9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Προβλήματα υδροδότησης στο Διδ/χο

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό, προχωρούν αύριο Τετάρτη 5 Ιουλίου, οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου

 Πολλά είναι τα προβλήματα στην υδροδότηση που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου.

Ενόψει όμως των υψηλών καλοκαιρινών θερμοκρασιών το πρόβλημα των συχνών διακοπών της υδροδότησης γίνεται εντονότερο. Για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 19:30 μ.μ. μπροστά στο δημαρχείο Διδυμοτείχου με κεντρικό σύνθημα «Πόλη χωρίς νερό, πόλη χωρίς μέλλον».

Ανακοίνωση με θέμα τα προβλήματα της υδροδότησης του Διδυμοτείχου εξέδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας:

- Advertisement -

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, που λόγω του παρατεταμένου καύσωνα κάνουν ακόμη δυσκολότερη την καθημερινότητά μας.

Τα προβλήματα προέρχονται από συνεχόμενα σπασίματα στους κεντρικούς αγωγούς νερού.

Σας ενημερώνουμε ότι τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης παρουσιαστεί.

Η ΔΕΥΑΔ ζητά την κατανόηση των δημοτών και κάνει έκκληση: Μην σπαταλάτε το νερό, αλλά να το χρησιμοποιείτε μόνο για τις βασικές ανάγκες, ώστε να φτάσει για όλους τους συνανθρώπους μας. Προσεχώς θα εκδοθεί δελτίο τύπου που θα εξηγεί, μεταξύ άλλων θεμάτων, σχετικά με τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΔ και τις μεγάλες βλάβες στους αγωγούς ύδρευσης.

Σταυρούλα Αγελαδαράκη

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Στις 22 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη

Στις 16 Απριλίου 2024 το Ολυμπιακό Φως γεννήθηκε ξανά στην Αρχαία Ολυμπία, και ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας...

More Articles Like This