άριστον».

Στην σημερινή Ελλάδα όμως το μέτρο έχει χαθεί.

Η ελευθερία του λόγου έχει ποινικοποιηθεί.

Πάνω σε νομοθετήματα που ψευδεπιγράφως ονομάζονται «αντιρατσιστικά», δραστηριοποιούνται διάφοροι για να εκδηλώσουν απλώς το ανθελληνικό μένος τους.

Σε μιά χωρά με παράδοση στην δημοκρατία την ανοχή και τον ανθρωπισμό, δημοσιογράφοι σύρονται στα δικαστήρια, διότι υποστηρίζουν τα αυτονόητα.

Το Ισλάμ δολοφονεί τον πολιτισμό και την ανθρωπότητα και κάποιοι ομιλούν για «ισλαμοφοβία».

Σε λίγο, μπορεί οι ίδιοι να θέλουν να μας μηνύσουν για «τουρκοφοβία».

Επειδή… οι Τούρκοι είναι σύμμαχοί μας στο NATO!

Σαν κακός προφήτης, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ είχε προβλέψει τα επερχόμενα του… αντιρατσιστικού Νόμου, που δίνει την δυνατότητα ο Έλληνας Πολίτης να διωχθεί, επειδή αποκάλεσε τον Γύφτο… Κατσίβελο !!!

Ο κάθε λαθρο-πρόσφυγας μπορεί ακόμη να καταγγείλει τον Έλληνα, επειδή τον… στραβοκοίταξε.

Και μάλιστα σύμφωνα με τις διατάξεις που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να χρειασθεί να πληρώσει παράβολο στα Δικαστήρια.

Με λίγα λόγια δομήθηκε ένα ρατσιστικό ρεύμα κατά των Ελλήνων.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.

Η Ελλάδα πρέπει να διαλυθεί. ΟΧΙ μόνο οικονομικά αλλά και Πολιτιστικά και Εθνικά.

Το σχέδιο ξετυλίγεται, μπρος στα μάτια μας.

Σ. Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ένσταση «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» Μαΐστρου

Για την απ’ ευθείας άνοδο της ΓΑΙΑΣ Δράμας Ο...

Κρούσμα κορωνοϊού στον Έβρο

Θετικός στον COVID-19 εμφανίσθηκε συνοριοφύλακας – Ιχνηλατούνται οι επαφές του – Τεστ σε συναδέλφους του

Εισαγωγή στις σχολές Αξ/κων – Αστυφυλάκων

Προκηρύχθηκε ο Διαγωνισμός – Θα εισαχθούν 800 άτομα στις Σχολές Αστυφυλάκων και 70 στην Σχολή Αξιωματικών – Αιτήσεις μέχρι 12 Ιουνίου

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ Ε.Δ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

Θα κάνουν το λάθος οι Τούρκοι; - Είναι δεδομένο πως η Τουρκία έχει αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί και το θέμα είναι...

Εμμανουήλ Μινωτάκης:Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ… «ΧΑΡΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Η άγνωστη ιστορία του νεαρού στρατιωτικού, εκπροσώπου της Ελλάδας στην Επιτροπή Διαχάραξης Ελληνοτουρκικών Συνόρων. Πώς αποκάλυψε την πλαστογραφία των Τούρκων. Οι παράλληλες...

More Articles Like This