9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

“ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”

Η Δημοκρατία διαθέτει πλήρες Νομικό “οπλοστάσιο” – Η χώρα οδηγείται σε δίνη αποσταθεροποιήσεως – Τι δείχνει η τρομοκρατική επίθεση κατά του τ. Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στην διετή θητεία της.

Επί των ημερών της βρήκε ελεύθερο έδαφος και ανεπτύχθη εκ νέου η εγχώρια τρομοκρατία.

Η προχθεσινή δολοφονική επίθεση κατά του πρώην Πρωθυπουργού και εν ενεργεία Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδή μου, στην οδό Μάρνη, είναι η κορυφή του παγόβουνου σε μία αλυσίδα γεγονότων τα οποία εκθέτουν την χώρα διεθνώς, ανεπανόρθωτα.

- Advertisement -

Η αρχή έγινε με την τροπολογία που κατετέθη το καλοκαίρι του 2015, με την οποία επιχειρήθηκε η αποφυλάκιση του ηγετικού στελέχους της 17Ν, Σάββα Ξηρού, ενώ προσφάτως εξεδηλώθη απόπειρα για την αποφυλάκιση του «πιστολιού» της οργανώσεως, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σς αυτά, ας προστεθεί ότι σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης διετέλεσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το όποιο κατέθετε ως μάρτυς υπερασπίσεως των τρομοκρατών σε δίκες.

Ακολούθησαν οι επιθέσεις με σφαίρες ή με εκρήξεις κατά του Βόλφγκανγκ Σώυμπλε, της Κριστίν Λαγκάρντ, και της εισαγγελέως Τσατάνη.

Ο χαλαρός τρόπος με τον όποιο αντιμετώπισαν έως τώρα οι αρμόδιες αρχές του Υπ. Δημοσίας Τάξεως την δεύτερη γενιά τρομοκρατών και εξτρεμιστών, έδωσε σε αυτήν την άνεση και το θάρρος να προχωρήσει χθες στο κορυφαίο κτύπημα της εναντίον ενός πρώην Πρωθυπουργού.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να εισέλθει σε δίνη αποσταθεροποιήσεως σε μία πολύ ευαίσθητη φάση των διαπραγματεύσεων για το χρέος.

Η τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου σημειώθηκε όπως γράφει η “Εστία” την ημέρα που τα επιτόκια δανεισμού είχαν αρχίσει να τραβούν πάλι προς την ανηφόρα, ενώ, κατά τα πρακτικά του Eurogroup, που διέρρευσαν στον Τύπο, ο υπουργός Οικονομικών, Εύκλ. Τσακαλώτος, εξέφρασε τον φόβο ότι υπήρχε πιθανότητα πτώσης των κυβερνήσεων, εάν η Γερμανία επέμενε στην πρόταση της για το χρέος.

***

Σημείωση Ε. Θ.:

Σήμερα λοιπόν, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γίνεται εξαιρετικά η περίφημη ρήση του “Γέρου της Δημοκρατίας” του αειμνήστου Γεωργίου Παπανδρέου που έλεγε στην Βουλή:  “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”.

Η Δημοκρατία, στο Νομικό της οπλοστάσιο, έχει όλα τα όπλα για να προστατευθεί.

Ας αρχίσει να τα εφαρμόζει.

Σ. Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θα υπάρξουν οφέλη από την παραχώρηση του Λιμένος Αλεξ/πολης;

Η χερσαία ζώνη, κάτω από τον Φάρο, θα δοθεί προίκα στον μελλοντικό ξένο επενδυτή;

«Συντονιστείτε» για τα καύσιμα στο αεροδρόμιο Αλεξ/πολης

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης έκανε την κίνησή του, μετά το δημοσίευμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» - Περιμένουμε τώρα τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο...

Αθώοι οι τέσσερις αγρότες των Φερών

Είχαν διαμαρτυρηθεί κατά του τέως Υφυπουργού Γεωργίας, Παναγιώτη Σγουρίδη Αθώοι, και μάλιστα με εισαγγελική...

Εμείς δεν στήσαμε καμπαναριό στο Τέμενος Βαγιαζήτ

Ας εφαρμόσουμε «Συμμετρική Διπλωματία» μετά… Δώρων – Η Αγία Σοφία να λειτουργήσει ως...

Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων στην Ξάνθη

Είναι μία «πυρκαγιά» που αναζωπυρώνεται και δεν μπορούμε να την σβήσουμε – Ανησυχητικά τα όσα δήλωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας

More Articles Like This