9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Το γκρέμισμα της κομματοκρατίας

Ο Ελληνικός Λαός γυρίζει την πλάτη στους αμοραλιστές Πολιτικούς – Ζητείται πλέον μία νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτική δύναμη, για την Ανάσταση της Πατρίδος 

 Σύγχρονη ελληνική πολιτική! Κομματοκρατία! Ένα άχαρο πεδίο μιας πολιτικής παλαίστρας, η οποία συντρίβει, ατιμάζει, καταστρέφει και δολοφονεί την ανθρώπινη προσωπικότητα.

Δύο οι πρωταγωνιστές της “πολεμικής” διαμάχης: ο κομματοκράτης πολιτικός και ο κομματικός οπαδός.

Ο Έλληνας κομματοκράτης πολιτικός, κατά το μείζον, κατατάσσεται στην τάξη εκείνη του ανθρώπου που είναι δούλος του απολύτου προσωπικού και κομματικού συμφέροντος.

- Advertisement -

Έχει ως αυτοσκοπό να εκλεγεί στην επερχόμενη εκλογική διαμάχη.

Τίποτε άλλο δεν τον ενδιαφέρει, ή κατά το ηπιότερον, όλα τα υπόλοιπα είναι σε πολύ χαμηλότερη προτεραιότητα.

Έτσι δομούνται λόγοι ρητορικοί, άνευ ουσιαστικών εννοιών και πρακτικών διδαγμάτων, πλήρεις σχημάτων, χρωματισμών, εξάρσεων και ήχου, αλλά κενοί περιεχομένου, οι οποίοι πίπτουν βαρείς ως χαλάζι στο πολιτικό πεδίο, με σκοπό να πείσουν, να συναρπάσουν, να ενθουσιάσουν και να παρασύρουν τα πλήθη.

Ο (νέο)έλληνας κομματικός οπαδός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, κατατάσσεται στη συνομοταξία των πιο περίεργων όντων της ανθρωπότητας.

Σκοπίμως πολιτικά και ιστορικά απαίδευτος, παρασύρεται από τα πολιτικά πάθη, θέλει πάντα κάποιον άλλο να μπει μπροστά “να του βγάλει το φίδι από την τρύπα”, ακολουθεί εύκολα τη ροή μιας αγέλης, είναι ερωτευμένος με τα παραμύθια, όσο πασιφανή κι αν είναι, του αρέσουν τα ψέματα, ιδίως τα μεγάλα, λατρεύει το χρήμα περισσότερο κι από τον ίδιο του τον εαυτό! Κινείται σε λάθος επιλογές!

Επιλέγει τον “τζίτζικα αντί του μέρμηγκα” του γνωστού Αισωπικού μύθου! Προσκαλεί τον ιατρόν όταν χρειάζεται ιερεύς και καλεί τον ιερέα όταν είναι αναγκαίος ο ιατρός!

Τον Έλληνα κομματικό οπαδό δεν τον ενδιαφέρει να δει κατά πρόσωπο τους πρωταγωνιστές του εκάστοτε εκλογικού δράματος. Τον αρκεί να δει και να του αρέσει το σχήμα και το χρώμα των προσωπίδων που φορούν οι εκάστοτε πλάνοι ηθοποιοί της πολιτικής.

Μοιραίως, στην πολιτική αρένα, μελετώνται τρόποι αντιμετώπισής του. Ο

ι επικοινωνιακοί σύμβουλοι ερευνούν μεθόδους, με τις οποίες ο χρηματοδότης τους θα κατορθώσει να γαλβανίσει τα πνεύματα και να διεγείρει την θύελλα που απαιτείται, η οποία θα σαρώσει το εκλογικό πεδίο και θα δώσει τη νίκη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σε κάθε περίπτωση που σοβαροί άνθρωποι επιχειρούν να ασχοληθούν με την πολιτική για να προσφέρουν, αμέσως γίνονται κοινωνοί της σοβαρής συμβουλής “να μην ασχοληθούν, γιατί υπάρχει πολύ βρωμιά και θα λερωθούν”.

Δηλαδή, τους δίδεται η παλιά βικτωριανή πουριτανική συμβουλή “να μην αναπνέουμε επειδή η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη”. Έτσι αλωνίζουν άνετα οι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες της πολιτικής, οι γόνοι των πολιτικών και τα κάθε λογής τρωκτικά της πολιτικής!

Με τέτοιους πολιτικούς και τέτοιους κομματικούς οπαδούς, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχει διαμάχη μεταξύ εθνικής πολιτικής και πολιτικής συμφερόντων.

Τα συμφέροντα παίζουν μόνα τους και κερδίζουν αμαχητί.

Αποτέλεσμα αυτού του απίστευτου κομματικού αμοραλισμού και της πελατειακής νοοτροπίας των σύγχρονων πολιτικών, είναι ότι πάνω από το 50% των Ελλήνων, και κυρίως νέες και νέοι, τους “έχουν γυρίσει την πλάτη” (και καλά κάνουν).

Η πολύπλευρη χρεωκοπία, η ανυπαρξία ιδανικών, η απογοήτευση, η καχυποψία, η δυσπιστία, σε συνδυασμό με την ανεργία και την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, έχουν αναγκάσει τους περισσότερους συμπατριώτες μας να απέχουν παντελώς της κομματικής πολιτικής!

Η ελλαδική κομματοκρατία πνέει πλέον τα λοίσθια!

Οι υπάρχουσες δυνάμεις στην πολιτική γεωγραφία της χώρας σωροί ερειπίων, απλοί όγκοι άμορφοι, ασχημάτιστοι, άνευ συνειδήσεως, άνευ παλμών και άνευ ζωής, σέρνονται επί των συντριμμάτων του εθνικού οικοδομήματος. Αισθάνονται ότι η απαξίωσή τους απειλεί αυτή την ύπαρξή τους και γι’ αυτό προσπαθούν να διασωθούν με υβριδικές συμμαχίες και πάσης φύσεως κρύφιους ή φανερούς μηχανισμούς.

Δυστυχώς όμως, με τον ερχομό της απόλυτης απαξίωσης της κομματοκρατίας, έχουμε και την χώρα μας ίσως στο πιο σημαντικό σημείο της ιστορίας της!

Η Ελλάδα μας πλέον, όχι μόνο βρίσκεται στο χείλος της πολιτικής, οικονομικής, ηθικής, πνευματικής και κοινωνικής καταστροφής, αλλά στην κυριολεξία “αλλάζει χέρια”! Η Ιστορία δεν μας παρέχει πλέον άλλο χρόνο αδράνειας και ωχαδερφισμού και ατολμίας!

Μοιραίως, ήρθε η ώρα! Ήρθε η ώρα για το γκρέμισμα της κομματοκρατίας! Τώρα είναι η ώρα να σταματήσει η καταστροφή και η Ελλάδα μας, το οικοδόμημα αυτό που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να οικοδομηθεί από την αρχή!

Δεν ανεγείρεται όμως τίποτε σωστά πριν η σκαπάνη και το πτύον ισοπεδώσουν πλήρως και συθέμελα το κατερειπωμένο οικοδόμημα. Δεν χτίζεται τίποτε καινούριο με παλιά και σαθρά υλικά. Απαιτούνται νέοι αρχιτέκτονες και οι νέοι μηχανικοί. Απαιτούνται νέοι εργάτες με θέληση και όρεξη για εργασία. Απαιτούνται νέα σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά.

Προκύπτει επομένως η ανάγκη για μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτική δύναμη, η οποία καλείται να αναχαιτίσει την ολομέτωπη επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός.

Να λάβει την σάλπιγγα του εβδόμου αγγέλου και να χωρίσει αυτοκρατορικά τα πρόβατα από τα ερίφια, τους νοσούντας από τους υγιείς, τους ευσεβείς από τους αντίχριστους, τους Έλληνες από τους ανθέλληνες. Να οικοδομήσει την εμπιστοσύνη των νεοελλήνων, οι οποίοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα για ανάσταση της πατρίδας μας! Να χτίσει τη νέα Ελλάδα!

Μια πολιτική δύναμη με αξιακά χαρακτηριστικά! Ελληνοκεντρική στάση, σοβαρότητα, ικανότητα, ομαδικότητα, δικαιοσύνη, ελεύθερη σκέψη, προσήλωση στην αλήθεια, επαγγελματικό κύρος και απόλυτη διάθεση προσφοράς, και φυσικά ένα απλό, ρεαλιστικό αλλά και τολμηρό πρόγραμμα αναγέννησης της Ελλάδας!

Μια νέα δύναμη για μια ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης

Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ 

Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ο κορονοϊός πιέζει το Γεν. Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Δεν γκρέμισαν τοίχο, γκρέμισαν γυψοσανίδες για δημιουργία νέας πτέρυγας ΜΕΘ – Ευχαριστήριο του Δ/τη Ευάγγελου Ρούφου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ Ο...

Συγχαρητήρια στην Δ/ση Ασφαλείας Ορεστιάδος

Συνέλαβαν στο Διδυμότειχο τον αρχηγό σπείρας Πακιστανών που προσπαθούσε, μετά το άγριο έγκλημα στα Καμίνια, να διαφύγει στην Τουρκία Συνελήφθη στο Διδυμότειχο ο βασικός ύποπτος για την...

Εκκίνηση διαδικασίας συμψηφισμού για το 12%

Το Επιμελητήριο Έβρου καλεί τα μέλη του να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται Στη διάθεση των επιχειρηματιών-δικαιούχων του λεγόμενου 12% είναι πλέον όλα τα στοιχεία...

Ποιοι δεν… θέλουν τον κόμβο του Νοσοκομείου;

Την ώρα που η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. έχει εξασφαλίσει πιστώσεις, υπάρχουν αντιδράσεις, γιατί τα ασθενοφόρα θα περνούν από το Campus της Ιατρικής Σχολής και θα…...

Κέντρο υποδοχής επισκεπτών για τους Πελαργούς στον Πόρο Φερών

Το μοναδικό Ευρωπαϊκό Χωριό Πελαργών, βρίσκεται στον Έβρο – Παρεμβάσεις στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Πόρου – Παιχνίδια, Θεατράκι, κλπ. Οι Πελαργοί εδώ και μήνες...

More Articles Like This